GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Arion er lavet af specialister
Hos Arion har man over 30 års erfaring med at fremstille og udvikle tørfoder til katte og hunde. Gode råvarer og omhyggelig behandling af disse er af stor betydning for, hvorledes foderet opleves. Arion sørger selv for at vælge de rigtige råvarer og overvåge produktion og lagring. Råvarerne skal være naturlige, lette at fordøje og minimere risikoen for allergier.

Arion Premium foder med garantier
Hos Arion er man ikke i tvivl om kvaliteten på sine produkter. Hvad enten det drejer sig om hundemad eller kattemad, så er der 5 vigtige punkter, som de sætter en ære i at opfylde:

 • Foderet skal kunne udnyttes med mindst 83%

 • Ingen brug af soyaproteiner

 • Foderet skal indeholde mindst 30% kylling, 30% lam eller 28% laks

 • Må ikke indeholde nogen smags- eller farvestoffer

 • Skal altid indeholde Omega 3 & 6 fedtsyrer 

Fuld tilfredshed eller du får pengene retur
Arion er så sikre i sin sag, at man lover fuld tilfredshed med foderet – eller du får pengene retur. Hvis din hund eller kat ikke bryder sig om foderet kan du levere foderet tilbage. Indholdet i den returnerede pose skal selvsagt være betydeligt.

Flere kategorier med Arion hundefoder
Arion har inddelt sin hundemad i 3 forskellige hovedgrupper:

 • Arion Premium hundefoder

 • Arion Health & Care hundefoder

 • Arion Premium kornfrit hundefoder 

Arion Premium indeholder naturlige ingredienser
Hos Petworld.dk lægger vi stor vægt på det bedste til vores kæledyr. Arion er et godt eksempel på dette. Arion Premium hundefoder indeholder naturlige antioxidanter, som binder og uskadeliggør de frie radikaler, som ellers kan have en skadelige indvirkning på ellers sunde dyr og deres immunforsvar. C- og E-vitaminer gør dit kæledyr mere resistent og gør samtidig, at det ikke ældes så hurtigt. Ufordøjelige kulhydrater er med til at give hunden en bedre tarmflora. Ekstrakt fra Yucca planten mindsker den dårlige lugt i hundens afføring. Øvrige vitaminer gør immunsystemet stærkere. Bedre mund- og tandhygiejne på grund af foderpillernes størrelse, form og struktur. Og sidst men ikke mindst, så får din hund en mere skinnende pels og sund hud gennem foderets indhold af diverse mineraler og omega 3 og 6 fedtsyrer.

Mange forskellige typer Arion hundefoder
Hos Petworld.dk finder du alle fodertyperne fra Arion Premium. Og du kan altid spare penge ved at købe Arion hos Petworld.dk. Herunder er en liste over de forskellige Arion Premium fodertyper. 

Til hvalpe af små, mellemstore og store hunderacer har vi følgende Arion hvalpefoder:

 • Arion Original Puppy Small Breed med kylling og ris er glutenfri og dækker nærings- og energibehovet hos hvalpe af små hunderacer, med voksenvægt under 10 kg, i alderen 8 uger til 12 måneder samt drægtige og diegivende tæver.
 • Arion Original Puppy Medium Breed (Adult 10-25 kg) Salmon & Rice er glutenfrit med laks og ris og dækker energibehovet hos hvalpe, i alderen 8 uger til 12 måneder af mellemstore hunderacer samt drægtige og diegivende tæver. Specielt velegnet til langpelsede hunde og sælges i poser á 12 kg.
 • Arion Original Puppy Medium (Adult 10-15 kg) med laks og ris til hvalpe af mindre mellemstore hunde fås i poser á 3kg.
 • Arion Original Puppy Medium (Adult 10-25 kg) er glutenfrit med kylling og ris og er beregnet til hvalpe af mellemstore hunderacer med voksenvægt på 10-25 kg, samt drægtige og diegivende tæver.
 • Arion Original Puppy Medium (Adult 10-15 kg) med kylling og ris til hvalpe af mindre mellemstore hunde fås i poser á 3 kg. 
 • Arion Original Puppy Large med kylling og ris er specielt udviklet til hvalpe af store hunderacer. Fås til hvalpe af racer med voksenvægt større end 15 kg og 25-45 kg. 
 • Arion Original Puppy Large med laks og ris er til hvalpe af store hunderacer med voksenvægt på henholdsvis 25-45 kg eller blot større end 15 kg.

 

Til voksne hunde af små, mellemstore og store hunderacer har vi følgende Arion Adult foder:

 • Arion Original Adult Small er et hundefoder beregnet til fuldvoksne hunde med et normalt aktivitetsniveau. Foderpillerne er små og beregnet til mindre hunde. 
 • Arion Original Adult Medium har samme indhold som Small Breed. Det er udviklet med henblik på mellemstore hunde. Her er foderpillen også tilsvarende større. 
 • Arion Original Adult Large er til voksne hunde af store racer. 

 

Til voksne og ældre hunde med særlige foderbehov har vi nedenstående Arion produkter: 

 • Arion Original Adult Active er til hunde med et højt aktivitetsniveau, såsom arbejds-, jagt- og sportshunde. Blandt andet hunde, der bruges af politiet. 
 • Arion Health & Care serien er beregnet til voksne hunde, som er steriliserede, har allergi, har et følsomt tarmsystem eller har problemer med huden eller pelsen. Se omtale i næste afsnit.
 • Arion Adult Senior er beregnet til ældre hunde med et lavere aktivitetsniveau. 
 • Arion Adult Light er til voksne hunde, som har problemer med at holde vægten. 

Arion Health & Care hundefoder
Dette hundefoder er udviklet til hunde med forskellige behov. Der findes 4 varianter af disse:

 • Arion Health & Care Hypoallergenic bruges mod hud- og pelsproblemer. Indholdet er letfordøjeligt og samtidig er det fri for de ingredienser, som giver allergiske reaktioner, som irritation af huden og kløe. 
 • Arion Health & Care Joint & Mobility tager hensyn til hundes problemer med led og bevægelse. Indeholder ingredienser, som støtter brusken og holder leddene smidige. 
 • Arion Health & Care Digestive Sensibility er udviklet til at tage specielt hensyn til hunde med dårligt fungerende mave- og tarmsystem. En velfungerende fordøjelse er det samme som et godt immunsystem. 
 • Arion Health & Care Sterilized bruges til steriliserede eller kastrerede hunde. Sterilisation eller kastration kan ofte føre til overvægt og dermed relaterede sygdomme. Brug Sterilized for at opretholde hundens ideelle vægt. 

Arion Premium Kornfrit hundefoder
Hos Petworld.dk fører vi kornfri hundemad fra Arion. Som navnet antyder, er der ikke brugt kornprodukter. Det er ydermere glutenfrit og derfor et allergivenligt foder. 

Arion kattemad
Hos Petworld.dk fører vi hele Arions sortiment af kattefoder. Og til billige priser. Alle produkterne indeholder følgende:

 • Naturlige antioxidanter

 • Kostfibre, som hjælper med til en sundere tarmflora

 • Naturlige fødevarer, uden farvestoffer

 • Foderpillerne er udformet, så de fremmer tændernes sundhed

 • Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper til en sund hud og pels

Forskellige vitaminer dækker det daglige behov hos din kat.

Arion Premium Kitten
Dette foder dækker killingers ernæringsbehov det første leveår. Er også ideelt til drægtige og diegivende katte.

Arion Premium Cat Adult
Et hverdagsfoder, som dækker almindelige ernæringsbehov, samtidig som det afhjælper problemer med hårbolde og giver et bedre immunforsvar. Har desuden høj smagelighed.

Arion Premium Cat Senior
Kattemad, som er beregnet til katte over 9 år. Indeholder 25% mindre fedt end Arion Cat Adult og forebygger derfor overvægt. Er tilsat forskellige ingredienser, som forebygger problemer med knogler og urinvejene.

Arion Premium Cat Light
Hvis din kat har et lavt aktivitetsniveau eller døjer med overvægt, så er denne kattemad sagen. Indeholder 40% mindre fedt end Arion Cat Adult. Specielle fibre i kroketterne styrker desuden mund- og tandhygiejnen.

Arion Premium Adult Large Breed
Er specielt beregnet til store katteracer. Indeholder specielle ingredienser, som sørger for en optimal tarmflora samt styrker kattens naturlige immunforsvar.

Arion Premium Cat Sterilized
Hvis din kat er steriliseret eller kastreret har den en stærkt forøget risiko for overvægt og problemer med urinvejene. Derfor bør du bruge dette foder. Indeholder mindre fedt end de andre fodertyper og er desuden rig på protein, mineraler og aminosyrer.

Køb Arion Premium kattemad og hundefoder billigt hos Petworld.dk
Vi har altid gode tilbud på Arion Premium foder til hund og kat. Følg med på siden her.

Levering lige til døren
Slip for at slæbe de tunge poser hjem. Vi leverer direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Bestil Arion Premium kattemad og hundefoder hos Petworld.dk

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som altid en fornøjelse!
Som altid en fornøjelse at handle hos jer. Hurtig og nem bestilling og altid hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.
13.12.2017 - Tabita
Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.