BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Historie om EHEIM
Allerede i 2004 blev EHEIM, MP og Jäger, de tre største europæiske mærker i Aquatics, sammenlagt i EHEIM Aquatics Group. Hver af dem var førende indenfor sit område og kvalitetsbevidste.
Siden 2012 har alle produkter og tjenester været forvaltet under mærket EHEIM.
EHEIM, der blev grundlagt i 1949 af ingeniøren Günther Eheim, begyndte med at fremstille teknisk legetøj. I 1960'erne opfandt EHEIM verdens første akvarium sugefilter og gav derved akvariefisk et bedre akvarium, der blev beskyttet mod urenheder, og dermed også mod skader på pumpen i akvariet. Det var her EHEIM fik deres helt store gennembrud på verdensplan.

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra EHEIM
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnede til de forskellige indvendige akvariepumper fra EHEIM. Selv de bedste indvendige akvariepumper er ineffektive, medmindre de er fyldt med filtermateriale. EHEIM filtermaterialer er kendetegnet ved høj kvalitet. Filtermaterialerne er fremstillet af de bedste råmaterialer og indeholder ingen forurenende stoffer. Med filtermaterialer fra EHEIM får du krystalklart og sundt akvarievand samt lange intervaller mellem rengøring. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af filtermaterialer fra EHEIM, som filtrerer vandet både biologisk og mekanisk.

Hvilket filtermateriale til en indvendig pumpe?
Vi forhandler filtersvampe og andet filtermateriale til indvendige akvariepumper fra EHEIM. Skulle du have en speciel pumpe kan du oveni købet få filtersvampe du selv kan klippe til i den størrelse du skal bruge. Det er også meget økonomisk, hvis du har flere akvarier. Når du skal rense din akvariepumpe er det vigtigt at du kun skylder filtermaterialet eller svampen i koldt vand. Du må absolut ikke bruge nogen former for sæbe i noget der kommer i dit akvarium. Dette er meget skadeligt for dine fisk, og derfor er det meget vigtigt at man overholder dette.

Filtermaterialer til udvendige akvariepumper fra EHEIM
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnet til de forskellige udvendige akvariepumper fra EHEIM. EHEIM er kendetegnet ved overlegen filterteknologi til ethvert akvarie. Med filtermaterialer fra EHEIM får du krystalklart akvarievand i topkvalitet. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af filtermaterialer fra EHEIM, som filtrerer vandet både biologisk og mekanisk.

Køb filtermateriale fra EHEIM hos Petworld.dk
Vi har markedets skarpeste priser. Og husk: Når du bestiller dit filtermateriale online, leverer vi det direkte til din dør inden for 1 - 3 hverdage.

Filtermaterialer til alle formål
Ved biologisk filtrering forstås filtrering baseret på en naturlig nedbrydning af skadestoffer ved hjælp af aerobe bakterier, som effektivt omdanner proteiner og nedbrydningsprodukter. Til dette formål har vi forskelligt substrat fra EHEIM. Med hensyn til mekanisk filtrering kan man for at fjerne flydende partikler sætte et mekanisk virkende materiale ind i filteret. Dette fremmer turbulensen af vandet i filterskålen, så partiklerne synker ned og sætter sig fast. Vi har eksempelvis et udvalg af formskårede filtermåtter lavet i et særligt struktureret materiale, som på mekanisk vis holder både store og små partikelrester fast. Herudover har vi også et udvalg af aktivt kul, som kan benyttes for at nedbryde rester af diverse medikamenter eller fjerne brunfarvning af vandet. Aktivt kul benyttes dog kun i nogle dage for at fjerne skadestofferne, da man kan risikere, at skadestofferne kan slippe ud igen ved længere tids brug. Dette er blot eksempler på nogle af de filtermaterialer, du finder hos Petworld.dk. Du kan læse meget mere om de forskellige filtermaterialer her på siden.

Hvad skal en pumpe indeholde?
Det er vigtigt at anskaffe sig en pumpe med et indbygget filter, filtret er det som er med til at ilte akvariet og opretholde den rigtige bakteriebalance i vandet. Forskellen mellem filtre er, at de enten er udvendige eller indvendige.
Er man i besiddelse af et akvarium, der er større end 80 L, anbefales et udvendigt filter. Det samme gælder akvarister med mange akvarier.
Har man til gengæld et akvarium, der er mindre end 80 L, er det bedre med et indvendigt filter.

Alt i tilbehør til EHEIM indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til indvendige EHEIM akvariepumper. Vi har eksempelvis sugekopper, som passer til de forskellige indvendige filtre fra EHEIM samt rotorer til de forskellige EHEIM modeller.

Alt i tilbehør til Eheim udvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til udvendige EHEIM akvariepumper. Vi har eksempelvis rotorer, haner og diffusorer til de forskellige EHEIM modeller samt akvarieslanger i forskellige længder, overfladerensere og udstrømningsrør.

Tips til opstartningen af et akvarium
Inden man tager et helt nyt akvarium i brug, er det en god idé at rengøre det grundigt. Det vil sige, at man både skal afvaske ruderne indvendigt og udvendigt. Det er vigtigt at man får gjort akvariet rent, da det er med til at forhindre, at der kan sidde rester af kemikalier fra akvarieproducenten. Rengøringen kan foretages med almindeligt vand fra vandhanen, og så håndkraft.
Det er også meget vigtigt, at man får tjekket at akvariet står helt plant inden man fylder vand i. Hvis akvariet ikke står på et solidt og plant sted, ville det eventuelt kunne lække en del vand. Man kan for at helgardere sig købe et akvarieunderlag, og på den måde være sikker på, at der ikke lækkes vand på overflader eller gulv. Når akvariet står plant, kan man med fordel installere akvariepumpen. Er du i tvivl om det mindste, brug da den vedsendte manual til produktet.
Har du valgt at købe en udvendig pumpe, er det utrolig nemt at skjule pumpens indsugningsrør. Dette kan blot dækkes let til med en dekoration eller akvarieplante. Den resterende del af pumpen ligger udenfor akvariet og den kan snildt være i akvarieskabet. Her er den også tildækket.
Når man så skal til at fylde sit akvarium med vand, er det fint at benytte sig af almindeligt koldt vand fra vandhanen. Det er en god idé, inden påfyldning, at have alt klart i akvariet, med undtagelse af planter og fisk. Bundlaget og alle de indkøbte dekorationer kan med fordel placeres i forvejen i akvariet. Når du hælder vand i dit akvarium, så start da let, så al bundmaterialet ikke hvirvler op og sviner ruderne. Når du er færdig med at fylde vand i akvariet kan du tænde varmelegemet, denne indstilles på den ønskede temperatur. Som noget af det sidste skal der naturligvis tændes for den allerede installerede akvariepumpe.
Som det allersidste stilles planter på plads, og fiskene kan sættes i.
Rigtig god fornøjelse.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.