BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Carefresh® bundstrøelse har høj absorptionsevne
Carefresh® bundstrøelse, fra virksomheden Healthy Pet® i USA, er fremstillet af naturlige materialer og er fantastisk godt til at holde din lille gnavers bur tørt og lugtfrit. Bundstrøelsen fra Carefresh® er produceret af genbrugspapir og absorberer væske og urin tre gange bedre end savsmuld gør.

Carefresh® bundstrøelse er med lugtkontrol
Carefresh® bundstrøelse indeholder en særligt udviklet og beskyttet formel, Odor Stop, der tilbageholder ammoniakdampene fra dine små gnaveres efterladenskaber. Uafhængige laboratorietests har vist, at strøelsen holder sig lugtfri i helt op til ti dage, det er 40% længere tid end andre førende mærker af bundstrøelse kan holde sig lugtfri.

Carefresh® bundstrøelse er 99% støvfrit
Materialet og fremstillingsprocessen af Carefresh® sikrer at bundstrøelsen, praktisk talt, er næsten helt støvfrit og derfor er det et sundt valg til dit kæledyr. Det kan dog ikke helt undgås, at der forekommer en smule støv i produktet, da bundstrøelsen er fremstillet af et naturligt fibermateriale. Carefresh® er blødt og behageligt og er fremstillet med særligt hensyn til små gnaveres unikke behov for bundstrøelse.

Carefresh® er helt uskadelig for dig og dit kæledyr
Alt materiale og aktive stoffer i Carefresh® er ugiftigt. Bundstrøelsen er sikker og uskadelig for dig og dit kæledyr.  Carefresh® er godkendt af veterinærer og er af samme høje kvalitet som produkter godkendt til mennesker. Alle former for farver og tilsætninger overholder de samme krav til indholdsstoffer, som kræves til produkter, som f.eks. sæbe og andet fremstillet til human brug. Alle aktive indholdsstoffer er sikre for mennesker og dyr.


Det er ikke unaturligt hvis din gnaver tygger på noget af bundmaterialet. Det kan skyldes ren nysgerrighed eller blot være en indgroet vane hos dit kæledyr. Det vil de kunne finde på, uanset hvilken type bundmaterialet er lavet af. Hvis dyret indtager meget store mængder af bundlaget er der grund til bekymring, ellers ikke, da bundstrøelsen fra Carefresh® er ugiftigt. Healthy Pets® mål med Carefresh® produkterne er at give dine kæledyr et så sundt miljø som muligt.

Carefresh® bundstrøelse er et bæredygtigt produkt
Carefresh® er fremstillet af naturmaterialer og derfor kan Carefresh® Natural bundstrøelse variere i farven. Nogen gange kan farven være grå og andre gange brun. Variationen er helt naturlig og skyldes farveforskelle i de fibre, der bruges til fremstillingen af strøelsen.

Små gnavere har særlige krav til bundmaterialet
Små gnavere har som minimum krav på et bundmateriale med gode muligheder for at grave i det og bygge rede.  Bundmaterialet i dine små gnaveres bur må heller ikke være for fint og støvende, da det kan give dit kæledyr problemer med åndedrættet. Det bedste vil være hvis din gnaver har mulighed for at grave huler og underjordiske gange i et støvfrit bundlag. Carefresh® bundstrøelse og redemateriale lever fuldt ud op til ovenstående krav om et næsten støvfrit miljø.

Det helt rigtige redemateriale til din lille gnaver
Da hamstere og ørkenrotter graver huller, og da kaniner og marsvin bygger rede har Healthy Pet® udviklet Carefresh® bundstrøelse og redemateriale, der passer perfekt til den enkelte gnavers særlige krav til bundstrøelse.


I Petworld fører vi Carefresh® Hide N Seek hamster redemateriale, som er velegnet til alle typer af gnavere. Din lille gnaver vil elske at bygge reder og huler i Carefresh® Hide N Seek. Carefresh Hide N Seeks redemateriale indeholder ingen giftige farvestoffer og støver ikke. Carefresh Hide N Seek redemateriale stimulerer din hamsters lyst til udgravning af huler og dejlige reder. Din hamster vil være godt beskæftiget på en sund måde til fremme af et godt fysisk og mentalt helbred. Carefresh® Hide N Seek redemateriale er ligesom de andre Carefresh® produkter lavet af genbrugspapir og er helt uskadeligt. I Petworld fører vi Carefresh® Hide N Seek i forskellige farvevarianter.

Marsvin skal have et tykt bundlag og redemateriale til huler og gemmesteder. Dagligt skal man fjerne det gamle foder og supplere med nye grene og redemateriale. Buret skal renses helt i bund mindst to gange om ugen, hvor man lægger nyt bundstrøelse og frisk redemateriale.

Chinchillaer
skal have en fast bund, der er nem at rengøre hver dag. Bunden må ikke være trådnet eller af træ. Bundstrøelsen skal være støvfri og et sugende naturprodukt. Vi anbefaler derfor Carefresh som bundlag til chinchillaer. Bundlaget skiftes og fornyes efter behov.

Deguer
graver dybe komplicerede systemer af underjordiske gange. De skal altid have mulighed for at grave. Bundlaget skal være tykt og være en blanding af bundstrøelse, træflis og jord. Der skal altid være redemateriale tilgængeligt. Der skal være gode gemmesteder og mørke skjul evt. i form af nedgravede redekasser.

Hamstere
skal have et et tykt bundlag af et velegnet naturmateriale, der ikke støver, som f.eks. Carefresh bundstrøelse. Hamsteren skal altid have mindst en, men gerne flere huler i buret og der skal altid være blødt og neutralt redemateriale tilgængeligt. Det frarådes at bruge hamstervat, da hamsteren kan blive viklet ind i det og kvalt. Bunden skal gøres ren hver dag og mindst én gang ugentligt skiftes bundlag og redemateriale. Man skal dog lade noget af redematerialet blive tilbage i buret for at bevare dyrets egen duft. En gang om måneden vaskes hele buret af.

Mus og rotter
bør altid have flere gemmesteder og redekasser. Der skal altid være tilgængeligt redemateriale. Bundlaget kan bestå af jord iblandet spagnum, spåner, strøelse, bøgeflis eller andre ikke-støvende produkter. Et par gange ugentligt skiftes bundstrøelse og redemateriale. Lidt af det gamle redemateriale lades tilbage for at bevare musenes egen duft.

Kaniner
skal have et godt tykt bundlag og mulighed for at finde skygge. Buret skal muges ud hver dag, hvor foderrester og ekskrementer fjernes og hvor kaninen gives frisk vand. Buret skal have en grundig ugentligt rengøring. Hvis kaninens bur er rent og tørt kan kaninen holde sig selv ren. Kaniner er meget renlige dyr. Et stort udendørs anlæg, på et tørt og godt beskyttet sted, opfylder dog bedst kaniners behov. Bundlaget i et godt udeanlæg består både af bar jord og græs med skyggefulde træer og buske samt løse blade, grene og rødder. Kaniner trives bedst i et stort udendørs anlæg, hvor de har mulighed for at udfolde sig med udgravning af huler til gemmesteder og etablering af reder.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.