GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Vitaminer og mineraler fra Diafarm
Er du i tvivl om, hvorvidt dit kæledyr får de nødvendige mineraler og vitaminer gennem sin kost? Så fortvivl ikke. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af vitaminer og mineraler til kæledyr, som modvirker fældning og skæl, fremmer stærke knogler, led og tænder, sikrer et sundt tarmsystem samt giver en smuk og blank pels. Dit kæledyr har brug for vitaminer og mineraler for at holde sig sund.

Hvad er vitaminer og hvordan virker de?
Vitaminer hjælper dit kæledyrs krop med at vokse og reparere sig selv. Det er dog vigtigt, at man tilfører vitaminer til kæledyret i de rigtige mængder. Hvis du giver det for meget af bestemte vitaminer vil det skade dets helbred mere, end det gavner. Vitaminer hjælper kæledyrets krop med at omsætte andre næringsstoffer. Uden vitaminer vil kroppen ikke kunne vokse eller regenerere sig selv.
Der findes 2 slags forskellige vitamintyper: De vandopløselige C-vitaminer og B-kompleks samt de fedtopløselige A-, D-, E- og K-vitaminer.
De vandopløselige vitaminer hjælper kæledyrets krop i opbygningen af knogler, tænder og bindevæv. De er vandopløselige, og bliver derfor hele tiden skyllet ud af kroppen. Derfor skal man også sørge for hele tiden at fylde på. C-vitaminer produceres naturligt i kroppen, mens B-vitaminerne bør komme fra foderet eller som tilskud.
C-vitamintilskud bør undgås, med mindre de bliver ordineret af din dyrlæge. For meget C-vitamin kan give alvorlige problemer med helbredet.
De fedtopløselige vitaminer findes i animalsk fedt. Det optages af tarmene og de bliver lagret til senere brug. En ophobning af for mange af disse vitaminer kan medføre fysiske skavanker - blandt andet i skelettet. Så heller ikke her er det klogt at give dit kæledyr tilskud af disse, med mindre din dyrlæge ordinerer dem til en specifik lidelse.

Hvilke fordele er der med de enkelte vitaminer?
A-vitamin er en vigtig antioksidant, specielt for kroppens forsvar mod virus og er samtidig god for synet, huden, slimhinder og immunsystemet.
B-kompleks er en betegnelse for mange forskellige B-vitaminer. De er alle nødvendige for at styrke hud, hår, negle, nervesystemet, blodsukkerbalance og immunsystemet.
C-vitamin er en kilde til antioksidanter og hjælper til med at beskytte kroppen mod virus og bakterier.
D-vitamin øger optaget af Calsium fra tarmsystemet og er meget vigtig for dannelsen af knogler og nervevæv samt tændernes omsætning af Calsium og fosfat.
E-vitamin er en antioksidant, der beskytter kroppens celler mod nedbrydning. Hjælper ligeledes kroppen med at danne røde blodlegemer.
K-vitamin er nødvendig for blodets størkningsproces samt dannelsen af vigtige proteiner.

Hvad er mineraler og hvordan virker de?
Ofte blander man begreber som vitaminer og mineraler sammen, men det er vidt forkellige ting. Mineraler er stoffer, der hjælper vitaminerne med at fungere. Men de er også en form for byggesten til kroppens udvikling af knogler og tænder. De kan dog også have andre funktioner. F.eks. er jern med til at styrke blodets hæmoglobin eller til at regulere nervesystemet eller kroppens væske- og saltbalance.
De 10 vigtigste mineraler for at holde kroppen i funktion og velsmurt er følgende:
Calcium (kalk) - nødvendig for dannelsen af knogler og tænder
Jod - støtter skjoldbruskkirtlen. Jod-mangel påvirker evnen til forplantning
Jern - forebygger blodmangel og forbedrer appetitten
Fosfor - bidrager til sunde led og knogler sammen med Calcium
Kalium - sikrer korrekt produktion af enzymer. Virker positivt på muskelfunktionerne
Kobber - hindrer blodmangel og har en god effekt på knogler og hjerte
Krom - er med til at holde blodsukkeret nede
Selen - styrker immunforsvaret og har en antioksidant virkning
Zink - udgør en væsentlig del af stofskiftet og har desuden en sårhelende virkning
Natrium - deltager i tilføring af næringsstoffer til cellerne samt fjerner affaldsprodukter

Køb Diafarm vitaminer og mineraler hos Petworld
Hos Petworld finder du en lang række forskellige vitamin- og mineraltilskud. De fås både som tabletter og som pulver. Desuden fører vi disse tilskud i flere artsspecifikke typer, såsom til hund, kat, gnaver og fugl. De fås både som rent vitamintilskud eller som kombineret mineral- og vitamintilskud.
Hold pelsen smuk og blank med Diafarm mælkegærtabletter
Til hunde har vi naturgærtabletter, som er beriget med de vigtigste B-vitaminer. De bruges mod fældning samt giver en smuk og blank pels.
Til katte har vi milde mælkegærtabletter. Et velsmagende kosttilskud til katte. Høj biologisk værdi, rig på B-vitaminer, spormineraler og proteiner. Giver en smuk og blank pels.

Sund mund med Diafarm Petclean tandpasta
Rigtig og regelmæssig mund- og tandpleje er yderst vigtigt. Pet Clean tandpasta til hunde og katte med leversmag er specielt udviklet til kæledyr, og hjælper med at fjerne plaque og forhindrer opbygningen af tandsten. Pet Clean tandpasta smager af lever og der skal ikke ”skylles” efter brug. Undgå at bruge alm. "mennesketandpasta", da det kan irritere din hund eller kats mave.

Pas på poterne
Diafarm potevoks beskytter hundens trædepuder mod vand, salt og sne. Potevoksen danner en barriere mod salt, grus og andre skarpe genstande, der kan give rifter. Blødgør og plejer samtidig trædepuderne.

Hold utøjet væk med Diafarm XSA-Vital plejemiddel
Vitaliserende kosttilskud til din hund og kat. Dette produkt kan også bruges til at holde flåter og andre parasitter væk. Indeholder naturlige jordsilikater og hvidløg.

Bestil online og få dine varer leveret direkte til døren
Når du køber Nature Diet produkter online hos os, leverer vi det indenfor ganske få dage.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning tilbehør til kæledyr billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Nature Diet produkterne kan du altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

 

 

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.