GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Bayvantic spot-on flåt og loppebehandling
Bayvantic er et lægemiddel i håndkøb til forebyggelse og behandling af angreb fra flåter, lopper, myg, sandfluer og stikfluer på hund. Behandler også mod pelslus på hund. Bayvantic er også velegnet i behandling mod loppeallergi. Produktet har en både afvisende (anti-blodsugende) og dræbende virkning på flåter, myg, sandfluer og stikfluer.
Bayvantic er et spot-on produkt i pipetter, og gives direkte på huden i nakken og på ryggen af hunden. Bayvantic fordeler sig hurtigt over hele hundens overflade uden at gå i blodet. Produktet virker, så snart parasitterne kommer i kontakt med hundens pels eller hud. Produktet virker fuldt ud allerede indenfor 24 timer efter behandling af hunden. Herved hindres parasitterne i at suge blod, og risikoen for overførsel af sygdomme nedsættes (eks. Borreliose, Leishmaniose, TBE - flåtoverført hjernebetændelse). Det indeholder de virksomme stoffer  imidacloprid og permethrin.  Bayvantic virker fuldt ud allerede indenfor 24 timer efter behandling af hunden, og én pakning indeholder 4 behandlinger.

Om flåten og forebyggelse
Flåter er mere end blot en plage. Ved at overføre sygdomme som borreliose er de en trussel mod hundens helbred. Bayvantic beskytter imod flåter - dels frastøder det flåterne aktivt, før de sætter sig fast - dels slår det dem ihjel ved kontakt, hvis nogle få flåter alligevel får sat sig fast i hundens hud. Dette betyder en dobbelt beskyttelse mod en meget ubehagelig parasit da Bayvantic frastøder og dræber flåter.
Flåter er blandt de mest almindelige parasitter, man kan få på huden. Flåter hører, ligesom lopper, til blandt de vigtigste og mest almindelige parasitter på huden (også kaldet ektoparasitter). Den vigtigste art af flåter i Europa, som lever på hunde, er skovflåten (Ixodes ricinus). Øvrige arter er husflåten (Rhipicephalus sanguineus) Dermacentor, Amblyomma og Haemaphysalis. De tre sidstnævnte har indtil nu ikke vist sig at være udbredt i Danmark eller vores nordiske naboer.
Flåter kan overføre sygdomsfremkaldende organismer så som vira, bakterier og protozoer. Ixodes-flåter er de primære vektorer for Borrelia samt Anaplasma (tidl. Ehrlichia). Disse flåtbårne sygdomme har betydning for både hundes og menneskers helbred, men beskyttelse mod flåter kan opnås ved en enkelt månedlig behandling med Bayvantic.
Flåter lever af blod fra fugle og pattedyr, og de er nødt til at have to eller tre blodmåltider i deres liv. Problemet med skovflåten er ikke, at den skal bruge blod. Problemet er derimod, at skovflåten kan få skadegørende mikroorganismer i sig fra en smittet vært, og at disse mikroorganismer kan overføres til den næste vært. På den måde kan alvorlige sygdomme overføres til dig og din hund.  Du kan nemt undgå flåtbid med Bayvantic, der har en afvisende (antiblodsugende) effekt på flåter. Det betyder, at flåter der kommer i kontakt med en Bayvantic behandlet hund, ikke får lyst til at sætte sig fast på hunden, men falder derimod af og dør. Bayvantic reducerer dermed risikoen for gene og irritation ved flåtbid samt flåtoverførte sygdomme.

Mere om loppen
Loppen er en meget almindelig parasit blandt hunde og katte i Danmark. Infestationsgraden kan være meget varierende afhængig af dyret selv og de hygiejneforhold, som dyret lever under.
Ved voldsomme loppe-infestationer i hjemmet, kan der gå en rum tid inden loppeproblemet løses – i mange tilfælde op til flere måneder. I disse tilfælde kan man blive nødt til at være meget vedholdende med grundig rengøring og regelmæssig loppebehandling af alle dyr i hustanden.
En hurtigt indtrædende effekt af Bayvantic, sammen med den vedholdende effekt, et af de vigtigste våben i kontrollen af lopper hos vore selskabsdyr.
Lopper er ikke kun en plage og et hygiejneproblem. I kraft af deres bid kan de i uheldigste fald give yderligere problemer for deres vært. Direkte følger af dette kan være loppeallergi-hudbetændelse (Flea Allergic Dermatitis – FAD). FAD er en hyppig årsag til, at ejere kommer med deres kæledyr til dyrlægen. Det er loppernes spyt der er årsagen til FAD.
Bayvantic fordeler sig uden på dyret, og virker ved kontakt. Derved begrænses loppebiddene og sandsynligheden for udvikling af FAD minimeres. Bayvantic er derfor et vigtigt supplement ved behandlingen af FAD. Den larvedræbende effekt til Bayvantic sikrer endvidere hurtig kontrol og mindsker belastningen fra omgivelserne.

Andre parasitter
Hundens bændelorm (Dipylidium caninum) overføres af lopper. Forebyggelse af loppeangreb er også forebyggelse af bændelormeinfektioner. Loppekontrol med Bayvantic og bændelormebehandling (spørg din dyrlæge til råds) giver den højest mulige beskyttelse.
Beskyttelse imod lopper kan opnås ved en enkelt månedlig behandling med Bayvantic.

De aktive stoffer i Bayvantic samt brug af produkterne
Loppemiddelet fra Bayvantic indeholder en kombination af imidacloprid og permethrin, der tilsammen har en synergieffekt mod lopper, flåter og myg. Bayvantic beskytter effektivt din hund mod loppebid og reducerer hermed risikoen for, at din hund udvikler loppeallergi. Bayvantic dræber såvel lopper som loppelarver. Bayvantic afskrækker desuden myg og forebygger på den måde irriterende og kløende myggestik.
Bayvantic loppemiddel kan benyttes til hunde, som er ældre end 7 uger og vejer fra 1,5 kg og opefter.

Imidacloprid
Imidacloprid er et insecticid tilhørende gruppen af chloronicotinyl forbindelser. Kemisk klassificeres det som et chloronicotinyl nitroguanidin. Imidacloprid er virksomt over for voksne lopper og loppelarver. Udover imidaclopridets virkning på voksne lopper er der også påvist en virkning på loppelarver i det behandlede dyrs omgivelser. Larvestadier i hundens nærmeste omgivelser dør efter kontakt med det behandlede dyr. Imidacloprid har en høj affinitet til de nicotinerge acetylcholinreceptorer i den postsynaptiske del af insekters centralnervesystem (CNS). Den heraf følgende hæmning af den cholinerge transmission hos insekter resulterer i parasittens lammelse og død.

Permethrin
Permethrin tilhører type I klassen af de pyrethroide acaricider og insecticider og virker herudover repellerende. Pyrethroider påvirker de elektrisk ladede natriumkanaler hos hvirveldyr og hvirvelløse dyr. Pyrethroider er såkaldte ”open channel blockers”, som påvirker natriumkanalen ved at forsinke både aktiverings- og inaktiveringssignalerne. Dette fører til hyperexcitabilitet af parasitten og til dens død.
Ved kombinationen af begge stoffer er det påvist, at imidacloprid fungerer som ganglieaktivator på leddyr, hvorfor det øger permethrinets effekt.
Præparatet har en repellerende (”anti-blodsugende”) virkning på flåter, sandfluer og myg. Herved hindres de repellerede parasitter i at suge blod, og risikoen for overførsel af visse sygdomme nedsættes (f.eks. Borreliosis, Rickettsiosis, Ehrlichiosis og Leishmaniasis). Da der imidlertid kan forekomme en fæstnelse af enkelte flåter eller enkelte stik fra sandfluer eller myg, kan overførsel af infektiøse sygdomme via disse parasitter ikke helt udelukkes, hvis forholdene er ugunstige. Præparatet har en repellerende (”anti-blodsugende”) virkning på almindelige stikfluer og bidrager dermed til bekæmpelse af fluestik dermatitis.

Bayvantic leverer kort fortalt en vidt dækkende beskyttelse mod flåt, lopper og flere andre parasitter, som hunden kan få. Bayvantic reducerer dermed risikoen for gene og irritation ved flåtbid samt flåtoverførte sygdomme. Beskyt mod lopper: Bayvantic beskytter også din hund mod lopper og loppebid. Bayvantic har en hurtig effekt og reducerer risiko for at hunden udvikler loppeallergi. Bayvantic må kun bruges til hunde.1 pipette virker i op til 4 uger.
Bemærk! Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom  pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dkeller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super hurtig levering
Super hurtig levering
22.11.2017 - Lonni Knudsen
Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.