GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

BUSTER er et førsteklasses dansk produkt
BUSTER er et dansk brand og et førsteklasses produkt udviklet af den danske virksomhed KRUUSE, som er beliggende i Langeskov. Virksomheden KRUUSE vægter kvalitet meget højt, og er dansk leverandør både af egne og andres varemærker indenfor en række af de bedste veterinære forbrugsartikler på markedet.

Stort Buster sortiment til din hund
Hos Petworld.dk kan du købe en lang række af de forskellige BUSTER artikler. Vi fører bl.a. forskellige varianter af aktivitetslegetøj, hundesenge, madrasser, hundejakker og -regnfrakker, foderskåle og hundesnacks.

Aktivering med BUSTER legetøj
Aktiver din hund med BUSTER aktiveringslegetøj, hvor din hund skal arbejde lidt for godbidderne. Din hund vil elske at lege og blive belønnet for det med en godbid. Stimuler din hund mentalt og fysisk med f.eks. BUSTER Cube terningen til godbidder og BUSTER Dogmaze labyrinten til foder. Hos Petworld.dk fører vi dette aktivitetslegetøj til alle størrelser hunde:

  • BUSTER Mini Cube, 8 x 8 cm er en terning med hulrum, som fyldes med små godbidder til den lille hund eller hvalp, som skal trille rundt med terningen, ved at skubbe til den, så der falder godbidder ud. Vi har den i to farvevarianter.
  • BUSTER Food Cube, 12 x 12 cm, sort, er en stor terning, som fyldes med tørfoder eller snacks. Denne store terning er velegnet til den mellemstore eller store hund. Din hunds naturlige jagtinstinkt stimuleres, når den skal trille terningen rundt for at få en godbid.
  • BUSTER Dogmaze Mini er en foderlabyrint til mindre hunde under 10 kg. Få en veloplagt og sund hund ved at lægge foder i labyrintens snoede gange. Hunden kan lugte foderet, men ikke nå det. Først når hunden har fundet ud af at skubbe foderet til en af udgangene, bliver den belønnet med mad. Denne Dogmaze mini er 26 x 21 cm og sælges hos Petworld.dk i fire forskellige farver.
  • BUSTER Dogmaze er en foderlabyrint til mellemstore og store hunde over 10 kg. Den har en størrelse på 40 x 33 cm. Din hunds sanser stimuleres, mens den æder, og den er længere tid om måltidet. Vi har den i to farvevarianter.

Dyrk intelligenstræning med din hund
Leg med din hund på den spændende innovative måtte BUSTER ActivityMat. Med denne spændende aktiveringsmåtte får du og din hund mulighed for en sjov og interaktiv leg til stor glæde for jer begge. Aktivitetsmåtten består af en basismåtte med 35 trykknapper med 10 cm afstand. Med basismåtten som udgangspunkt kan man vælge forskellige opgaver, som knappes på og som kan lukkes og foldes på flere måder. Der følger tre opgaver med basismåtten, og derudover kan der tilkøbes opgaver med forskellige sværhedsgrader. Der kan knappes flere opgaver på basismåtten ad gangen, og de kan kombineres, så der fås variation i legen. I Petworld.dk kan du købe startsættet bestående af basismåtten, tre opgaver og en taske til opbevaring.

BUSTER regnjakke giver din hund god beskyttelse mod regn
Buster regnjakker er lavet af slidstærkt og åndbart polyester som er vand- og vindtæt. Med en Buster regnjakke på vil din hund være godt beskyttet mod den silende regn. De færreste hunde synes om at skulle ud på gåtur i regnvejr. Mange hundeejere oplever, at hunden tøver eller bakker ind igen, når hoveddøren åbnes til gåtur i regnvejr. En BUSTER regnjakke kan hjælpe hunden mod det våde vejr og den kan spare hundeejeren for en del af det vandsprøjt,som hunden ryster af sig, så snart den er indendørs igen. BUSTER regnjakker fås i Petworld i flere størrelser til hunde med ryglængder fra 20 cm til 46 cm, og der kan vælges mellem tre forskellige farver: sort, orange og turkis/grå.

BUSTER softshell vindjakke holder din hund varm og tør
BUSTER softshell vindjakke er velegnet til den kolde årstid. Vindjakken er både vand og vindtæt og den gode kvalitet og tykkelse holder hunden varm og tør under det aktive friluftsliv. BUSTER softshell vindjakken er åndbar, og har en god pasform. Hos Petworld.dk kan du købe denne dejlige vindjakke i fem forskellige størrelser til din hund med en ryglængde på mellem 20 cm og 46 cm. Der kan vælges mellem farverne sort og orange.

Der er en BUSTER hundeseng til enhver hund
Det skulle ikke være svært at finde en passende seng til din hund blandt BUSTERs sortiment. BUSTER hundesenge fås i mange udgaver og størrelser. Petworld fører et bredt udvalg af ovale og firkantede BUSTER hundesenge i god vaskbar kvalitet. Det skulle være let at finde en seng til din hund her på siden uanset størrelsen på din hund.

BUSTER madras i memory skum til store hunde
Til de store hunde er en madras i memory skum det ideelle valg. Store hunde er tunge og skal derfor ligge på et komfortabelt underlag. En BUSTER Memory skum madras er det bedste valg til din store hund. Madrassen former sig efter hundens krop og giver den god støtte og komfortabel søvn. Madrassens betræk er slidstærkt og kan tåle maskinvask og tørretumbler.

Smart BUSTER foderskål til hunde med lange ører
BUSTER INCREDIBOWL HUNDESKÅL i fleksibel silikone er et fikst design med en smart facon, der forhindrer hundens lange ører i at blive dyppet i maden mens den æder. I Petworld har vi to størrelser i farven lime på 1 L og 2 L. Skålen på 1 L fås også i farven grå.

Prismatch
Når du køber Buster produkter hos Petworld, så er du sikker på at få den bedste pris. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder dine Buster produkter billigere et andet sted i en dansk butik eller webshop, så skal du blot henvende dig til os og vi vil matche prisen. Henvend dig til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker dig at benytte denne service, eller brænder inde med andre spørgsmål.

Hurtig levering
Hos petworld.dk leverer vi dine Buster produkter indenfor ganske få hverdage.

Bliv Gratis medlem af Club Petworld - det betaler sig
Som medlem opsparer du op til 8% i bonus på alle dine køb og får endvidere mulighed for at benytte dig af vores attraktive stempelkortordning.


Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Meget hurtig levering og alt var som …
Meget hurtig levering og alt var som det skulle være! Meget tilfreds :)
23.11.2017 - Helle Braae
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.