GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Adaptil er hemmeligheden bag en rolig og glad hund
Adaptil er et firma som specialiserer sig på produkter der indeholder stoffer, der virker afslappende og beroligende på stressede eller angste dyr. Adaptil produkterne indeholder en kopi af signalstoffet - det vil sige feromoner, som tævehunden udskiller fra sine mælkekirtler og området deromkring, når den har fået sine hvalpe. Dette signalstof har en stor betydning for hvalpens binding til tæven og for udvikling af hvalpenes følelsesmæssige stabilitet og tryghed. Feromonet som udskilles giver hvalpene en tryghed og mod til at begynde at udforske verden omkring sig. Adaptil er et godt valg, når det kommer til at forebygge og formindske alle typer for stressrelaterede tilstande hos såvel den voksne hund som hos hvalpe. Adaptil er et mærke med et godt ry, og det er trygt at bruge til hunden.

Adaptil feromonspray, halsbånd eller diffuser til din hund eller hvalp
Har du en hund eller hvalp, der er bange for at være alene hjemme eller er bange i tordenvejr? Her på siden kan du finde et bredt udvalg af Adaptil-produkter, som modvirker angst, nervøsitet, stress og aggressiv adfærd hos hunde. Der findes Adaptil halsbånd og Adaptil diffuser samt en spray.

Denne gode beroligende effekt på frygt og stress ses både hos hvalpe og voksne hunde
Halsbåndet til Adaptil kan anvendes ved flere typiske tegn på stress og angst hos din hund. Det gælder, hvis hunden dirrer eller ryster og kryber sammen. Hunden kan vise stressbetinget adfærd, når den leger eller er sammen med andre hunde, eller den viser mindre interesse for at lege samt være sammen med andre hunde. Hunden kan også miste sin appetit, hvis den lider af stress. Da er Adaptil også en god støtte indtil hunden får det bedre.
Hvis din hund er kommet ind i en dårlig vane med at have en ødelæggende adfærd såsom at bide i ting eller kradse møbler eller vægge i stykker, eller hvis hunden bliver angst eller stresset kan den starte med at gø eller hyle meget. Dette kan Adaptil også hjælpe imod.
Hvis din hund overdrevet slikker dens poter, pels eller ting den normalt ikke skal slikke på, kan dette også være tegn på stress.
Noget af det, der er mest almindeligt man ser ved stress eller frygt hos hunde er angst for høje lyde, som for eksempel tordenvejr, fyrværkeri eller andet skyts.
Hvis din hund er bange for bestemte situationer, som dyrlægebesøg eller forskellige former for transport, er Adaptil et godt og ufarligt middel at bruge.
Adaptil er også godt i situationer, hvor hunden får separationsangst.

Adaptil som hjælp til den aldrende hund
Som hunde ældes kan de vise ændringer i deres hjerner, der ligner mennesker med Alzheimers. Ved disse ændringer kan hunden ofte udvise symptomer som desorientering, og at den virker forvirret. Den vil måske også vise ændringer i, hvordan den opfører sig ovenfor sin ejer, andre mennesker eller andre dyr i hjemmet eller udenfor. Ældre hunde kan også få lidt problemer med at sove godt om natten. De kan ikke finde den ro de skal have og går meget rundt. De kan også glemme, hvor de bor eller hvor de sover.
Selvfølgelig kan disse tegn også være symptomer på flere medicinske lidelser, der kræver lægelig behandling, så hvis du lægger mærke til disse ændringer hos din hund er det vigtig at få hunden til en veterinær for at undersøge, at den ikke fejler noget alvorligt.
Ældre hunde kan også finde dagligdags begivenheder mere udfordrende end de gjorde før, især hvis de oplever at se eller høre dårligere. Dette kan have betydning for, hvor tryg hunden vil føle sig i dens færden rundt udenfor eller at orientere sig inde i huset.
Gamle hunde kan blive nervøse og bekymrede ved ændringer i de normale daglige rutiner samt husets indretning. Adaptil kan hjælpe gamle hunde til at klare disse forandringer og udfordringer ved at skabe en følelse af tryghed og sikkerhed i deres miljø og hverdag.

Anvendelse af halsbåndet
Når du skal tage halsbåndet fra Adaptil til din hund i brug, skal du indstille størrelsen på det, så den passer til omkredsen af hundens hals. Derefter klipper du det overskydende stykke af halsbåndet af. Den beroligende effekt hunden kan opnå ved at bruge Adaptils halsbånd holder i ca. 4 uger. Det må bemærkes, at halsbåndet fra Adaptil bør fjernes før din hund bades og sæbes ind. Og det skal først sættes på, når pelsen igen er helt tør. Hvis halsbåndet bliver vådt, kan det ikke frigive de feromoner det skal.
Du bør heller ikke anvende Adaptils halsbånd på hunde med store sår eller tilsvarende konditioner omkring eller på dyrets hals.
Du bør først åbne Adaptil halsbåndet kort tid inden du skal bruge det og det skal gemmes utilgængeligt for børn. Vær også opmærksom på, at æsken som produkterne kommer i, er med fransk tekst.

Anvendelse af Adaptil Diffuser
Når du skal til at bruge diffuseren skruer du flasken ind i diffuseren og sætter stikket ind i kontakten. Efter den er sat i kontakten og tændt skal du bare lade den være tændt hele tiden, så du holder hunden glad og afslappet hele tiden. Du bør have diffuseren tændt i det værelse, som hunden opholder sig mest i. Hver diffuser dækker et areal på ca. 50-70 m2. Du bør skifte refill hver måned eller hver anden måned, hvis du har den tændt hele tiden.

Anvendelse af Adaptil Spray
Adaptil Spray har den samme beroligende virkning som alle Adaptils produkter. Feromonet i Adaptil er kunstigt fremstillet for at efterligne den duft, som moderen udsender, mens den dier. Man kan spraye på steder, hvor hunden opholder sig, som f.eks. i dens hundekurv eller i dens transportbur. Man skal dog huske på, at man ikke skal spraye direkte på hunden eller i pelsen.

Andre fordele ved brug af Adaptil produkterne
Hvis man har hund, som ikke klarer sig så godt under adfærdstræning eller anden terapi har det vist sig, at Adaptil har en gavnlig virkning. Det viser sig ved, at hunden kan blive mere modtagelig i disse situationer. Hvis hunden har nemt ved at blive stresset på steder, hvor der er mange hunde eller nye indtryk, er disse situationer noget man kan forebygge ved at bruge Adaptils produkter. Hunde kan nogle gange have svært ved at tilpasse sig nye omgivelser for eksempel ved, at den skifter ejer eller bliver adopteret væk. Adaptil kan også bruges som en lindring af hundens symptomer i disse situationer eller ved enkeltstående situationer.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.