GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

COMPACT KLUMPENDE KATTEGRUS CATRINE SUPER KATTEGRUS
7,5 KG
COMPAKT FINKORNET
CATRINE SUPER KATTEGRUS
Køb 9 og få 1
(5703188120120)  
 
DKK 89,95

Catrine er en konkurrencedygtigt produktserie
Catrine er en populær produktserie til katte fra den danske virksomhed KRUUSE, beliggende i Langeskov. Virksomheden KRUUSE vægter kvalitet meget højt, og er dansk leverandør både af egne og af et udvalg af andres varemærker indenfor en række af de bedre veterinære forbrugsartikler på markedet.

Køb af Catrine produkter er et prisbevidst valg
I Petworld.dk kan du købe nogle af de bedste Catrine produkter til din kat, når det gælder mest kvalitet for pengene. Køb derfor Catrines klumpende kattegrus, aktivitetsbold til godbidder, skønne kattesenge og hyggelige kattehuler og gør et godt køb.

Catrine Premium Super Kattegrus
Catrine kattegrus er et kompakt finkornet og klumpende kattegrus. Catrine Super Kattegrus er et sikkert valg, hvis god pris og god kvalitet skal matches bedst uden, at du behøver gå på kompromis med de væsentlige egenskaber som sammenklumpning ved fugtighed, reduktion af lugtgener og evne til absorbering af kattens efterladenskaber. Catrine kattegrus er et populært produkt og fås hos Petworld.dk i pakninger á 7,5 kg til en særdeles fordelagtig pris.

Flere kattebakker til flere katte
Har man flere katte kan man ikke kun nøjes med en kattebakke. I nogle tilfælde kan to katte godt deles om en stor kattebakke, hvis man sørger for, at kattebakken er fyldt rigeligt op med kattegrus, og at man er opmærksom på at fjerne de daglige efterladenskaber hyppigt.

Ved skift fra andet kattegrus til Catrine Super
Vil man skifte fra en anden slags kattegrus til Catrine Super kattegrus kan man starte med, at lægge et mindre lag af Catrine kattegrus oven på et lag af det gamle kattegrus. Hele bakkens indhold kan udskiftes med Catrine kattegrus efter en tid, når katten har vænnet sig til det nye underlag i kattebakken.

Vedligeholdelse af kattebakkens kattegrus
Fyld kattebakken op med et godt tykt lag kattegrus. Med et tykt lag kattegrus, som er ca. ti cm, er der nok til den daglige vedligeholdelse for at få en indbydende og ren bakke. Fjern ekskrementerne og de store urinklumper med en lille skovl dagligt og fyld efter med nyt kattegrus om nødvendigt. Udskiftning af al kattegrus og rengøring af bakken gøres efter behov, men gerne et par gange om måneden. Ved brug af klumpende kattegrus tømmes og rengøres kattebakken ikke så ofte som ved ikke-klumpende kattegrus. Det vil være en god ide at bruge handsker under rengøringen af kattebakken. God håndhygiejne er vigtig. Skyl aldrig kattegruset ud i toilettet, da det kan tilstoppe afløbet!

Catrine Catmosphere dispenserbold
CATRINE Catmosphere aktivitetslegetøj er en aktivitetsbold med et hulrum, der kan fyldes med godbidder eller tørfoder. Bolden er et perfekt tidsfordriv til den nysgerrige og legesyge kat. I bolden er der en indvendig cylinder, som skal drejes ud før man kan fylde op med godbidder. Kattens aktive leg med bolden belønnes derefter med de godbidder, der triller ud gennem et lille hul i cylinderen. Sørg for, at godbidderne ikke er større end det hul de skal igennem, så katten ikke bliver snydt. Kattens jagtinstinkt stimuleres ved leg med Catrine dispenserbold. Katten skubber rundt med bolden og leger, at den jager et bytte. Catrine Catmosphere fås hos Petworld.dk i farven klar/sort og har en diameter på 9,5 cm.

Catrine Ringo katteseng Suede
Catrine Ringo katteseng er en populær oval katteseng. Kattesengen er dejlig blød og behagelig. Din kat vil elske den. Catrine katteseng fås i farven sort og er fremstillet af det meget rengøringsvenlige stof, alcantara, som er et meget stærkt, blødt og ruskindslignende stof. Sengen kan vaskes ved 40 grader.

Catrine kattehuler i to størrelser
Catrine kattehuler er meget populære kattehuler fremstillet af alcantara, som er et meget stærkt, blødt og ruskindslignende stof med fyld af skumgummi. Kattehulerne indeholder også en dejlig blød vendbar pude. Hulerne kan vaskes ved 40 grader. Catrine kattehuler fås i to størrelser:

  • Catrine kattehule, 43 x 43 cm, i farven sort
  • Catrine kattehule, 38 x 38 cm, i farven sort

Katte elsker at gemme sig i huler
Når en kat går i skjul kan det være af flere grunde. En af grundene til, at en kat gemmer sig i et skjul kan være, at den vil lægge sig på lur efter et bytte, der måtte passere forbi. Det er en helt normal jagtadfærd hos tamkatten. Katte elsker også varme og vil gerne kunne trække sig tilbage til et lunt og roligt leje, hvor den kan være i fred. Det er ikke altid, at en kat har behov for det brede udsyn. I modsætning til en soveplads ude i det åbne rum, kan katten føle sig i sikkerhed i sin lune kattehule, hvor den ligger trygt i fred og ro. Det er også nemmere for katten at holde varmen i en lille hule end på en pude med åben eksponering. Det med at putte sig ind til noget og gemme sig i en hule er også typisk killingeadfærd. Tamkatten har bevaret noget af sin killingeadfærd, hvilket er en egenskab, der gør at vi mennesker nemmere kan holde dem som kæledyr. I en lun hule kan katten spare meget varmeenergi, og da den er et nataktivt dyr kan den også skåne sine søvnige øjne mod dagens stærke lys.

Betræk på Catrine katteseng og kattehuler er af høj kvalitet
Catrine katteseng og Catrine kattehuler er betrukket med det meget rengøringsvenlige og ruskindslignende stof, alcantara. Alcantara er fremstillet af 68% polyester and 32% polyurethan ved en specielt udviklet proces, der gør stoffet slidstærkt og vandafvisende. Alcantara blev udviklet i 1970erne af en japansk videnskabsmand, der arbejdede i den kemiske virksomhed Toray. I 1972 dannede virksomheden Toray, sammen med det italienske firma ENI, en ny virksomhed, som kom til at hedde Alcantara, hvoraf navnet på det fremragende stof af høj kvalitet.

Rengøring af Catrine katteseng og Catrine kattehule
På grund af alcantaras rengøringsvenlige kvalitet er det et meget anvendt møbelstof, som også bruges til indtrækket i flere biltyper. De fleste overfladiske og friske pletter og snavs er nemme at vaske af med en opvredet klud eller blot støvsuge rene hvis de består af indtørret jord. Ved lugtgener eller større og dybereliggende pletter, der er trængt ned i skumgummien, kan både katteseng og kattehuler vaskes i maskine ved 40 grader.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.