GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Danish Design – den perfekte seng til dit kæledyr
Danish Design er producenter af senge til både hunde og katte, som fuldt ud lever op til standarden, hvad angår design, holdbarhed og komfort. Alle Danish Design senge er lavet i et komfortabelt og i et meget slidstærkt materiale, der kan tåle, at din hund eller kat kan strække sig og ligge behageligt i sin seng. Danish Design findes i mange forskellige farver, størrelser og designs. Der er senge til både små hunde, som gravhunde og bomuldshunde, såvel som til de lidt større hunde, såsom labradorer eller schæferhunde.  Den samme seng kan sagtens findes i flere størrelser – faktisk i helt op til 7 forskellige størrelser.

Hvorfor er det vigtigt at dit kæledyr har en fast soveplads
Der er i dag generelt en stor interesse i at sikre sit kæledyr de bedste forhold, så kæledyret har den rigtige trivsel – også i form af afslapning. Mange kæledyrsejere vil gerne indrette et specielt sted til deres hund eller kat, for at kæledyret på den måde indgår som en del af familien. Med en Danish Design seng kan du være med til at opfylde din hund eller kats behov for et fristed og et område, hvor der hersker ren afslapning. Derudover er sengen også et sted, du kan sende din hund til, hvis den ikke skal gå i vejen for eksempelvis gæstebesøg eller lign. Dit kæledyr har ligesom dig behov for at kunne være et sted, hvor den har mulighed for at slappe helt af og lade op.

Danish Design kan maskinvaskes og er nemme at rengøre
Danish Design senge er alle lavet i et materiale, der gør dem nemme at rengøre. Du kan enten vælge at vaske din seng af med en våd klud eller vaske hele sengen i vaskemaskinen. Der findes også Danish Design senge med et aftageligt betræk, der ligeledes kan kommes i vaskemaskinen, hvor det må vaskes på 40 grader. Det er som sagt også muligt at komme hele sengen i vaskemaskinen, hvis den ikke er for stor i størrelsen og ikke fylder for meget. Hvis sengen er lavet i materialet canvas, anbefaler vi, at du vasker sengen på 40 grader uldvask og ikke almindelig vask. Det anbefales også, at du ikke anvender skyllemiddel ved vask, idet dette kan ødelægge imprægneringen. Efter vask holder Danish Design sengen stadig form og farve. Nogle Danish Design modeller er endvidere udstyret med en pude, som er vendbar. Man kan således vende puden for at opnå et ensfarvet look for hele sengen. Der er tænkt på det meste, hvad angår design, funktionalitet og komfort, når det gælder Danish Design – den kvalitetsbevidste seng til dit kæledyr.

Danish Design tilbyder en seng, som fungerer som dit kæledyrs oase
Det kan være en rigtig god idé at investere i en seng til sit kæledyr. Ligesom mennesker vil ens kæledyr forbinde sengen med afslapning og ro. Dertil er det kæledyrets helt specielle oase, som den kan have for sig selv. Danish Design er kendt for at have en utrolig lang produktlevetid, fordi de netop leverer en topkvalitets vare. Der er således et overvældende antal kunder, der stadig er mere end tilfredse med deres Danish Design seng - selv efter et årti.

Danish Design byder på et moderne design
Danish Design gør meget ud af, at deres senge skal kunne indgå i den moderne indretning i hjemmet. Der er derfor et væld af farver, mønstre og designs at vælge imellem. Der er også tænkt nøje over, at det ikke kun er udseendet, som spiller en rolle for en Danish Design seng. Der er således også taget stort hensyn til dit kæledyrs komfort. I en Danish Design seng, er der en faconsyet indgang, som gør det nemt for dit kæledyr at træde ind og ud ad sengen. Dertil er der også en dejlig blød skummasse i både ryggen og i kanterne af alle Danish Design senge, der både fungerer som støtte og komfort for dit kæledyr.  De høje kanter, som omgiver puden sikrer, at dit kæledyr kan føle sig tryg og få lov til at putte sig. Din hund eller kat vil føle sig afskærmet for distraktion, men samtidig være en del af alt det, som foregår i hjemmet.
Der skal også gøres opmærksom på, at selve madrassen, som hører til sengen, er lavet i et specielt blødt materiale. Dette materiale vil tilpasse sig dit kæledyrs vante sove- og slap-af stillinger, når den ligger i sin seng. Puden i midten af sengen er vendbar og lavet i et brandhæmmende skummateriale.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder du mod forventning tilbehør til hunde eller katte billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i bonus. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Levering fra Petworld
Når man bestiller sit produkt hos Petworld leveres varerne direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man vælge at få varerne stillet et sikkert sted på sin adresse – en afdækket garage eller lign. Petworld sørger for, at kunden hurtigst muligt får sine bestilte varer.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Danish Design eller generelt om tilbehør til kæledyr kan man altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.