GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Canosan er et naturligt kosttilskud
Canosan er et naturprodukt til hund og kat fra lægemiddelvirksomheden Boehringer Ingelheim, som er et af nordens førende selskaber inden for udvikling af løsninger til dyrs velfærd. Canosan er et naturligt kosttilskud, der er baseret på ekstrakten af grønlæbet musling (GLME). Canosan støtter leddenes normale funktion ved at styrke og vedligeholde bevægeapparatet. Canosan hæmmer inflammatorisk gigt og kan anbefales til gigtramte hunde og katte med ledproblemer.

Canosan indeholder tre vigtige ingredienser, som støtter og styrker leddene:

  1. Glukosaminoglykaner (GAG'er) er vigtige byggesten, der sikrer stabile og elastiske leddele.
  2. Langkædede flerumættede fedtsyrer, som bidrager til at bekæmpe betændelsestilstande.
  3. Komplekse kulhydrater mindsker mængden af betændelsesfremkaldende elementer i blodkarrene, hvorved transporten af næringsstoffer lettes.


Ekstrakten fra grønlæbet musling, Perna carnaliculus, er et værdifuldt alternativ til andre former for behandling af stive og smertende led. Aktivitetsniveauet stiger, almentilstanden bedres, og smerter og stivhed mindskes. Der kendes ikke til bivirkninger ved behandling med muslingeolien fra ekstrakt af grønlæbet musling.

Om grønlæbet musling
Grønlæbet musling (Perna Canaliculus) kaldes også for New Zealand muslingen eller den grønskallede musling. Grønlæbet musling er en endemisk art i havet omkring New Zealand, det vil sige, at den kun findes her. Nu om dage opdrættes den i stor stil i New Zealandske muslingefarme. Opdræt i kystnær akvakultur giver nem adgang til udvinding af den værdifulde ekstrakt, hvis økonomi er vigtig for New Zealand. Kultiveringen af grønlæbet musling i New Zealand begyndte tilbage i 1970erne og er siden ekspanderet voldsomt. Muslingefarme har været en hurtigtvoksende industri i New Zealand. Under naturlige forhold lever muslingen under og i tidevandszonen i havet omkring hele New Zealand, hvor den lever af det næringsrige phytoplankton. Den grønlæbede musling hører til blandt de største muslingearter og høstes, når den er ca 10 cm lang, men arten kan opnå en længde på 24 cm. En grønlæbet musling er mellem et og to år om at blive klar til høst. Produktiviteten af muslingerne er meget høj. Der produceres tæt på 10 ton pr hektar om året. Det svarer til produktion af 200 gange så meget protein som der produceres i landbruget. Muslingeopdrættet af grønlæbet musling i New Zealand foregår efter bæredygtige principper og er underlagt en meget streng kvalitetskontrol, som er en af verdens strengeste, hvor der konstant holdes øje med vandkvaliteten. Både muslinger og havvandet omkring farmene testes for giftstoffer, bakterier og tungmetaller.

Forsøg med ekstrakt af grønlæbet musling på gigtpatienter
Der er ikke kun dokumenteret lindrende effekt hos hunde, katte og andre dyr. Også hos mennesker har forsøg med muslingeolien vist gode resultater. Et af studierne, en dobbelt blindtest med en placebo kontrolgruppe, blev foretaget på The Queen Mary Hospital i Hongkong og efterfølgende publiceret i 2004. Forsøget omfattede 80 mennesker med slidgigt i knæet. De firs forsøgspersoner fik enten muslingeolie fra grønlæbet musling eller et uvirksomt placebo i et halvt år. Formålet med forsøget var at undersøge om muslingeolien havde nogen effekt i forhold til kontrolgruppen, som fik placebo. Allerede efter fire uger kunne gruppen, der fik muslingeolien, mærke en forbedring i forhold til den gruppe, der fik placebo. Gruppen der fik olien havde færre smerter og større bevægelighed efter fire uger. Efter de 24 uger, som forsøget varede kunne resultatet af sammenligningen af de to grupper gøres op. Den gruppe forsøgspersoner, der fik muslingeolien havde fået færre smerter, fået et bedre velbefindende og større bevægelighed end placebogruppen havde. Behandlingen af slidgigt, med ekstrakten fra grønlæbet musling, viste sig at være uden bivirkninger. Ekstrakt fra grønlæbet musling kan siges at være et udmærket alternativ i behandling af slidgigt hos både dyr og mennesker.

Canosan til både hund og kat med ledproblemer
Canosan er et kosttilskud kun beregnet til hund og kat. Hos Petworld.dk kan du købe Canosan til din hund og kat som tyggetabletter i to styrker. Der fås en pakning med tyggetabletter på 2 g og en pakning med tyggetabletter på 600 mg. Canosan fås også i dåser med granulat/pellets til at blande i foderet. De fleste hunde og katte kan godt lide tyggetabletterne, da de betragter tabletterne som godbidder fordi de smager rigtig godt.

Canosan stor tyggetablet til mellemstor og stor hund indeholder 60 tabletter á 2 g og doseres efter hundens vægt:

Vægt

Tabletter/dag

En pakning rækker til

< 10 kg

½ tablet

120 dage

10 – 20 kg

1 tablet

60 dage

20 – 30 kg

1½ tablet

40 dage

> 30 kg

2 tablet

30 dage

 

 

Canosan Cat lille tyggetablet til kat kan også gives til små hunde. Pakningen indeholder 60 tabletter á 600 mg og doseres efter kattens/hundens vægt:

Vægt

Tabletter/dag

En pakning rækker til

< 5 kg

1 tablet

60 dage

5 – 10 kg

2 tablet

30 dage

> 10 kg

3 tablet

20 dage

 

 

Canosan pellets eller granulat kan gives direkte som godbidder eller blandes i foderet. Mængden af pellets din hund skal have afhænger af hundens vægt:

Vægt

Måleske/dag

En dåse rækker til

10 - 20 kg

½ skefuld

180 dage

20 – 30 kg

3/4 skefuld

120 dage

30 – 40 kg

1 skefuld

90 dage

40 – 50 kg

11/4 skefuld

75 dage

> 50 kg

1½ skefuld

60 dage

 

Hjælp til forebyggelse af nedsat ledfunktion
Ved at give dit kæledyr et dagligt tilskud af Canosan kan du være med til at udsætte eller forebygge kommende ledskader hos dit kæledyr. Med Canosan kosttilskud kan du også lindre de ledskader din hund måtte have fået på grund af alderdom, overvægt eller meget fysisk udfoldelse. Canosan kan også lindre gigtproblemer ved at gøre leddene mere smidige, da midlet støtter og styrker leddenes stabilitet og elasticitet.

Kombination af foder og kosttilskud
Har din hund eller kat et problem med overvægt kan du supplere et slankefoder med et kosttilskud af Canosan. Canosan vil have en mobilitetsfremmende effekt på dit kæledyr så ledskader, som følge af overvægt, minimeres. Hvad enten din hund eller kat er gammel, for tyk, har slidgigt eller belaster sine led ved meget fysisk aktivitet vil det være en god ide at give det et specialfoder kombineret med Canosan. Canosan styrker og vedligeholder de bevægelige leddele så dit kæledyr holdes friskt og aktivt længst muligt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super hurtig levering
Super hurtig levering
22.11.2017 - Lonni Knudsen
Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.