GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

AkvaStabil er akvarieudstyr af høj kvalitet
Den danske virksomhed AkvaStabil er beliggende i Haderslev og har over fire årtiers erfaring med produktion og udvikling af akvarier og tilbehør i høj kvalitet. Deres produkter eksporteres til mere end 40 lande. I året 2010 ser det stilfulde MARK II kabinet dagens lys og i efteråret 2012 lanceres LEDs og det anerkendte akvarium MOVE på markedet. Det nye elegante FUSION akvarium introduceres på markedet i 2015.

FUSION er nyeste skud på stammen
Med FUSION har AkvaStabil udviklet et nyt elegant designer-akvarium. Med udgangspunkt i den anerkendte storebror, MOVE, har AkvaStabil lanceret et prisgunstigt alternativ med deres nye design FUSION.

FUSION og MOVE har mange fælles funktioner, men til forskel fra MOVE har det prisgunstige FUSION andre glastykkelser, er lidt lavere og har ikke huller i bunden. Desuden er låget på FUSION akvariet tredelt, men meget let at åbne eller fjerne helt. Tværstiverne er aftagelige og gør indretning af akvariet let og ubesværet.

I Petworld.dk kan du købe FUSION akvarier i fem forskellige størrelser:

Akvariemål

Volumen

Glastykkelse

80 x 40 x 45 cm

144 liter

6 mm glas

100 x 50 x 50 cm

250 liter

8 mm glas

130 x 50 x 50 cm

325 liter

10/8 mm glas

160 x 60 x 60 cm

576 liter

12/10 mm glas

200 x 60 x 60 cm

720 liter

12/10 mm glas

FUSION akvariet har to smarte foderdæksler i låget, som gør fodring meget nemt. Du kan også bruge hullerne til en foderautomat. Låget kan åbnes både for og bag. Toprammen er meget let at holde ren, da der ingen kanter er, hvor vandet kan samles.

MOVE akvarierne er elegante, tidløse og funktionelle
MOVE akvarier er dansk design med høj funktionalitet. Vedligeholdelsen af akvariet er gjort let med fuld åbning af låget med praktiske holdepinde. De smarte foderdæksler, som også kan bruges til foderautomater, letter den daglige fodring. MOVE akvarierne har en høj bundkant, som skjuler gruslaget. Tværstiverne kan tages af og justeres, hvilket gør, at indretning af akvarie og dets lyssætning lettes. Undersiden af akvariets låg er hvidlakeret for bedre refleksion af lyset. Desuden har akvarierne huller i bagside og bund til henholdsvis slanger/ledninger og filterpumper.

Et MOVE akvarium leveres med huller i bundglasset. Der er to huller i det mindste akvarium og tre i de øvrige størrelser. Der følger naturligvis propper med akvariet, så de kan lukkes tæt og forsvarligt i fald du ikke vil bruge hullerne i bunden. Vil du gerne bruge hullerne til at slutte din filterpumpe eller filtersump til kan det nemt ordnes ved hjælp af diverse ekstra udstyr som bl.a. indsugnings-, gennemførings- og udstrømmerrør.

Køber du et MOVE akvarium fra AkvaStabil får du et gedigent produkt af høj kvalitet med gavlstykker af smukt forarbejdet massivt aluminium.

I Petworld.dk kan du købe MOVE akvarier i fem forskellige størrelser:

Akvariemål

Volum

80 x 40 x 50 cm

160 liter

100 x 50 x 55 cm

275 liter

130 x 50 x 55 cm

360 liter

160 x 60 x 60 cm

576 liter

200 x 60 x 60 cm

720 liter

Valg af lyssætning til dit akvarium
Ved valg af belysning til dit FUSION eller MOVE akvarium kan du vælge T5 eller LED lys eller en kombination af begge typer. Med AkvaStabils Sunriser kan du simulere solopgang og -nedgang, da det er muligt at købe både T5 og LEDs i en dæmpbar version. Sunriser er specielt udviklet til brug sammen med alle AkvaStabils dæmpbare armaturer og LEDs. T5 er lavet af polycarbonat og er 100% vandtæt. Du kan tilpasse antallet og typen af lys helt efter egne ønsker og behov. Vælger du en Sunrise undgår du de unaturlige lysændringer der sker ved pludselige tænd og sluk mekanismer. Med en Sunrise simulator kan du modvirke stress hos dine fisk ved at give dem mere naturlige lyssætninger med bl.a. månelys om natten. Maksimal refleksion af lyset fra armaturerne sikres af akvarielågets hvidlakerede underside.

Lækre møbler til akvarierne
De elegante møbler til FUSION og MOVE akvarierne passer godt til det moderne hjem. Petworld.dk fører skabe, der passer til alle akvarierne. Skabene til de to største akvarier har tre låger, de tre resterende skabe har to låger. FUSION skabene kan også bruges til MOVE akvarierne. Skabe uden stilleskruer, til regulering af højdeforskelle, kan påmonteres særlige afstandsstykker, hvis dit gulv er skævt. Det er muligt at få tilbehør som indstillelige ben til montering bag soklen på skabet.

Ved en akvarie opstilling på bløde trægulve kan det ikke anbefales at der anvendes stilleskruer. Stilleskruerne overfører vægten på små områder og giver såkaldt punktbelastning, som efterhånden får gulvbrædderne til at give sig. Ved opstilling af dit akvarium på bløde og skæve trægulve må det anbefales, at skabet klodses op på en måde så hele vægten fordeles over et stort område.

Petworld har masser af tilbehør til dit akvarium
Petworld har et stort udvalg af AkvaStabil akvariegrus i forskellige farver, stenstørrelser og stentyper, hvor her blot kan nævnes nogle som f.eks.  hvidt cichlidesand, Haley, Merkur, Alpha, Sirius, Milky Way, Mars, Neptun, Pluto, Orbit, Luna, Phoenix, Vega, Uranus og Yellow.

Petworld sælger også et bredt udvalg af fittings, koblinger, slanger og diverse rør til dit AkvaStabil akvarium. Vi fører også AkvaStabils filtersump, filtermåtter og filterpumper.

Tilbehør til rengøring af akvariet kan det også godt betale sig at købe i Petworld. Vi sælger en rigtig god AkvaStabil Handyskraber til rengøring af akvariets sider. Til vandrensning kan du købe AkvaStabils skånsomme vandplejemiddel Aqualife til både fersk- og saltvand. AkvaStabil Aqualife er naturlig biologisk vandrensning, der fjerner kvælstofforbindelserne ammoniak og nitrit og nedbryder foderrester. Aqualife modner hurtigt det nye akvarievand og holder akvarievandet klart, så der kan gå længere tid mellem rensningerne. Aqualife sælges i to udgaver, 150 ml og 1000 ml. 150 ml rækker til 1000 liters vandskift.

AkvaStabil Fuglesand
AkvaStabils produkter omfatter ikke kun akvarier og deres tilbehør. Skal du bruge fuglesand som hjælp til din fugls fordøjelse er vi også leveringsdygtige i det. AkvaStabil Fuglesand er af bedste kvalitet og sælges i 3 liters og i 10 liters poser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.