GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Altid gode tilbud på Arion hundefoder 
Arion hundefoder er premium hundefoder, som udelukkende består af  kvalitetsråvarer. Arion hundefoder er et ensartet hundefoder, som ikke indeholder soyaprotein eller andre tilsætningsstoffer. Når du køber Arion hundefoder, får du kvalitet til overkommelige priser.

Stort udvalg af Arion hundefoder
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af hundefoder fra Arion målrettet voksen- og seniorhunde i alderen 12 måneder – 8 år. Arion hundefoder er lavet af kvalitetsingredienser og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er alle proteinkilderne i Arion hundefoder nøje udvalgt efter deres fordøjelighed. Ved at vælge Arion hundefoder sikrer du dig, at din hund får et godt hundefoder, som dækker dens behov og medvirker til at holde din hund sund og rask.

Arion voksenfoder og seniorfoder
Vi tilbyder et bredt udvalg af hundefoder fra Arion til alle livets faser. Hvadenten du søger Arion voksenfoder eller seniorfoder finder du det her. Når du skal vælge hundefoder, er det vigtigt at hundefoderet er rigt på fedt og proteiner for at hunden kan opbygge muskler og bevare en sund pels. Samtidig er det også vigtigt, at hundefoderet indeholder mineraler og vitaminer for at hundens knoglestruktur styrkes. Derfor skal du vælge Arion hundefoder.

Hvornår skal jeg vælge Arion seniorfoder?
Din hunds behov ændrer sig i takt med dens alder, hvorfor det er vigtigt at skifte til et såkaldt seniorfoder, når den runder de 6 år. Arion seniorfoder er specielt udviklet til at imødegå ældre hundes lavere aktivitetsniveau. Det vil sige, at Arion seniorfoder indeholder langt færre kalorier og fedt end et såkaldt voksenfoder. Herudover indeholder Arion seniorfoder en unik sammensætning af B-vitaminer, som understøtter din hunds lever- og hjertefunktion. Endelig er indholdet af fosfor og kalcium også reduceret for at opretholde en sund tarmfunktion og undgå knoglemisdannelser. Derfor skal du vælge et seniorhundefoder fra Arion.

Arion Health Care hundefoder
Det er en selvfølge, at man ønsker at holde sin hund i god form, og at man ønsker det bedste for den. Men ikke to hunde er ens. Nogle har specielle behov. Arion Health Care har løsninger rettet mod disse specielle behov. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af Arion Health Care hundefoder målrettet hunde, der døjer med eksempelvis fordøjelsesproblemer, ledproblemer, allergiproblemer, overvægt eller urinvejsproblemer.

Hvorfor vælge Arion Health Care hundefoder?
Ved at anvende Arion Health Care kan du som hundeejer imødekomme din hunds specielle behov og derved sikre en positiv indflydelse på hundens livskvalitet. Den unikke sammensætning og de helbredsfremmende ingredienser i Arion Health Care produkterne gør rent faktisk en forskel. Ved daglig fodring med disse produkter kan vil du hurtigt kunne se mærkbare forbedringer hos din hund. Arion Health Care hundefoder er velegnet til hunde i alderen 12 måneder til 6 år.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Anbefales absolut!
Anbefales absolut!
18.11.2017 - Monica

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.