GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Antos – en sund og naturlig snack til din hund
Antos er naturlige hundesnacks, som er nænsomt tørret ved 90 grader. Antos snacks indeholder ikke nogen former for konservering eller andre tilsætningsstoffer og kan spises af store som små hunde.

Historien bag Antos hundesnacks
Antos, som er hollandsk ejet, startede i 1989, fordi de ønskede at specialisere sig inden for snacks til hunde og katte. Det er utroligt vigtigt for Antos, at alle deres produkter er af højeste kvalitet med de helt rigtige ernæringskilder. Alle produkter bliver også fremstillet i forskellige størrelser og smagsvarianter, specielt tilpasset hunde og katte i alle størrelser og racer.

Antos hundesnacks er en naturlig del af din hunds daglige kost
Antos naturlige hundesnacks er sunde og kan udgøre en stor andel af den proteinkilde, som din hund har behov for. Disse snacks er en del af det daglige hundefoder, hvilket er ensbetydende med, at hvis din hund f.eks. indtager 100 gr. tørret kallun Antos hundesnack, kan dette fratrækkes i fodermængden.

Hvorfor er Antos hundesnacks gode for din hund?
Alle hundes fordøjelsessystem er fuldstændig magen til ulve eller vilde hunde, der lever i naturen. Ligesom en ulv spiser råt kød skal en hund derfor også have råt kød som deres primære ernæringskilde. Derudover spiser ulve og vilde hunde også bær, frugt og grønt samt maveindhold på de pattedyr, de har nedlagt, og som indeholder grønt, som græs, bær og lign. I det nedlagte dyrs mave er det delvist forarbejdet, hvilket gør det nemmere for hunden at optage i dens system. Din hund har ligesom ulven også behov for frugt og grønt i kosten, men idet dens tarmsystem er forholdsvist kort, kan den bedre optage frugt og grønt, hvis cellevæggene er findelt.

Antos hundesnacks – en belønning til din hund
Antos hundesnacks er velsmagende og et sundt supplement til din hund, som derfor kan gives til din hund med god samvittighed. At fodre sin hund med dejlige snacks kan styrke båndet mellem menneske og hund – og fungerer også som et godt mellemmåltid. Derudover har mange af Antos produkter en lang tyggetid, og hjælper dermed til rensning af din hunds tænder og mindsker risikoen for tandsten og plak.

Antos godbidder til ethvert formål
Alle hundeejere er vilde med at forkæle deres hund med en snack – om formålet så er ren forkælelse eller med henblik på træning. Snacks med fyld er langtidssholdbare, og vil typisk tilføje en del underholdning til din hund, som vil forsøge at få gravet fyldet ud.
Derudover findes der også tandrensende snacks, som egner sig godt til hunde, der ikke eller kun sjældent får børstet tænder regelmæssigt. Disse er gode til at opretholde en sund mundhygiejne og forebygge tandsten.
Når man træner sin hund, spiller en sund velsmagende snack en stor rolle i belønningen af din hund. Det er derfor vigtigt, at dine snacks er sunde og ernæringsrige, fordi der ofte bliver givet en del snacks ud.

Antos hundesnacks har mange forskellige smagsvarianter
Der findes inden for Antos et væld af snacks og smagsvarianter. Bl.a. er det muligt at få grøntsagskiks eller snacks med lammesmag. Dertil er der også miniben med laksesmag, kylling eller okse. Antos hundesnacks er rige på vitaminer, mineraler, kalcium og fosfor, som styrker knogler og tænder samt biotin, der giver din hund en blank og skinnende pels.

Kylling- og fiskesnacks fra Antos
Hunde er som udgangspunkt vilde med kylling, hvorfor Antos Chicken D'Light er lavet af 100 procent kylling, og indeholder store mængder af proteiner og har et lavt fedtindhold. Chicken D'Light fås i forskellige størrelser og former, og er tilført både ost, ris, kalcium og oksekød.
Fish D'Light indeholder 100 procent fisk, rig på Omega 3 og 6 fedtsyrer, der er med til at give din hund en dejlig blød og blank pels – og er samtidig gode for hundens led og knogler.

Gode grøntsagssnacks fra Antos
Dentil D'Light er en vegetarisk godbid, som er 100 procent naturlig og har et lavt fedtindhold. Den er med til at opretholde en sund mundhygiejne for din hund og garanterer en god ånde.
Cerea Chews er et sundt alternativ til at sikre din hund en god tandhygiejne, idet disse er specielt fremstillet til at hjælpe din hund med at bevare stærke tænder og gummer. Det samme er gældende for Rawhide hundesnacks, der er med til at kontrollere tandsten og plak. Disse snacks fremmer din hunds naturlige trang til at tygge, og er naturligvis helt fri for kemiske tilsætningsstoffer. Antos hundesnacks er rene, naturlige og let fordøjelige for din hund. Dekan tygges på i timevis til stor underholdning for dig og din hund.

Levering er altid hurtigt og nemt hos Petworld.dk
Når du bestiller på Petworld.dk kan du få dine varer leveret direkte til døren, en pakkeshop eller i en Petworld butik. Vi bestræber os på at sende din bestilling inden for maks. 3 hverdage. Dvs. hvis du bestiller mandag vil din pakke være fremme senest torsdag hvorimod hvis du bestiller fredag vil din pakke være fremme senest onsdag. Du kan frit vælge om du vil have varerne leveret til døren, i en pakkeshop eller om du vil afhente det i en af butikkerne. Såfremt du ikke er hjemme kan fragtmanden også stille dine varer et sted du vælger. Dette skal bare stå i kommentarfeltet til din ordre på Petworld.dk. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar at få stillet sin varer, så vi anbefaler det ikke til store ting som akvarier eller terrarier. Vores fragtpriser er meget favorable og du kan endda få fri fragt hvis du køber over et vist beløb.

Vi har e-mærket
Du kan handle trygt og sikkert på Petworld.dk, da vi er e-mærket. E-mærket garanterer en sikker handel online, og det er noget vi hos Petworld.dk går meget op. Vi bestræber os på at få vores kunder til at føle sig sikre og trygge, når der bliver handlet hos os, og derfor vælger vi at leve op til kravene for at blive e-mærket.

Køb dine varer i fysiske butikker eller køb produkter hos Petworld.dk
Petworld har i alt 27 butikker fordelt over hele Danmark, hvor du kan købe billige kvalitetsprodukter til dine kæledyr. Udover butikkerne har vi på Petworld.dk et meget stort og billigt udvalg af dyreprodukter, hvor vi sender til hele Danmark samt flere andre lande i Norden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.