GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Find dit nye kattehalsbånd her!
Hos Petworld.dk finder du altid et spændende udvalg af smarte kattehalsbånd i mange forskellige materialer og farver. Vi har alt lige fra elegante og sjove kattehalsbånd med forskellige motiver til kattehalsbånd med reflekser og sten. Ved at vælge et reflekshalsbånd sikrer du, at din kat også bliver set efter mørkets frembrud. Vi har kattehalsbånd fra markedets førende producenter. Dette er din garanti for et flot kattehalsbånd i høj kvalitet, som holder i mange år. Alle vores kattehalsbånd åbner desuden ved ryk over 2 kg, hvilket med andre ord betyder, at du ikke behøver bekymre dig over, hvad der evt. sker, hvis kattehalsbåndet hænger fast i noget buskads.

Praktiske kattehalsbånd, katteseler og rulleliner
En kattesele er ofte at foretrække til gåturen, da du på denne måde har mere kontrol over din kat. Samtidig er en kattesele langt mere sikker at benytte ved gåture med din kat end et kattehalsbånd. Vi anbefaler altid, at du benytter en kattesele, når du ønsker at gå tur med din kat. Hos Petworld.dk har vi et velassorteret udvalg af rulleliner i mange forskellige design, som kan være med til at give din kat en større følelse af frihed på gåturen.

Stort udvalg af Flexi rulleliner
Flexiliner, også kaldet rulleliner, giver din kat en større følelse af frihed på gåturen. Hos Petworld.dk finder du et væld af flexiliner i mange forskellige design, længder og farver. Der er fokuseret på et iøjnefaldende og moderne look, der kan matche den enkelte katteejers personlige stil. Flexiliner er kendt for en fantastiske kvalitet, der sikrer lang holdbarhed. Hos os finder du et udvalg af flotte flexiliner lavet af slidstærke materialer med forskellige snorlængder, et pålideligt patenteret bremsesystem, ergonomisk udformede bremse- og stopknapper, soft-grib håndtag og forkromet karabinhage. Når du køber en flexiline, får du med andre ord et fantastisk kvalitetsprodukt, der holder i mange år.

Flotte og komfortable katteseler
Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af katteseler. Vi har katteseler i mange forskellige design, farver og materialer. Med en kattesele får du større kontrol over din kat på gåturen samtidig med, at du undgår skader på kattens hals ved eventuelle træk. Inden du køber en kattesele, anbefaler vi, at du måler omkredsen på din kats bryst. Her er det vigtigt, at du husker, at der skal være lidt luft mellem kattens bryst og katteselen, så den ikke kommer til at stramme og genere katten.

Nylonliner af høj kvalitet
Nylonliner er meget slidstærke og holder derfor længe. Ligeledes er nylonliner praktiske, da de ikke kræver den store vedligeholdelse og er nemme at rengøre. Mangler du en ny nylonline til din kat, så kig nærmere her på siden. Vi har nylonliner med eller uden reflekser og i mange forskellige farver.

Vi har alle de kendte mærker
Hos Petworld.dk finder du kattehalsbånd i høj kvalitet og til rimelige priser. Vi tilbyder kattehalsbånd fra de kendte mærker så som Hunter og Trixie.

Slidstærke og stilfulde kunstlæderhalsbånd
Kunstlæderhalsbånd er kendetegnet ved at være stærke, stilfulde og holder i mange år. Et kattehalsbånd i kunstlæder beholder sit stilfulde udseende i mange år. Hos Petworld.dk finder du mange flotte kunstlæder halsbånd i mange stilfulde farver. Vi har kunstlæderhalsbånd fra Hunter. Find dit nye kunstlæderhalsbånd her hos os. Et kattehalsbånd i kunstlæder kræver ikke mere vedligehold end et kattehalsbånd i f.eks. nylon.

Kattehalsbånd med eller uden klokke?
Skal min kat have en klokke i sit halsbånd? Det spørgsmål er der mange katteejere, der stiller sig selv. Når man vælger et kattehalsbånd til sin kat, er dette en af de ting, man bør overveje. Der er både fordele og ulemper ved, at katten har en klokke i sit halsbånd. En af fordelene er, at du kan høre din kat komme. Dette kan ellers være besværligt, da katten er en mester i at snige sig rundt. En klokke kan også være en fordel for dine naboer, da de herved kan høre din kat, og kan holde et ekstra god øje med katten, når de f.eks. bakker deres bil ud.
En klokke i halsbåndet er også med til at forhindre katten i at fange fugle og andre små dyr, da katten ikke kan snige sig ind på disse, når klokken larmer. Mange katte lærer dog hurtigt at jage også med klokken på, så denne vil ikke helt kunne forhindre katten i at udnytte sit jagtinstinkt.
Ulempen ved en klokke i kattens halsbånd kan være, at katten aldring får ro, når den bevæger sig rundt. De fleste kattehalsbånd har klokke på fra producentens side, men denne er dog meget nem at fjerne, hvis man ikke ønsker katten skal have denne på. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige kattehalsbånd i mange forskellige farver og mønstre i nylon eller kunstlæder.

Sikkerhedssele til katten
Når du har din kat med i bilen, er det vigtigt at katten er forsvarligt spændt fast både for din egen, kattens og andres sikkerhed. Du kan enten benytte en transportkasse eller en sikkerhedssele specielt til katten.
Ved en hård opbremsning kommer katten til at veje betydelig mere, end den normalt gør og kan, hvis den ikke er ordentlig fastspændt, komme alvorligt til skade eller forvolde skade på andre. Hos os kan du finde både sikkerhedsseler og transportkasser til din kat, så I kan få en sikker og behagelig biltur sammen.

Reflekshalsbånd i moderne design
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af smarte reflekshalsbånd med kraftige reflekser på halsbåndet, som sikrer, at din kat bliver set i mørket. Vi har reflekshalsbånd i mange forskellige størrelser, farver, materialer og design. Alt sammen for at du kan finde et perfekt halsbånd til din kat, som passer i både din on din kats smag. At kattehalsbåndet sidder sikkert og bekvemt er også et vigtigt aspekt. Når en bil f.eks. kommer kørende i mørket, er det begrænset hvad føreren af bilen ser. Hvis føreren først ser katten, når den er lige foran bilen, er det ofte for sent. Bærer din kat halsbånd med refleks kan bilføreren nå at sænke farten eller standse helt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.