BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvordan virker Advantage loppemiddel?
Advantage Vet laver loppemidler til hunde og katte i alle størrelser og forskellige doseringer. De kommer som pipetter, som man drypper direkte på huden i nakken på hunden eller katten. Inden du starter med behandlingen fra Advantage til hund eller kat, er det vigtigt, at du vejer dit dyr, således at man finder frem til den rigtige dosis, da pipetterne kommer i forskellige milliliter, alt efter som hvor tung hunden eller katten er. Advantage loppemiddel er meget nemt at tage i brug. Man skal huske på, at Advantage loppemiddel ikke må komme i pelsen, da det fedter pelsen til, og de vil prøve at slikke det af, hvilket de ikke må. Så det er vigtigt, at det kommer om bag i nakken. Man skiller pelsen til side med den ene hånd, og drypper Advantage Loppemiddelet helt ned på huden. Advantage er ufarlig for dine dyr og går ikke i blodet. Advantage er virksomt med det samme du påfører det og i op til cirka 4 uger bagefter. Man bør også bruge Advantage jævnlig som en god forebyggelse mod nye angreb, eller at dyret kommer til at smitte andre dyr.

Advantage- loppemiddel med dobbelteffekt
Når din hund eller kat er ude i naturen eller er sammen med andre dyr vil der altid være en stor risiko for at den kan blive angrebet af parasitter. Advantage beskytter mod en af de mest almindelige parasitter, som din hund og din kat kan blive angrebet af, nemlig loppen. Det kan også bruges til at forebygge og behandle pelslus på hunde. Advantage virker også på loppelarverne, så vel som de voksne lopper. Lopper er meget følsomme små parasitter, og de behøver hverken genere eller suge blod i lang tid før de dør, hvis hunden eller katten er beskyttet med Advantage loppemiddel. De vil starte med at falde af dyret kort tid efter, at man har behandlet med Advantage loppemiddel. Det er netop denne dobbelteffekt, der gør, at Advantage er et rigtigt godt middel mod lopper og dens larver. Med et dræbes både de voksne lopper på dyrene og loppelarverne i omgivelserne. På den måde efterlades meget lille risiko for, at problemerne kommer igen, både på dit kæledyr og i kæledyrets omgivelser.

Det er en god ide med løbende behandling mod lopper hele året rundt. Lopper trives meget godt i varme og fugtige omgivelser. Særligt i foråret, om sommeren og i efteråret kan man finde lopper og loppeforstadier (æg, loppelarver og loppepupper) mange steder, hvor vilde katte, ræve og andre vilde dyr færdes. I disse perioder smittes dyrene ganske ofte. Man behandler dyret en gang om måneden, og er det ekstra plaget kan man gå ned til at behandle med Advantage med en uges mellemrum. Det forbliver virksomt selv efter, at de bader eller er udenfor i kraftig regn.

Husk en grundig rengøring av kæledyrets omgivelser!
For at maksimere effekten av Advantage loppemidler, er det en god ide at foretage en grundig rengøring af hundens og kattens omgivelser og opholdssteder. Husk derfor at støvsuge eller vaske kurven, hvor dyrene har sovet - kradsetræer hvis det gælder katte, da disse ofte er installeret med en sovehule eller flere. Man bør støvsuge eller vaske tæpper og transportbur. Hvis hunden eller katten har adgang til seng eller sofa, er det vigtigt at der også der foretages en grundig rengøring. Den grundige rengøring skal foretages jævnlig, helt til du ikke kan finde spor eller tegn på, at du har lopper i din bolig. Glem endelig ikke at smide støvsugerposen ud, eftersom æg kan klækkes i posen, og derefter sprede sig rundt om i boligen, når du støvsuger. Prøv eventuelt at vaske tekstilerne på kogeprogram eller nedfryse genstande i 48 timer – dette vil komme lopper og æg til livs. På specielt udsatte steder, hvor det er besværligt at komme til at gøre rent, kan man med fordel bruge en damprenser til en effektiv og umiddelbar udryddelse av lopper, æg og larver. Du kan også bruge en spray, som er specielt udviklet til indendørs brug mod lopper. Hvis din hund har lopper, så er det en god idé at undgå andre hunde, indtil du er sikker på, at din hund ikke har flere lopper. Lopper smitter nemt og hurtigt fra hund til hund. Du behøver ikke at være bange for at du selv får lopper fra din hund eller kat, da dyrenes lopper ikke kan leve videre på mennesker. Men de kan sagtens bide mennesker og mange er allergiske ovenfor loppebid og de kan klø meget. De er ikke farlige, men kan være meget irriterende. Det er derfor vigtigt, både for din egen trivsel og dyrenes trivsel, at du forebygger loppeangreb og har de rigtige produkter til at komme eksisterende lopper til livs. Du kan trygt behandle din hund eller kat med loppemidler fra Advantage, selv om din hund lider af allergi overfor lopper.

Vigtige ting at være opmærksom på
Man skal huske, at opløsningsmidlet i Advantage kan efterlade pletter på forskellige materialer som for eksempel tøj og tekstiler, forskellige behandlede overflader samt læder og plastik. Så det er vigtigt, at man lader midlet tørre ordentlig inden dyret kommer i kontakt med disse materialer.
Det kan også ske, at der kan forekomme nogle bivirkninger hos dit kæledyr. Advantage smager bittert, og hvis katten eller hunden kommer til at slikke på stedet, der er behandlet, kan der komme noget spytsekretion. Dette er ufarligt og er ikke tegn på forgiftning og forsvinder hurtigt. Nogle dyr kan være overfølsomme for stoffet i Advantage, men det er ikke almindeligt. Så vil der være tegn på rødme, kløe og eventuelt hårtab.

Advantage skal ikke anvendes på diende hunde samt hvalpe og killinger under 8 uger.

Hos Petworld.dk finder du Advantage til Danmarks skarpeste priser. Har din hund fået tæger, flåter eller lopper? Så kig nærmere på vores store udvalg af loppe- og tægemidler til hunde her. Køb dit loppe- og tægemiddel online hos Petworld.dk og få det leveret direkte til din dør. Enklere bliver det ikke!

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.