GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Pipetter, spray og piller til dokumenteret bekæmpelse og forebyggelse
De populære og effektive pipetter fra Bayer og Frontline er en fast bestanddel i Petworlds sortiment – endda til yderst fordelagtige priser! Pipetterne sprøjtes blot ud i kattens nakke, og umiddelbart efter begynder en videnskabelig dokumenteret udryddelse af lopper, flåter, myg, sandluer, og stikfluer. Flere af produkterne medvirker endda til at forebygge mod angreb af utøj! Har du en kat der ikke er glad for at få en pipette sprøjtet ud i nakken, fører Petworld.dk også Frontline Spray og piller fra Capstar og Program Vet, som hurtigt og enkelt sprøjtes jævnt over hele katten eller gives til katten oralt. Kombinationen af Capstar og Program Vet fungerer lige så effektivt i mod og som forebyggelse af loppe-og flåt angreb, som brugen af pipetterne fra Bayeren og Frontline.
Er du ikke til den kemiske bekæmpelse og forebyggelse af lopper-og flåter, tilbyder vi også naturlig beskyttelse i form af giftfrie loppe-og flåt midler fra Anibio Tic. Hos Petworld.dk, kan du derfor altid være sikker på, at finde et produkt inden for bekæmpelse af lopper-og flåter, der passer til dit behov.

Hvad for et produkt skal jeg vælge?

Loppemiddel til kat inddeles som udgangspunkt efter vægt, dvs. at en høj vægt medfører en højere dosis pr. behandling samt et kraftigere loppemiddel. At anvende det korrekte loppemiddel er ekstremt vigtigt, da en forkert dosis af loppemiddel kan medføre omfattende skader på din kat – du bør derfor altid anvende netop det loppemiddel, som passer til din kats vægt. Produkterne fra Frontline inddeles modsat andre loppemidler ikke efter vægt ved katte. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der passer til netop din kat, er du meget velkommen til at kontakte Petworld.dk – så guider vi dig gerne!

Forebyggelse af loppeangreb

Et flåt- og loppeangreb kan medføre alvorlige helbredsmæssige konsekvenser, og det er derfor vigtigt at forebygge angreb frem for at behandle. Din kat bør derfor behandles jævnligt og gerne konsekvent hver 4-6 uge året rundt, så du bedst muligt forebygger, at din kat udsættes for irriterende og potentielt skadelige angreb fra flåter og lopper. Hvis man blot undlader en enkelt forebyggende behandling, kan det medføre, at din kat bliver udsat for angreb. Et flåt- og loppeangreb kan tage væsentlig længere tid at bekæmpe end, hvis man bare havde forebygget. Det primære er dog, at faren for skadelige følger efter et flåt- eller loppeangreb bortfjernes ved forebyggelse.

Hvornår kan man begynde at give katten flåt- og loppemiddel?

Når en killing fjernes fra moderen ved 12 ugers alderen, kan killingen allerede der udsættes sig for et potentielt flåt- og loppeangreb. Petworld.dk anbefaler stærkt, at du allerede fra modtagelse af killingen begynder på forebyggelsen af flåt- og loppeangreb. Husk også at behandle killingens omgivelser, da lopper og flåter kan gemme sig langs gulvets kanter og sprækker. Endvidere er en killings immunforsvar stadig ikke tilstrækkelig udviklet ved 12 ugers alderen, og et angreb fra flåter og lopper kan resultere i væsentlige helbredsproblemer.

Hvordan bruges pipetter og spray?

Enhver kan bruge de populære pipetter, som er meget simple at påføre! Man skal bare sprede pelsen i kattens nakke og sprøjte hele dosisen i pipetten ud på kattens hud – hurtigt og let! Ved brug af spray skal de anførte pumpeslag, som tager udgangspunkt i kattens vægt, bare sprøjtes jævnt udover hele katten. Husk at uanset om du bruger pipetter eller spray, er det vigtigt, at katten ikke har været i kontakt med kraftige vandstænk i op til 48 timer før og efter behandlingen.

Flått
ænger til hurtig fjernelse af flåter
En flåttang er enkel og effektiv til at fjerne farlige flåter fra din kat. Hos Petworld.dk tilbyder vi et mangeartet udvalg af flåttange i brugervenlige varianter, som passer netop til dit behov – flåttangene tilbydes endda i mange spændende farver!

Luse- og loppekamme til umiddelbar bekæmpelse af lopper

Er din kat så uheldig, at den har fået lopper? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din kat i det hele taget har lopper? Med en loppekam kan du hurtigt og enkelt fastslå, om din kat har lopper eller ej. Samtidig er du med en gennem redning med til at fjerne lopper og æg fra din kat – gerne efter et bad, da det er noget lettere at gennem rede våd frem for tør pels. Tip! Prøv eventuelt at brug en loppekam sammen med et loppemiddel, så du sikrer en så optimal loppebekæmpelse på din kat som muligt.

Husk grundig rengøring af kæledyrets omgivelser!

Du kan forbedre loppemidlets effektivitet, hvis du er med til at fjerne loppeæg fra kattens omgivelser. Det er derfor en rigtig god idé, at foretage en grundig og systematisk rengøring af kattens omgivelser gennem støvsugning og afvaskning af kattens hule, tæppe, transportbur mv. Hvis din kat sommetider er i sofaen eller sengen, er det vigtigt, at disse også gøres grundigt rent, eventuelt ved hjælp af en damprenser. Puder og andre genstande, som kan vaskes, bør kogevaskes – alternativt kan man fryse genstanden ned i 48 timer, hvilket også dræber eksisterende lopper og æg. Denne grundige rengøring bør gentages jævnligt frem til, at lopperne ikke længere forefindes på din bopæl. Husk at bortskaffe støvsugerposen efter brug, eftersom eventuelle æg kan blive udklækket i posen og herefter spredt rundt på din bopæl ved støvsugning. Et loppeangreb kan tage op til 6 måneder at bekæmpe. Vi anbefaler derfor altid, at du forebygger eventuelle loppeangreb ved jævnligt at benytte Advantage, Frontline, Capstar, Anibio Tic eller Program Vet.

Spray til bekæmpelse af flyvende og krybende insekter

Hos Petworld.dk tilbyder vi et stort udvalg af sprays til bekæmpelse af flyvende og krybende insekter i omgivelserne såsom myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper og edderkopper m.fl. Produkterne har en øjeblikkelig virkning, og har tilmed en langtidsvirkende effekt.

Vigtigt!

Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler, som betyder, at alt loppemiddel, der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videresalg. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk  eller ringe til dem på 44 88 95 95

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.