GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Kattesnacks lavet af de bedste råvarer
Dreamies bliver lavet af den verdenskendte fødevareproducent Mars. Deres grundlæggende mål og overbevisning er at skabe glæde mellem ejer og kæledyr. Dreamies er af høj kvalitet og et nærende produkt. De bliver udviklet i samarbejde med Waltham Petcare Center, som er førende indenfor dyreernæring og -velvære. Produkterne er under løbende udvikling for at forbedre det ernærings- og smagsmæssige indhold.

Kattegodbidder i flere smagsvarianter
Dreamies er sprøde kattesnacks med et lækkert og cremet fyld. Den praktiske genlukningspose holder kattesnacksene friske, så du kan forkæle din kat igen og igen - hver dag!
Har din kat brug for noget rigtig lækkert? Så kan du jo tilbyde den en Dreamies kattegodbid. Dreamies kan med fordel benyttes som godbidder under træning eller som en ekstra snack mellem måltiderne.
Men husk: De må aldrig erstatte det daglige foder.
Dreamies kattegodbidder fås i flere forskellige velsmagende varianter.

Petworld har et stort udvalg af lækre kattegodbidder
Hos Petworld.dk har vi, udover Dreamies, altid et stort udvalg af bløde kattegodbidder, natursnacks og tandrensende kattegodbidder. Vi har mange lækre kattegodbidder, som er velsmagende, sprøde, fedtfattige og tandrensende.  Hos Petworld.dk kan du derfor altid finde kattegodbidder der falder i din kats smag. Du kan bl.a. benytte kattegodbidder som belønning enten når du træner med din kat eller blot som ekstra hygge.

Kattetræning med Dreamies godbidder
Det kan faktisk godt lade sig gøre at træne sin kat. Katten har ellers ry for at være svær at træne, da den kun laver kunster, hvis den ved, at den får noget ud af det. Noget for noget princippet. Det er derfor meget vigtigt, at katten altid har en positiv oplevelse under træningen. Har din kat en ynglingsgodbid, som du ved, den vil gøre alt for? Så vælg denne type godbidder til jeres træning. Dreamies er kendt for at være elsket af alle katte. Husk, at du aldrig må straffe katten, hvis den gør noget, du ikke ønsker. Det er vigtigt, at den altid får en positiv oplevelse af træningen. Gør katten noget du ikke ønsker, skal du blot ignorere det. Beløn kun den adfærd, som du ønsker fra den.
Allerede fra når du henter din nye kattekilling er det vigtigt, at du påbegynder socialiseringstræningen. For at få en så harmonisk og glad kat som muligt, er det vigtigt, at den fra en tidlig alder får positive oplevelser med fremmede mennesker - og især dyrlægen. For at gøre oplevelserne så positive som mulig, kan du med fordel benytte kattegodbidder, når katten introduceres for nye mennesker. Giv kattens yndlingsgodbidder til familie og venner, når disse kommer på besøg. Bed dem herefter om at give disse kattegodbidder til katten, så katten får et positiv indtryk af de besøgende. Når du besøger dyrlægen, så medbring kattens absolut yndlingsgodbidder. Uddel disse til dyrlægen og personalet på klinikken og bed dem give dem til katten. Herved oplever katten noget positivt ved besøget. Du kan med fordel tage katten med på hyggebesøg ved dyrlægen, hvor du laver denne øvelse uden at katten får et sundhedstjek. Ved at lave denne øvelse med katten, kan du hjælpe katten til at forbinde dyrlægen med noget godt. Kattegodbidder kan også med fordel benyttes, når du dagligt tjekker din kats tænder, ører og øjne. Gør denne daglige rutine til kattens favorit tidspunkt og forkæl katten med dens foretrukne kattegodbidder.

Sørg for at give din kat daglige udfordringer
Sover din kat meget i løbet af dagen og virker det som om, den måske keder sig lidt? Katte sover som regel op til 18 timer i døgnet, så det er ikke unormalt, hvis din kat sover meget. Men synes du, at det virker, som om den keder sig lidt i løbet af dagen, så kan du med fordel aktivere din kat ved hjælp af dens yndlingsgodbidder og legetøj, f.eks. en foderbold. Duften af kattens favoritgodbidder vil næsten med sikkerhed fange dens interesse og katten vil hurtigt finde ud af, hvordan foderbolden virker. Denne kattegodbid kan både fyldes i forskellige foderbolde, som vi fører hos Petworld, eller du kan kaste kattegodbidderne til din kat. Din kat vil næsten med sikkerhed blive glad for denne form for leg. Du kan naturligvis også benytte kattens daglige foder til denne type leg. Dette foder kan lægges rundt i boligen - herved får du også katten til at bevæge sig rundt i løbet af dagen.
Forkæl din kat med Dreamies kattesnacks
En kattegodbid behøves ikke altid at være usund! De populære Dreamies fra Mars hører til blandt vores mest solgte kattegodbidder, og er kendetegnet ved at være yderst velsmagende samt indeholde vegetabilsk protein, korn, olie, animalske biprodukter samt mineralstoffer. Katte har primært brug for protein i deres daglige energitilførsel, da kattens muskelmasse derved vedligeholdes og udvikles.
Fordelagtige priser
Kattegodbidder er en vare, som man som katteejer kommer til at bruge mange af. Det er vi hos Petworld.dk klar over, hvorfor vi også tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på kattegodbidder, så du altid har råd til at købe masser af forkælelse til din kat!

Mængderabat på Dreamies kattegodbidder
Hos petworld.dk kan du opnå fordelagtige mængderabatter. Jo flere du køber, desto billigere bliver de.

Pas på med at give for mange godbidder
Ligesom med foder skal du passe på med ikke at give katten for mange godbidder. For mange kattegodbidder dagligt kan føre til overvægt hos katten.
Og det er meget vigtigt, at kattegodbidder ikke erstatter det daglige foder.

Hurtig levering
Hos petworld.dk leverer vi dine kattegodbidder indenfor ganske få hverdage.

Prismatch
Når du køber kattegodbidder hos Petworld, så er du sikker på at få den bedste pris. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder dine kattesnacks billigere et andet sted i en dansk butik eller webshop, så skal du blot henvende dig til os og vi vil matche prisen. Henvend dig til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker dig at benytte denne service, eller brænder inde med andre spørgsmål.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.