GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Pipetter, spray og piller til dokumenteret bekæmpelse og forebyggelse
Hos Petworld sælger vi de kendte og velfungerende pipetter fra Bayer, Frontline og Prac-Tic  til din hund. Pipetterne dryppes blot i hundens nakke, og kort efter begynder en dokumenteret udryddelse og forebyggelse af lopper, flåter, myg, sandfluer, og stikfluer på både selve kæledyret og i dets omgivelser. Hvis dit kæledyr ikke er glad for de populære pipetter, tilbyder Petworld.dk tillige loppebekæmpelse via Frontline Spray eller piller fra Capstar og Program Vet, som let enten sprøjtes på hunden eller gives hunden oralt.   

Hvilket produkt skal jeg vælge?
Når man skal vælge et loppemiddel tager man udgangspunkt i hundens vægt. En høj vægt medfører en højere dosis pr. behandling samt et kraftigere loppemiddel. Det er uhyre vigtigt, at man ikke anvender et forkert loppemiddel, da dette kan medføre sværere helbredsmæssige konsekvenser for din hund – anvend derfor altid det loppemiddel, der er målrettet den vægtklasse, som netop din hund tilhører. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der netop passer til din hund, er du meget velkommen til at kontakte Petworld.dk – så guider vi dig gerne!   

Forebyggelse af loppeangreb
Det er altid bedre at forebygge fremfor at bekæmpe flåt- og loppeangreb. Ved jævnligt brug af loppemidlerne som Petworld.dk tilbyder, dvs. konsekvent hver 4-6 uge året rundt, kan du forebygge, at din hund bliver udsat for irriterende og potentielt skadelige angreb fra flåter og lopper. Selvom du springer blot en enkelt forebyggende behandling over, kan det medføre, at din hund bliver udsat for angreb, og at disse angreb tager væsentlig længere tid at bekæmpe, end hvis du havde forebygget. Vigtigst af alt er dog, at risikoen for skadelige følger efter et flåt- eller loppeangreb elimineres ved forebyggelse.   

Hvornår kan man begynde at give hunden flåt- og loppemiddel?
Allerede fra du får din hund med hjem fra moderen, når hvalpen er 8 uger, kan en hvalp påføre sig et flåt- og loppeangreb. Det er derfor vigtigt, at du allerede fra modtagelsen af hunden, straks begynder på forebyggelsen af flåt- og loppeangreb. Specielt hvalpe er særlig udsatte for flåt- og loppeangreb, da en hvalp fysisk er placeret tæt på jorden, hvorved utøj har lettere ved at springe på hvalpen. Desuden er en hvalps immunforsvar endnu ikke tilstrækkelig udviklet ved 8 ugers alderen, og et flåt- og loppeangreb kan derfor have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser.     

Hvordan bruges pipetter og spray?
Pipetter er særdeles lette at bruge og påføre! Du skal blot sprede pelsen i hundens nakke og påføre hele dosisen i pipetten på huden – let og enkelt! Med spray fordeler du pumpeslagene udover hele hunden og giver hunden det angivne pumpeslag. Husk: Uanset om du bruger pipetter eller spray, er det vigtigt, at hunden ikke har været i kontakt med kraftige vandstænk op til 48 timer før og efter behandlingen.   

Flåttænger til hurtig fjernelse af flåter
Med en flåttang kan du let og hurtigt fjerne de skadelige flåter fra din hund. Petworld.dk tilbyder flere forskellige og letanvendelige typer af flåttænger som passer til netop dit behov – disse fås endda i mange spændende farver!   

Luse- og loppekamme til umiddelbar bekæmpelse af lopper    
Har din hund lopper? Med en loppekam kan du let konstatere om dette er tilfældet, og samtidig være med til at fjerne lopper og loppeæg fra din hund – gerne efter et bad, da det er meget lettere at gennemrede fugtigt hår fremfor tørt. Prøv eventuel at kombinere brug af en loppekam sammen med enten pipetter, spray eller piller for maksimal loppebekæmpelse.   

Husk grundig rengøring af kæledyrets omgivelser!
For at optimere effekten af loppemidlerne er det en god idé at foretage en grundig rengøring af hundens omgivelser. Husk derfor at støvsuge eller vask hundens kurv, tæpper, transportbur mv. Hvis hunden har adgang til seng eller sofa, er det vigtigt, at der tillige foretages en grundig rengøring af disse. Den grundige rengøring skal foretages jævnligt, indtil der ikke længere konstateres lopper på din bopæl. Glem endelig ikke at smide støvsugeposen ud, eftersom æg kan blive udklækket i posen og derefter spredt rundt på din bopæl ved støvsugning. Prøv eventuelt også at vaske tekstiler ved en kogevask eller at nedfryse genstanden i 48 timer – dette dræber lopper og æg. Til særlig udsatte steder, som ikke let kan rengøres, kan man med fordel bruge en damprenser til effektiv og umiddelbar udryddelse af lopper og æg.  Du kan også bruge en spray, der er specielt udviklet til indendørs brug mod lopper.

Hvis din hund har lopper, så er det en god idé at undgå andre hunde, indtil du er sikker på, at din hund ikke har flere lopper. Lopper smitter nemt fra hund til hund. Hvis din hund har lopper, så bør du vente, indtil du er sikker på, at din hund ikke længere har lopper, før du socialiserer med andre hunde. Du behøver ikke være bange for, at du får lopper fra din hund. Hundens lopper kan ikke leve videre på mennesker, men de kan bide dig. Så derfor er det vigtigt, både for din egen trivsel og din hunds velbefindende, at du forebygger loppeangreb og har de rigtige produkter til at komme eksisterende lopper til livs.


Spray til bekæmpelse af flyvende og krybende insekter Hos Petworld.dk tilbyder vi et stort udvalg af spray til bekæmpelse af flyvende og krybende insekter i omgivelserne såsom myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper og edderkopper m.fl. Produkterne har en øjeblikkelig virkning samtidig med, at de har en langtidsvirkende effekt.  For eksempel har vi Trinol 810, som omgående dræber insekter og virker i op til 7 uger. Produktet sprøjtes på de områder, hvor lopperne typisk gemmer sig, eksempelvis mellem gulvlisterne.

Vigtigt! Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler, som medfører, at alt loppemiddel, der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videresalg. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

Bestil hurtigt og nemt dine loppemidler online hos Petworld
Når du bestiller loppemidler online hos Petworld, leverer vi dem direkte til din dør. Foretrækker du selv at hente dem i din nærmeste postbutik, er dette også muligt. Pakken leveres i nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.