GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Aktiv kattefoder
Aktiv kattefoder er et dansk produceret fuldfoder, som opfylder din kats ernæringsmæssige behov. Aktiv kattefoder er udviklet i samarbejde med dyrlæger og opdrættere. Aktiv kattefoder er udelukkende fremstillet af friske råvarer og indeholder hverken animalske eller vegetabilske biprodukter. Aktiv kattefoder indeholder desuden ikke farvestoffer eller konserveringsmidler. Når du køber Aktiv kattefoder, får du et kattefoder, som er letfordøjeligt og rigt på omega-3 og -6 fedtsyrer. Aktiv kattefoder er således medvirkende til, at din kat får en blank pels og en sund hud. Aktiv kattefoder er et godt kattefoder til en overkommelig pris.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Kompetent og venlig betjening.
Kompetent og venlig betjening. Priser matches (no-nonsens) men er ofte billigst. Butikken i BIG, Herlev er pæn og velordnet, så vi handler ofte der fremfor via web, da den ligger tæt på.
20.08.2017 - Jeppe Juel Dam Sørensen
Min pakke kom hurtig
Min pakke kom hurtig, og var pakket godt ind, så den var helt perfekt i stand
19.08.2017 - Karina Stanley

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.