GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Classic Cat vådfoder 
Bredt udvalg af velsmagende Classic Cat vådfoder hos Petworld.dk. Classic Cat vådfoder er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos din kat. Classic Cat vådfoder er kendtegnet ved, at det er lavet af de fineste råvarer i en særlig skånsom produktionsproces , som betyder, at værdifulde proteiner, essentielle vitaminer, mineraler samt sporstoffer bibeholdes. Classic Cat vådfoder er velsmagende og letfordøjeligt. Et godt vådfoder til prisen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Har lige i dag modtaget pakke fra …
Har lige i dag modtaget pakke fra Petworld. Igen en supergod og hurtig levering. Dejlig med div beskeder om, hvornår man kan forvente pakken. Handler meget gerne igen. Venligst Jonna Elvin
23.05.2017 - Jonna Elvin
God oplevelse med forretningen
God oplevelse med forretningen, de bestilte varer blev leveret hurtigt og der var ingen problemer med ordren.
23.05.2017 - Claus

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.