GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Tæt på naturen
Alpha Spirit er et anderledes og innovativt forsøg på at gå tilbage til oprindelsen og tilbyde dit kæledyr økologiske fødevarer. Fødevarer, der passer til denne aktuelle og spændende verden. Alpha Spirit blev født med en klar mission: deres første skridt er at vende tilbage til vores hundes forfædre. Det betyder at give din hund den perfekte mad de har brug for, ligesom deres forfædre fik i naturen.
Siden 1920 har Alpha Spirit været drevet som en familievirksomhed. De sidste 20 år har Alpha Spirit været dedikeret til hunde og katte. Markedserfaring fra de sidste 20 år har derfor støttet til at give dit kæledyr alle de næringsstoffer, det måtte have brug for.
Fremstillingsprocessen er en proprietær og meget ny teknologi, der gør, at de kan tilbyde din hund den bedste fuldstændige og korrekte hundemad, snacks og godbidder.

The Perfect Bone, den bedste dental stik din hund kan spise
Det er lavet af en rig kilde med calcium uden problemer. Din hund vil genoplive essensen af begyndelsen af sit liv, og nyde det i fulde drag. Du vil hurtigt mærke forskellen, og du vil bemærke, at din hund på ingen tid vil elske foderet og du ville kunne se en udvikling.

Allergivenlig
Produktet er lavet af kødmelfrie, dehydrerede materialer - glutenfri og uden korn. Alt dette betyder, at vores produkter ikke fremkalder allergi hos hunde. Produkter med 85% kød og 15% legum spirer, så her kan du roligt fodre din bedste ven og være garanteret alt, hvad din hund har behov for.

Mør teknologi
Alpha Spirit kombinerer de to vigtigste ting i din hunds foder. Nemlig at udarbejde et stort kæledyrsprodukt ud fra råvarer og proces. Råvarerne er selvfølgelig 100% naturlige, og de bruges deres egen udviklede proces. Mør teknologi - en proces med pre-fordøjelse, som efterligner maven på den mest naturlig måde.
Alle kæledyr opnår en 100% naturlig forbindelse mellem de to store aspekter: Råvarer og proces.

100% naturlig
Alle Alpha Spirits råvarer er egnet til menneskeføde. De producerer og fremstiller alle deres produkter ved hjælp af kød af høj kvalitet. Desuden kontrollerer de alle deres ingredienser, så de er sikre på, at din hund får den mest optimale kost. Det gør også, at din hund er dækket ind på alle aspekter.

Kun komplet og naturlig hundemad
Alpha Spirits mission er klar og stærk. De vil være så naturlige og gode som mulig. De sørger for, at hunden får det mest naturlige foder, samt giver hunden smagen, som den sent vil glemme. Alpha Spirit kan du roligt købe til din bedste ven, hvis du ønsker, at den skal nyde sine måltider.

Størrelser
Den naturlige komplette hundemad fra Alpha Spirit fås i æsker med 1,47 kg, 5,67 kg og 9,45 kg.
Hver tilbyder praktiske enkeltdosis kasser med 210 g og med genluknings muligheder, hvilket gør at foderet opretholder friskhed og egenskaber af fødevarer i op til 18 måneder.

Fordele ved Alpha Spirit foder
Foderet er med legum spirer, vitaminer og planteekstrakter. Spirerne hjælper også med at optimere fordøjelse og optagelse af næringsstoffer.
Kødet giver glans til pelsen, og den er rig på B-vitaminer og omega 3 og 6, hvilket hjælper med at regenerere væv. Omega 3 forbedrer desuden slidgigt.
Indeholder taurin, som er afgørende for hjerneaktivitet.
Produktet omfatter calcium, som er afgørende for dannelsen af dentin struktur.
Carnitin reducerer fedt og fremmer muskeludviklingen.
Der er også en smule chondroitinsulfat og glucosamin i, hvilket hjælper på dannelsen af ledbånd og ledbrusk.
Den fiskeolie, der er i foderet, forebygger iskæmi og forbedrer kakeksi og IL- koncentrationen falder. Det inkluderer desuden gurkemeje, hæmmede intestinale turmorer, carotener og lutein til nethinden.

Snacks og sticks
Synonym med livskvaliteten for din hund og fremragende velsmag. Beløn din hund med et sundt og naturligt produkt.
Lavet på samme måde som Alpha Spirits mad, og har desuden samme fremragende smag og er blevet produceret ved hjælp af sine egne safter, med kød og uden dehydrerede materialer, gluten og korn. Kun 85% kød og 15% legum spirer, vitaminer og botaniske.
Disse produkter er rige på omega 3 og 6, og forebygger dannelse af tandsten.
Dette gør de ved ikke at have korn i sine sammensætninger og mange andre fordele for din hund.
Alle disse ting er både gældende for sticks samt snacks. Alpha Spirits stickers har forskellige formater. Du kan vælge mellem 6 forskellige smagsvarianter og 4 forskellige pinde.

Fordele ved Alpha Spirits snacks og sticks
Emballagen til de enkelte pinde giver dig mulighed for at give produktet uden at få dig snavset til. Emballagen forhindrer også din vare i at blive for gammel. Når den er uåbnet kan den holde fra et halvt år og helt op til et år uden at blive dårlig. Når de er åbnet kan de holde i op til 30 dage.
De sticks, som Alpha Spirit har lavet, er en god mulighed for at give en korrekt belønning i forbindelse med undervisning og øvelser af din hund.
De er også rigtig gode at have med til f.eks. konkurrencer eller udstillinger.
Desuden indeholder de omega 3 og 6, samt chondroitinsulfat som hjælper opbygningen af ledbrusk.
Både snacks og sticks fra Alpha Spirit indeholder komponenter, der styrker hundens immunsystem og hjælper dig til at have en sund og glad hund, hvis pels vil være skinnende. De fjerner tandsten fra tænderne, og produktet er anbefalet af dyrlæger.

Ham Bone
100% Ham Bone, naturligvis behandlet for at bevare alle dens egenskaber.
Alle egenskaberne og fordelene af naturlige knogler er sammen i et enkelt produkt.
Giv din hund et rigtig Ham Bone, og se hvor stor pris din bedste ven sætter på dig.
Al den smag og en garanti for et 100% naturligt produkt, vil helt sikker vække glæde hos din hund.
Alpha Spirits Ham Bone findes i tre størrelser. Medium, normal og maxi. Så uanset størrelsen af din hund, kan du glæde den ved at vælge dette produkt.

Giv din hund en naturlig godbid, som omfatter væsentlige bidrag til sundhed og vitalitet
Fordelene ved Ham Bone er, at emballagen laver konserveringen af produkterne, og de holdes friske under hele holdbarheds perioden. Det er 100% Ham Bone og et naturligt supplement, der giver fordele for din hund.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.