GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Firmaet AA Aquarium har lang erfaring med at producere produkter i god kvalitet fra Kina. AA Aquarium har kompetente og engagerede medarbejdere, som tager produktdesign, produktion og kvalitet meget alvorligt. Vi kan hos petworld.dk tilbyde starter kits akvarier, nano akvarier, filtermaterialer og pumper, samt forskellige små tilbehør til alt tænkeligt til deres akvarium og til fordelagtige priser fra AA Aquarium.
Siden 1982 har AA Aquarium udviklet akvarier af høj kvalitet til at forsyne deres kunders behov. På grund af den lange erfaring og ekspertise de har, er AA  Aquarium blevet en vigtig leverandør på markedet. Deres mål er at fortsætte med at øge glæden og fornøjelsen til kunderne i fremtiden Som altid, leverer AA Aquarium innovation og pålidelighed til deres kunder.
Siden AA Aquarium producerer deres i Kina og har deres fabrik der, kan de holde priserne nede. Men dette går selvsagt ikke ud over den gode kvalitet.

Startersæt
Her er en ideel løsning til når du for første gang bevæger dig ind i akvaristikkens spændende verden. Sættet er komplet med armatur, lampe, pumpe og varmelegeme. Dette er et meget populært sæt til de som ikke har særlig megen erfaring med at have akvarier. Det er nemt at gå til selv uden den helt store viden som ny akvarist. Du får alle de ting du skal bruge for hurtigt at kunne nyde din oplevelse. Du kan få et stort flot startersæt på 54 L med tilhørende bord samt reservedele til dette, samt nano akvarier som også har alt, hvad du skal bruge med det samme.

Nano akvarier
Nano akvarier fra AA Aquarium fås også som startersæt, hvor du kan vælge mellem farven sort eller i flot sølvfarve. Disse akvarier er på 21 liter og kan også leveres med sort bord, som det kan stå på. De leveres med indbygget smukt blåt månelys, LED belysning med justerbar højde og smart indbygget skuffe til at opbevare fiskefodret og andet småt tilbehør.  De er egnet til små fisk som for eksempel Otocinclus Affinis (dværg sugemalle) Colisa (dværg gurami arter) små cichlider (rigtig mange forskellige arter) nanostomus arter (små blyantsfisk) eller små rasbora arter (for eksempel galaxy rasbora). Derudover findes der en stribe af rejearter som egner sig udmærket til disse små akvarier.

Akvariepumper med UV-lys og almindelige indvendige pumper
AA Aquarium fører indvendige pumper til deres produkter samt akvariepumper med UV-lys.  Pumperne med UV-lys fungerer på den måde, at et UV-lys gennemtrænger det gennemstrømmende vand og dræber algeceller samt bakterier og andre sygdomsspirer. UV-lys fjerner desuden forplumringer opstået gennem bakterier og svævealger samt fastsiddende alger som eksempelvis trådalger.

UV-udstyr til saltvands- og ferskvandsakvarier samt havebassiner
Den kim-dræbende virkning sørger for sundere fisk, da kim-belastningen i vandet igennem infektionstrykket bliver reduceret. UV-lyset påvirker ikke vandværdien og har ingen negativ virkning på de vigtige rensningsbakterier i filteret. Ved at anvende UV-udstyr i dit akvarium fjerner du således diverse fiskesygdomme og alger pålideligt og hurtigt.
Vi har et bredt udvalg af UV-udstyr fra markedets førende producenter, som er velegnet til såvel saltvandsakvarier, ferskvandsakvarier og havebassiner. Er du i tvivl om, hvilket UV-udstyr du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores erfarne kundeserviceafdeling. Vi rådgiver dig gerne.

Filtermaterialer og filterbokse
Jævnlige udskiftninger af akvarievandet er med til at sikre et sundt akvarium, men vandskift alene er ikke nok for at opretholde en naturlig balance i akvariet. Hvis du skal holde akvariet nogenlunde frit for kvælstof, er det nødvendigt med effektiv filterdrift. I akvariet skal der derfor være et filter, som består af en pumpe, der suger vand ind, trækker vandet igennem et filter, hvorefter vandet strømmer ud i akvariet igen.
AA Aquarium leverer filterbokse i plast samt ekstra filtre, så man kan skifte dem ud. For at opnå maksimal effektivitet af dit filter bør filtermaterialet udskiftes en gang hver måned, og man bør rense filtermaterialet med vand fra akvariet og herefter udskifte det gamle filtermateriale.

Akvarier til alle behov
Hvad enten du er nybegynder eller rutineret akvarist, kan du altid finde et stort udvalg af flotte akvarier og praktisk akvarietilbehør hos os. Til nybegynderen tilbyder vi eksempelvis et bredt udvalg af akvariestartersæt. Med et passende underskab kan dit akvariestartersæt blive til en harmonisk og smuk enhed.

Køb dit akvarie online og spar penge
Hos os finder du et bredt udvalg af flotte akvarier, borde og lamper i alle prisklasser. Vi fører alle de kendte mærker, herunder Juwelakvarier, Akvastabil Mark II akvarier og nano-akvarier samt starter sæt fra AA Aquarium. Akvastabil er en af de ældste akvarieproducenter i Danmark, og Akvastabil akvariet er i dag det akvarium, der står i majoriteten af de danske hjem. Akvastabils nye serie af akvarier hedder Mark II og er en flot serie af akvarier, der er velegnede til både kontoret og stuen. AA Aquarium har flotte starter sæt og små trendy nano akvarier. Så vi har noget for alle akvarister og enhver smag!

Når du skal købe et akvarie...
...bør du først og fremmest overveje hvilke fisk, du ønsker at holde og hvor mange fisk, du vil have i akvariet. Nogle fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensioner og størrelse. For nogle akvarister kan et akvarium ikke blive stort nok, mens andre akvarister ikke kan få det småt nok. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af akvarier i forskellige størrelser -  vi har alt lige fra akvarier på 360 liter til nano akvarier, som er unikke vandlandskaber i miniformat, der passer til både køkkenet, soveværelset og badeværelset. Det er derfor vigtigt, at du tager hensyn til fiskenes behov og ikke mindst den plads, du har til rådighed derhjemme, når du skal købe et akvarie. Nano akvarier er også fine til andre små vand dyr som rejer, snegle, krebsedyr eller salamandere.

Stort udvalg af akvarieborde
Det er vigtigt, at du får dit nyindkøbte akvarie sikkert placeret på et robust akvariebord. Samtidig er det vigtigt, at du vælger et akvariebord lavet i et design, som matcher din boligindretning. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af flotte og robuste standere samt borde til dit akvarie. Vi har akvarieborde i mange forskellige design, materialer og farver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.