GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

SILICAT KATTEGRUS ELDORADO PEARLS KATTEG..
5 L
STÆRKT LUGTBINDENDE SILICAT
ELDORADO PEARLS KATTEGRUS
(5701883276586)  
 
DKK 39,95
SUPER CLUMP COMPACT KATTEGRUS SUPER CLUMP KATTEGRUS
15 KG
COMPAKT FINKORNET
SUPER CLUMP KATTEGRUS
(778466080156)  
 
DKK 119,95
BLÅT HUNDETÆPPE HUNDETÆPPE
100 X 150 CM
VASKBAR VED 40 GRADER
HUNDETÆPPE
(5765121299102) Fri fragt  
 
DKK 39,95
VARMEBEHANDLET HALM HVEDEHALM GNAVER
140 L
VARMEBEHANDLET
HVEDEHALM GNAVER
(8716282600020) Fri fragt  
 
DKK 69,95
ELDORADO HUNDEHUS
(5701883294825)  
 
DKK 699,95
DØRSKILT BRIARD
20,7 X 14,4 CM
HER VOGTER JEG
BRIARD
(5411468067729) Fri fragt  
 
DKK 44,95

Eldorado er et kæmpe univers for kæledyrselskere. De har alt hvad hjertet begærer, hvad enten det er til hund, kat, fisk, gnavere, reptil, fugl eller hest. Historien bag Eldorado tager sin begyndelse i 1963, da Børge Lausen og hans kone åbnede en dyrehandel i Haderslev, tæt på den tyske grænse. Børge var på daværende tidspunkt stadig ansat i flyvevåbnet. I de efterfølgende 10 år blev der åbnet i alt otte butikker i Jylland og på Fyn.

I forbindelse med udvidelsen af antallet af butikker, så blev det naturligt at importere varer selv. I begyndelsen bestod importen hovedsageligt af levende fugle og fisk. Grossistafdelingen udviklede sig imidlertid hurtigt, og i starten af 1970’erne havde den overhalet butikkerne. Det var nødvendigt at tage stilling til, i hvilken retning virksomheden skulle udvikle sig. På daværende tidspunkt var det svært at administrere detailbutikkerne, fordi der ingen stregkoder og andre elektroniske hjælpemidler var. Derfor faldt valget på grossistafdelingen. Denne beslutning medførte en afvikling af butikkerne og i 1982 blev den sidste butik solgt, nemlig afdelingen i Haderslev, hvor det hele begyndte næsten 20 år tidligere.
I 1975 etableres der en fabrik, der hedder AkvaStabil. Fabrikken producerer akvarier, belysning, akvariemøbler samt termostatvarmere. AkvaStabil var med til at give virksomheden et rigtig godt skub frem på eksportmarkedet, ikke kun af egne produkter, men også på reeksport af andre artikler. I 80'erne følte Børge Lausen, at de levende afdelinger ”fugle og fisk” tog al for meget tid og arbejde i forhold til omsætningen, hvorfor fugleafdelingen blev nedlagt og fiskeafdelingen solgt. Fiskeafdelingen eksisterer i dag som JALA i byen Vejen, også i Sønderjylland.
Eldorado er helt klart Skandinaviens største grossist indenfor dyreartikler og rideudstyr.
Eldorado Gruppen beskæftiger omkring 80 medarbejdere, dette er inklusiv fabrikken AkvaStabil. Firmaet leverer ugentlig varer til alle sine forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland (til og med Hamborg). AkvaStabils produkter sælges til i alt 42 lande verden over, lige fra Australien til Grønland, og også Danmark. Det er utroligt, at så lille en butik kan vokse, og blive til noget så stort og verdenskendt.

Eldorado gruppen forhandler i dag godt 13.000 produkter til hobby og kæledyr samt til hest og rytter. Produkterne omfatter bl.a.:

 • Akvarier

 • Akvariebelysning

 • Termisk udstyr

 • Elektronik

 • Foder

 • Frostvarer

 • Plastikvarer

 • Medicinalvarer

 • Naturprodukter

 • Fugle og gnaverbure

 • Bøger

 • Hesteudstyr

 • Beklædning til ryttere

 • Veterinærprodukter, mm.

Eldorados kunder er først og fremmest butikker og netbutikker som Petworld.
Derudover er der en del andre butikker, der er flittige brugere af Eldorados sortiment. Heriblandt, hestebutikker, sportsbutikker, dyrlæger og andre kæledyrs butikker.

AkvaStabil
Den danske virksomhed AkvaStabil er beliggende i Haderslev, og har over fire årtiers erfaring med produktion og udvikling af akvarier og tilbehør i høj kvalitet. Deres produkter eksporteres til mere end 40 lande. I året 2010 ser det stilfulde MARK II kabinet dagens lys og i efteråret 2012 lanceres LEDs og det anerkendte akvarium MOVE på markedet. Det nye elegante FUSION akvarium introduceres på markedet i 2015.

Hund
Eldorado har et utrolig godt og racespecifikt sortiment af fuldfoder og tilskud til hunde. Desuden har de alle hverdags produkter til din hund. Du kan få både hundesenge, transportbure, pelsplejemidler, liner samt seler. De forhandler også hundegodbidder, som passer til både små og store hunde.
Heriblandt nogle populære mærker som:
- Eldorados eget mærke
- Alpha Spirit
- Eukanuba
- Flexi
- FURminator
- Hurtta
- Julius-K9
- Savis
- Silly Bums

Kat
Eldorado har et omfattende sortiment af fuldfoder og kosttilskud til katte i alle aldre. De har lækkert foder, der er udviklet med deres natur for øje. Eldorado forhandler også næsten alt til kattens behov, som f.eks. transportbure, pelspleje, kattedøre og bakker.
Nogle af Eldorados populære kattemærker er også nogle, der går igen fra hundemærkerne:
- Eldorado's eget mærke
- Alpha Spirit
- Eukanuba
- FURminator
- Iams
- Imac
- MasterFood
- Pet Head
- Savic

Gnaver
Her er det næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. I hvert fald når det gælder bure og aktivering til dine gnavere. Stort sortiment af foder og vedligeholdelse til buret, samt en masse dejlig hø, og godbidder til alle de forskellige gnaver racer.

Rideudstyr
Her kan Eldorado også præstere en hel del. De forhandler både Catago, Compostit, Parisol og flere.
Her står Catago rigtig stærkt i forbindelse med deres lækre udvalg af tøj til rytteren, samt udstyr til hesten. Compostit laver både stigbøjler og gamacher. De er kendte for deres smarte letvægtsbøjler, hvoraf den ene model er med udskiftelig bund, så du selv kan vælge, hvilken farve du vil have på.
Eldorado er også leveringsdygtige i Parisol plejeserie. Her kan du få alt, hvad hjertet begærer af læderrens, pleje af hestens hove samt kølende gel til benene.

Trixie er også et mærke, som Eldorado bruger. Der kan du stort set også finde alt, hvad du ønsker, om det er hund, kat eller andre kæledyr.
Eldorado forhandler Trixie til følgende:
- Akvarie
- Gnaver/kaniner
- Hund
- Kat
- Terrarie

Udover ovennævnte mærker, så er Eldorado også forhandlere af iMARC.
Her kan man få nogle super flotte hundetegn, kattetegn og andre tegn til dit kæledyr. Med iMARC har du et stort udvalg af små og store tegn, i aluminium, rustfri stål eller messing. De fås også i mange flotte og forskellige farver. Man kan vælge mellem 7 forskellige skrifttyper.
Petworld har en iMARC graveringsmaskine. Dette gør, at vi nemt og ubesværet kan gravere på netop dit tegn. Denne maskine kan hurtigt og nemt gravere på dit tegn, på begge sider.
iMARC har 50 forskellige clipart billeder, som kan graveres, og du kan også få graveret dit eget logo. Spørg altid Petworld, om de kan lave dit logo, inden du bestiller.
Udover kæledyrstegn kan iMARC faktisk også gravere på mange forskellige messing plader til halsbånd, grimer, trenser, sadler, caps, jakker, galleriskilte, knagerækker, sadelknægte samt på navneskilte til hestebokse og hoveddøre.
De mange tegn kan også bruges til dit barns skoletaske og penalhus, dine nøgler og din bagage, hvis du skal ud at rejse.
Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du ønsker.
IMARC er klar til brug med det samme – du skal blot gå til din computer, gå ind på www.petworld.dk og bestille. Husk at vinge af, om du skal have gravering og få dobbelt tjekket, at du har skrevet det rigtige. Find vores sortiment på siden, og vælg det tegn, du synes bedst om.
iMARC er høj kvalitet og graveringen er utrolig pæn.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.