GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Advantage loppemiddel
Hunde, der færdes i naturen og er sammen med andre hunde, risikerer at blive angrebet af lopper. Med Advantage loppemiddel er din hund godt beskyttet. Hos Petworld.dk finder du Advantage loppemiddel til såvel store som små hunde.

Hvornår virker Advantage loppemiddel
Advantage loppemiddel virker med det samme. Lige så snart loppen kommer i kontakt med det virksomme stof, dør den. Herudover dræber Advantage loppemiddel også loppelarverne. Advantage loppemidel er vandfast og kan derfor også anvendes til hunde, der bader meget. Lider din hund af loppeallergi, kan du også anvende Advantage loppemiddel til den.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super service
Super service . Gode tilbud . Gode varer.
18.09.2017 - Malene
God service
Bestilte i går en pose hundemad på 15 kg. Fra petworld Og en boldt til hundeguffer og allerede i dag har jeg modtaget den fra fragtfirmaet Brink. Det må da kaldes god service😊
22.09.2017 - Heidi Bliesman

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.