GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

HUNDEMAD TIL ALLE RACER AKTIV VOKSEN HUNDEFODER
15 KG
Pris pr. kg DKK 17,33
ALDER: 1 ÅR -
AKTIV VOKSEN HUNDEFODER
(5710535600259)  
 
DKK 259,95
HVALPE-HUNDEMAD TIL ALLE RACER AKTIV HVALP HUNDEFODER
15 KG
Pris pr. kg DKK 19,33
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
AKTIV HVALP HUNDEFODER
(5710535601058)  
 
DKK 289,95

Engageret producent med fokus på kunden
Aller Petfood har vokset frem igennem fire generationer av familien Bylling. Bylling gik ind i dyremadsbranchen i 1979. De producerer vådfoder og tørfoder på de tre fabrikker, som de ejer i Danmark og i Rusland. Deres mission er at udvikle samt producere et genuint foder af høj kvalitet som deres standard, premium og super premium foder. Deres vigtigste opgave er blevet at tilbyde et foder kvalitetsmæssigt på højde med de største og mest kendte mærker - og til en fordelagtig pris, både til forhandlere og til private kunder. De er også meget passionerede omkring aspektet naturlig. De vil stå 100 % inde for det, de laver og det gør de på en rigtig god måde.
Deres fuldfoder til hunde og til katte hedder Aktiv og er et dansk fuldfoder til hunde, hvalpe- og katte. Foderet har de samme høje amerikanske standarder og krav til hundefoder, som de mere kendte Premium-fodertyper. Aktiv fuldfoder opfylder din hunds eller kats ernæringsmæssige behov og er udviklet i samarbejde med dyrlæger og opdrættere. Foderet testes og skræddersyes sammen med specialister og ernæringsspecialister.

100 % naturlige ingredienser
Det er vigtigt, at din hund eller kat kan optage og drage nytte af alle næringsstoffer, der findes i kattemaden og hundemaden. Derfor er Aktiv et godt foder med naturlige og nøje tilpassede ingredienser, som er skånsomme for maven til dit dyr. Mange går idag op i, at dyrene skal have den bedst mulige hundemad og kattemad. Det er også vigtigt, at din hvalp får den rette kost at starte ud i livet med.
For at sikre hunden eller kattens bedst mulige udnyttelse af foderet, er Aktiv hunde- og kattefoder udelukkende fremstillet af friske råvarer. Det indeholder dermed ingen animalske eller vegetabilske biprodukter, og dermed heller ikke kødmel. Aktiv hundefoder er et 100 % naturprodukt, som hverken er tilsat farve, naturlig eller kunstig og/eller konserveringsmidler.
Særligt udvalgte protein og karbohydrater av høj kvalitet gør det nemt for dyrene at fordøje foderet. Et nøje afbalanceret og rigt indhold af omega -3 og omega-6 fedtsyrer giver hunden eller katten en sund og blank pels, samt modvirker tør og irriteret hud. De sprøde og knasende foderpiller renser hundens og kattens tænder og stimulerer enzymprocessen i mund- og fordøjelsessystem. Vi ved jo alle, hvor vigtigt det er for hundens og kattens livskvalitet, at de har en god mundhygiejne, sunde led og en stabil fordøjelse.

Et rimeligere alternativ
De specielle udvalgte kilder af proteiner og kulhydrater af høj kvalitet gør det let for hunden at fordøje foderet. Et afbalanceret indhold af omega 3- og omega 6-fedtsyrer giver din hund en sund og blank pels og modvirker tør og irriteret hud. De sprøde og knasende piller renser hundens tænder og stimulerer enzymprocesserne i munden og fordøjelsessystemet. Dette medvirker sammen med de tilsatte trævler fra rodfrugter til en afbalanceret og stabil foderoptagelse, som især er gavnlig for maven og tarmens funktioner. Aktiv foder vil da bidrage til, at din hund eller kat får en blank pels og en frisk hud. Aktiv foder er et godt foder til en meget overkommelig pris. Man behøver absolut ikke gå på kompromis med kvalitet eller sikkerheden for, at du får et solidt fuldfoder til din hund eller kat, når du vælger Aktiv foder.

Hvorfor skal du vælge Aktiv?
Hvis du ønsker et foder, der er billig, men er på højde med standarden du får ved andre topmærker, er Aktiv hundefoder og kattefoder et rimeligt alternativ. Behovene hos hvalpe eller killinger, mens de vokser, er anderledes end, når de er udvoksede. Hundefoderet og kattemaden fra Aller indeholder den nødvendige mængde energi, som dit kæledyr har brug for - ikke kun til at holde kropsformen ved lige, men også til at udvikle kroppen og sikre en harmonisk vækst. Aktiv tager vare på din hund eller kat helt fra hvalpestadiet og op til voksen alder. Af de gode ingredienser i deres foder er for eksempel omega-3 en vigtig ingrediens at have med i et fuldfoder.

Deres udvalg
Indenfor mærket Aktiv kan du få hundefoder, kattefoder samt hvalpefoder. De er alle sammen komplette fuldfoder. Hundemaden til den voksne hund er til alle racer, fra 1-25 kg og kommer i en 15 kilos sæk. Hvalpefoderet er til alle racer af hunde og er til hunde fra 1-15 kg fra de er 8 uger og op til 12 måneder. De tilbydes i en 15 kilos sæk. Aktiv kattefoder er til alle voksne katte fra 1 år og opover og kommer i en 15 kilos sæk.  Aktiv er et 100 % naturprodukt, hvilket gør Aktiv hundemad og kattemad til et super godt alternativ, hvis man ønsker et rimeligt og solidt hundefoder. Foderet og kulhydraterne i det er kornbaseret og samtidig GMO-frit. Ingredienserne i deres hundemad og kattemad er som beskrevet tidligere naturlige og uden kunstige tilsætningsstoffer. Andre ingredienser er for eksempel fjerkræ, fisk, byg, hvede, majs, animalsk fedt (svinefedt helt nøjagtigt), vegetabilsk olie, roetrævler, grøntsager, mineraler og vitaminer.

Garanteret kvalitetskontrol
Deres erfarne ernæringseksperter sørger hele tiden for de bedste råvarer, som er lokalt fremstillet, der hvor det er muligt. Deres eksperter foretager naturligvis også jævnlige kontroller og stikprøver af deres foder. Aller Petfood fabrikken i Fredericia blev i 2007 ISO 22000 certificeret, og dermed den første dyremadsvirksomhed i Europa, der opnåede ISO 22000 certificeringen. De holder sig til alle de retnings linjer, der findes indenfor fødevaresikkerhed. Dette går selvfølgelig igennem hele deres produktion, og sikrer fuldt ud at spore alt de laver ned til mindste detalje. Fra Aktiv får du hundemad og kattemad, der er fuldt ud testet og med ingredienser, du kan regne med.

Levering til din dør
Slip for besværet med at slæbe dine tunge foderposer hjem. Du kan nemt og hurtigt bestille hundemad og kattemad på Petworld.dk i ro og mag derhjemme, og få varerne leveret direkte til din dør indenfor få dage. Hos Petworld har vi løbende gode tilbud på fode -r så hold øje med denne side og spar penge.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.