GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Eukanuba
Eukanuba producerer foder der er sammensat til at imødekomme behovene hos overvægtige og/eller steriliserede hunde, hunde der lider af svage led, hunde med fordøjelsesproblemer eller hunde med hudproblemer – kort sagt vælger du et foder fra Eukanuba kan du altid finde et foder tilpasset præcis din hund og det livsstadie den befinder sig i. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige foder allerede i hvalpens første leveår, da det er her, at kroppen gennemgår den største udvikling. Du bør være opmærksom på, at din hund får dækket sit ernæringsmæssige behov allerede fra start af. Samtidig bør du være opmærksom på, at hvalpe af små racer forbrænder flere kalorier og har brug for mere energi end hvalpe af store racer. Derfor finder du hos Petworld.dk også racespecifikt hvalpefoder fra Eukanuba.

Eukanuba hvalpefoder
Hvalpe vokser mest i de første måneder af deres liv. Og derfor har de også et øget behov for ekstra energi. Faktisk kan deres energibehov være op til 3 gange større end for fuldt udvoksede hunde. Men ikke alle hundehvalpe er ens. Hvalpe af små racer kan være udvokset efter kun 10 måneder mens hvalpe af store racer er næsten 2 år om at være fuldt udviklede. Hvalpe af store racer tager forholdsvis meget på i vægt inden for en kort periode. De har derfor brug for en anden sammensætning af foderet for at få den rigtige mængde protein, energi og kalk. Eukanuba har flere forskellige produkter, som er afstemt nøje efter din hvalps race, størrelse og udvikling. Alle produkterne har et højt indhold af DHA og roetrævler, som hjælper på hjernens udvikling og fremmer en god fordøjelse. Hovedparten af ingredienser af hvalpemad fra Eukanuba består af kylling, og en enkelt variant med lam og ris. Af varianter på tørfoder til hvalpe fra Eukanuba kan nævnes:

Puppy Small Breed
Puppy Medium Breed
Puppy Large Breed
Puppy All Breeds – med lam og ris

Eukanuba voksenfoder til hunde
Bruges til din hund, når den er fuldt udvokset. Ernæringsbehovene er meget forskellige her, også for voksne hunde. Små hunderacer lever I gennemsnit længere end større racer. Hos Petworld.dk fører vi hundemad til voksne små hunde. Dette foder har et større indhold af proteiner og fedt, og har samtidig gavn i længere tid af antioxidanterne i foderet. Mellemstore hunde har et mere gennemsnitligt behov og her er foderet ideelt sammensat af protein, fedt og kulhydrat for det mest optimale stofskifte. Store racer kan veje mere end et menneske, hvilket betyder en større belastning på deres led. Derfor kan du hos Petworld.dk købe hundemad til store hunderacer, som tilgodeser deres specielle behov. Tørfoder varianterne til hunde fra Eukanuba er følgende:

Adult Small Breed
Adult Medium Breed
Adult Large Breed
Adult Small & Medium Breed – med lam og ris
Adult Large Breed – med lam og ris
Adult Large Breed Light
Adult Small & Medium Breed Light

Eukanuba racespecifikt foder til hunde
Bruges til at få det bedste frem i din hund. Baseret på mange års forskning indenfor ernæring. Hos Petworld.dk fører vi en lang række af racespecifikt hundefoder fra Eukanuba:

Schæfer og til Belgiske hyrdehunde
Rottweiler og til Dogue de Bordeaux, Cane Corso, Dogo Argentino og Rhodesian Ridgeback
Golden Retriever og til Flatcoated Retriever, Italiensk Spinone, Irish Water Spaniel og Portugisisk vandhund
Boxer og til Engelsk Setter, Gordon Setter, Dobermann og Irsk Setter
Labrador Retriever og til Curlycoated Retriever og Chesapeake Bay Retriever
Cocker Spaniel og til Engelsk Springer Spaniel og Amerikansk Cocker Spaniel
West Highland White Terrier og til Cairn Terrier og Skotsk Terrier
Jack Russell Terrier og til Parson Russell-, Fox- & Border Terrier
Gravhund og til Welsh Corgi
Cavalier King Charles Spaniel og til Yorkshire Terrier, Mini- og Toypudler

Eukanuba Daily Care - hundemad til hunde med særlige behov
Bruges til daglig fodring og er beregnet til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hunde. Alle produkterne er uden kunstige farvestoffer, kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

Daily Care Sensitive Skin er til hunde, som har problemer med pels og hud
Daily Care Joint Care er til hunde, som har problemer med led og brusk
Daily Care Overweight & Sterilised er til hunde, som har problemer med vægten, som f.eks. ved sterilisation
Daily Care Sensitive Digestion er til hunde, som har problemer med fordøjelsen
Daily Care Senior er beregnet til de ældre hunde

Eukanuba hundefoder til aktive hunde
Working & Endurance  er specielt beregnet til arbejdende hunde, der har meget brug for ekstra energi og næringsstoffer.
Eukanuba Jogging & Agility er til hunde, som er med ejeren på regelmæssige jogging-, vandre- eller cykelture og derfor har brug for ekstra brændstof til musklerne end hunde med almindelig aktivitet.

Eukanuba killingefoder
Eukanuba Kitten med kylling/lever er den ideelle kost for at give din killing den bedst mulige start. Det giver din kat en sund vækst, understøtter immunforsvaret og giver en sund fordøjelse. Indeholder fibre, som fremmer optageligheden. Giver desuden en sund pels og støtter opbygningen af stærke knogler.

Voksenfoder til katte
Eukanuba Cat Adult Chicken & Lever smager ikke kun fantastisk. Det indeholder lige nøjagtig de næringsstoffer, den voksne kat har brug for. Sænker pH i urinen, og mindsker derved risikoen for urinsten. De sprøde foderbolde indeholder også specielle stoffer til at forhindre dannelsen af tandsten. Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper desuden din kat og få sunde led og en skinnende pels.

Kun de bedste ingredienser
Hos Eukanuba har de den filosofi, at hunden er kødæder og skal derfor fodres herefter. Derfor bruges der i Eukanubas hundefoder, som primære protein kilde, kun kvalitets animalsk protein fra bl.a. kylling og lam og ikke grønsager.
Eukanuba hundefoder indeholder ikke kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Du er derfor sikret altid at få et hundefoder hvor alle ingredienser tjener et formål.

Vital Health-Formula
Kun sunde ingredienser af høj kvalitet bliver brugt i Eukanubas hundefoder, disse er valgt ud fra de ernæringsmæssige fordele de giver din hund. Eukanubas Vital Health-Formula har derfor den korrekte blanding af ingredienser specielt tilpasset hundens race, livsstadie og livsstil.

Køb Eukanuba nemt og billigt hos Petworld.dk
Vi har løbende gode tilbud på alle Eukanubas produkter. Og vi leverer direkte til din dør, når du bestiller på nettet. Slut med at bære tunge foderposer hjem.

 

 

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen
God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.