BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvorfor skal du vælge Am-Top?
Am-Top er et meget anerkendt mærke inden for akvarieverdenen, der giver et indtryk af gennemtænkt design og god kvalitet. Am-Top går ikke på kompromis med deres løsninger og ej heller med deres høje kvalitet. Hvis du anskaffer dig Am-Top produkter, kan du være forvisset om, at der er kælet for detaljerne og at intet er overladt til tilfældighederne. Am-Top er en af de førende producenter inden for akvariefiltre samt akvariepumper og tilbehør dertil, hvilket betyder, at Am-Top altid er et godt valg til ethvert akvarium, stort eller småt, for nybegynderen eller for den garvede akvarist. Så begynd blot din tur på Petworld.dks side og find de Am-Top produkter, der passer til netop dit akvarium.

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra Am-Top
Her på siden finder du et bredt udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige indvendige akvariepumper fra Am-Top. På denne side får du et hurtigt overblik over, hvilke filtermaterialer der passer til de forskellige akvariepumper. Filtermaterialerne hjælper med at holde akvarievandets indhold af forskellige skadelige stoffer på et minimum. Med filtermaterialer fra Am-Top får du således sundt og klart akvarievand. Akvariepumper og filtermaterialer fra Am-Top er ofte det rigtige valg for den prisbevidste forbruger.

Bestil dine Am-Top produkter online hos Petworld.dk og få dem leveret som du vil
Og få dem leveret direkte til din dør inden for 1 – 3 hverdage. Er du i tvivl om, hvilke filtermaterialer du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi rådgiver dig gerne, så du får mest muligt ud af din akvariehobby. På hjemmesiden er det muligt at vælge mellem en række af leveringsalternativer. Du kan vælge levering til døren, hvor pakken bliver leveret til din hjemmeadresse, hvis ikke du påfører en alternativ leveringsadresse, hvor den bliver afleveret, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Såfremt den ikke kan leveres til dig, vil den blive bragt til nærmeste udleveringssted, hvor du efterfølgende kan afhente den. Du kan også, på eget ansvar, vælge at få pakken stillet ved blot at udfylde kommentarfeltet ved siden af valget ”må stilles”. Du kan for eksempel skrive ”ved hoveddør”, ”i carport”, ”bag skuret” eller andet tilsvarende, der giver budet en let tilgængelig viden omkring, hvor pakken må stilles. Hvis pakken kommer til at stå i regn eller udsat på anden måde, samt hvis ikke der er ordentligt navn påført på adressen, vil budet tage pakken med sig igen. Du kan også vælge levering til din lokale pakkeshop, hvor du så kan afhente pakken inden for shoppens åbningstid. Det er også muligt at afhente pakken i en lokal Petworld butik, hvor du kan betale, når den afhentes. Dette er især en god idé, hvis det gælder varer, der ikke er på lager i butikken, og som i det tilfælde kun kan bestilles på webshoppen.

Filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra Am-Top
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige udvendige akvariepumper fra Am-Top. Der findes i dag rigtig mange forskellige filtermaterialer på markedet, men de er alle kendetegnede ved, at de holder saltvandsakvariets indhold af forskellige skadelige stoffer på et minimum. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra Am-Top. Og husk: En akvariepumpe kan være nok så effektiv, men uden de rette filtermaterialer vil den ikke virke efter hensigten.

Sundt og klart akvarievand med filtermaterialer fra Am-Top
For et sundt og velfungerende akvarium er det nødvendigt med permanent filtrering. Filtret opfanger forurenende stoffer og holder akvarievandet klart. Ved hjælp af de bakterier som koloniserer filtermassen, bliver de skadelige ekskrementer fra akvariefiskene desuden biologisk nedbrudt. Am-Top laver en række kvalitetsprodukter, der tæller diverse udvalg af filtermaterialer, som du kan bruge i netop dit akvarium. Du finder blot det Am-Top produkt, der passer til din pumpe og bestiller det på Petworld.dk. Vi sender varen inden få dage, så du hurtigt kan få renset og plejet dit akvarium.

Alt i tilbehør til Am-Top indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til indvendige Am-Top akvariepumper. Vi har eksempelvis sugekopper, som passer til de forskellige indvendige filtre fra Am-Top, samt rotorer og aksler til de forskellige Am-Top modeller. Hvad end du søger har Am-Top et kvalitetsprodukt, der passer til dit behov til dit akvarium. Såfremt du er i tvivl om, hvad for en indvendig pumpe du skal bruge, kan vores trænede og velinformerede personale hjælpe dig. Hvis vi ikke kender svaret på dit spørgsmål, så gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at tilegne os den viden, og giver dig efterfølgende besked.

Alt i tilbehør til Am-Top udvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til udvendige Am-Top akvariepumper. Vi har eksempelvis rotorer og haner til de forskellige Am-Top modeller samt akvarieslanger i forskellige længder. Udvendige akvariepumper er rigtig gode til større akvarier og dertil kommer en masse ekstra viden, man ikke altid har tilegnet sig endnu. Der er masser af muligheder for at gemme den eller tilkøbe andre produkter, der kan hjælpe med at skjule den lidt. Derfor kan du kontakte Petworld og spørge os til råds om dine Am-Top produkter og des lige, så du kan få den helt rette udvendige akvariepumpe og dertilhørende udstyr.

Kundeservice på højt niveau
Hos Petworld går vi meget op i kundeservice da vi, mere end noget andet, ønsker glade og tilfredse kunder. Dette betyder også, at vi tilbyder kundeservice både ansigt til ansigt, i vores mange butikker, over mail og også over telefon. Butikkerne har lange åbningstider og kontaktinformation som deres mail og telefonnummer samt adresse finder du under fanen ”find din butik”, så du kan kontakte netop din lokale Petworld. Hvis du ønsker at forespørge om noget kan du også sende os en mail. Vi besvarer alle mails inden for 24 timer i hverdagene, men har lukket i weekender og helligdage. Såfremt du gerne vil tale med en kundeservicemedarbejder, kan du ringe i tidsrummet 10-14 på hverdage, hvor vi gerne skal hjælpe dig med din henvendelse.
Hvis du oplever fejl og mangler både i serviceniveauet, ved varerne eller ved din levering, så hører vi meget gerne fra dig så vi kan rette op på sagen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.