GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Altid skarpe priser på Arion kattefoder 
Arion kattefoder er kendetegnet ved at være et premium kattefoder, som udelukkende består af kvalitetsråvarer. Når du køber Arion kattefoder, får du kvalitet til en overkommelig pris. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Arion killingefoder, voksenfoder og seniorfoder. Arion kattefoder er rigt på fedt og proteiner, som hjælper med at opbygge kattens muskler, bevare en sund hud og sikre en glansfuld pels. Samtidig indeholder Arion kattefoder essenstielle mineraler og vitaminer, som styrker din kats knoglestruktur. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af premium kattefoder fra Arion til markedets bedste priser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.