BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Sådan sikrer du dig bedst muligt mod lopper hos din hund eller kat
Ved angreb af lopper giver du din hund eller din kat Capstar Vet en gang. Dette gør du i 5-6 uger for at udrydde den population af lopper, der allerede er eksisterende.
Capstar anvendes, når et loppeangreb opdages. Ved kraftige loppeangreb kan det være nødvendigt at behandle hver eller hver anden dag, indtil loppeangrebet er helt under kontrol.
Hvis lopperne ses igen kan behandlingen genoptages. Dog bør der ikke gives mere end 1 behandling pr. dag.
Midlet er i tabletform og gives oralt til din hund eller kat. Capstar Vet indeholder det aktive stof nitenpyram, som påvirker loppernes nervesystem, og som gør, at de voksne lopper dør. Allerede efter 6 timer burde man kunne se en effekt af loppemidlet, og efter 24 timer virker det med fuld effekt.
Da Capstar Vet ikke har en langtidsvirkende effekt anbefaler vi, at du benytter Capstar Vet sammen med Program Vet, som forhindrer larver og æg i at udvikle sig til voksne lopper. På denne måde kan du sikre din hund eller din kat den mest effektive behandling.
Skal din hund eller kat for eksempel på pensionsophold, jagt eller udstillinger kan de blive udsat for angreb igen. Her giver du blot din hund eller kat en enkelt behandling med Capstar Vet, som straks slår de voksne lopper ihjel. Man skal blot være opmærksom på, at din hund eller kat kan have lidt ekstra kløe den første time efter behandlingen er påbegyndt. Læs altid indlægssedlen grundigt inden anvendelse.
Vær desuden opmærksom på, at Capstar Vet ikke må anvendes til hunde og katte på under 1 kg. Og når de er under 4 uger gamle. Capstar Vet findes i to forskellige slags styrker - en på 11,4 mg. som er til hunde og katte mellem 1-11 kg. og en på 57 mg. til hunde over 11 kg.
Hvis din hund eller kat har mange lopper er der stor sandsynlighed for, at man kan se de levende lopper. Ekskrementer fra lopperne er en af de tydelige tegn på, at hunden eller katten har lopper. Det kan dog være svært at skelne mellem ekskrementer og snavs, men her kan du lægge det, du har fundet på et fugtigt hvidt underlag. Ekskrementerne vil blive opløst og rustfarvede. Derved finder du hurtigt ud af, hvad der er hvad.

Effektiv bekæmpelse og forebyggelse af loppeangreb
Hvis du ofte færdes på steder, hvor der kan være smitterisiko, er det en god ide at anvende en såkaldt insektudviklingshæmmer som forebyggelse. Insektudviklingshæmmere forhindrer udvikling af loppens æg og larver og anses for at være mindre giftige for mennesker og dyr end midler mod de voksne lopper. Ved at anvende denne enkle og effektive metode kan du effektivt bekæmpe loppeangreb og undgå, at eventuelle uopdagede angreb udvikler sig til et større problem.
Det er altid en god idé med forebyggende behandling mod lopper. Det giver en større tryghed, når man kommer problemerne i forkøbet. Risikoen for, at din hund eller kat en dag får lopper vil altid være der, men har du allerede forebygget med en behandling med en insektudviklingshæmmer, virker det nærmest næsten som en forsikring, da en loppe ikke får lov til at udvikle sig, og dermed blive en plage for din hund eller kat.

Lopper
Lopper er parasitter, der plager hunde og katte på verdensplan. Lopperne kan være årsag til, at hunde og katte udvikler allergi overfor bid af lopper. Dette kan medføre hudforandringer hos dyrene.
Lopperne kan være mellemvært for bændelorm, og de kan på denne måde være årsag til bændelormsmitte hos hundene eller kattene.
Loppens livscyklus er afhængig af både fugt og varme. Lopper som helhed er umulige at udrydde, da de har naturen som reservoir og en sindrig livscyklus.
Lopperne springer på enten hund eller kat kort tid efter, at de er klækket.
Hundelopper er et blodsugende insekt, som udvikler sig fra æg til larve og derefter til puppestadie og så en voksen loppe. Den voksne loppe er ca. 1,5 – 3,5 mm. lang, den er brun/sort og det er meget almindeligt, at hunde har hundelopper. Det er også meget almindeligt, at det er katteloppen, der giver hundene problemer. Man kan se hundelopper med det blotte øje, hvorimod det kan være mere besværligt at spotte katteloppen.
For at lopperne kan lægge æg skal de suge blod fra en hund eller kat. Hun-loppen lægger op til 15 æg pr. dag i dyrenes pels. Æggene drysser fra hundens pels ned i omgivelserne, hvor de klækkes og forpupper sig.
Afhængig af temperatur og luftfugtighed, så udvikles der en puppe for en ny loppe, indenfor en periode på 12 dage og til ca. 1 år. Dette kan hurtigt blive til et kæmpe antal lopper og det bliver noget uoverskueligt. Derfor er det vigtigt, at hunden behandles med et lægemiddel, som slår lopperne ihjel, før de begynder at lægge alle deres mange æg.

Symptomer
Det mest almindelige tegn på lopper er kløe. Hunden klør sig typisk på siden af brystkassen, halsen og ved lyskefolderne. Det er meget almindeligt at se, at bagbenene føres i en meget hurtig bevægelse op mod lænden.
Katten vil også typisk forsøge at klø sig omkring øre, nakke og hals. Så hvis katten begynder at gnide sig ekstra meget op ad ting, ville det være en god idé at tjekke mod lopper.

Sådan konstaterer man om hunden eller katten har lopper
Red altid hundens ellers kattens pels godt igennem med en loppekam, gerne ned over et stykke vådt hvidt papir eller brug eventuelt vat.
Hvis ekskrementerne falder ned på papiret eller vattet de bliver rødbrune. Så er du sikker på, at det er lopper. Ekskrementerne er små, rødbrune pletter af tørret blod.
Et af de tydeligste symptomer på angreb af lopper kan være, at der ses hårtab omkring haleroden og ofte vil man kunne se de levende lopper i det hårløse område. Når lopperne bider, så afsondres der spyt i hunden eller katten, og det er dette spyt der kan udløse loppeallergi, som er en utrolig grim hudlidelse.
Det kan derfor være nødvendigt, udover at behandle mod lopper, også at måtte behandle mod den allergiske tilstand med forskellig medicin, salve eller eventuelt bare ved at bade hunden eller katten.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.