GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Altid gode tilbud på Eukanuba hundefoder 
Hundefoder fra Eukanuba er førsteklasses hundefoder, som i stedet for grøntsager indeholder animalsk protein af høj kvalitet fra kylling eller lam. Eukanuba hundefoder er kendetegnet ved, at det ikke indeholder kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Alle ingredienser tjener et formål. Hos os finder du hundefoder fra Eukanuba, som er specielt sammensat til at imødekomme behovene hos overvægtige og/eller steriliserede hunde, hunde med svage led, fordøjelsesproblemer eller hudproblemer.

Eukanuba hvalpetørfoder, voksentørfoder og seniortørfoder.
Vi har både hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder, der indeholder de vigtige vitaminer og mineraler, som hunden har brug for på de forskellige livsstadier. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige foder allerede i hvalpens første leveår, da det er her, at kroppen gennemgår den største udvikling. Derfor bør du være opmærksom på, at din hund får dækket sit ernæringsmæssige behov allerede fra start af. Samtidig bør du være opmærksom på, at hvalpe af en lille race forbrænder flere kalorier og har brug for mere energi end hvalpe af en større race. Derfor finder du hos os også racespecifikt hvalpefoder fra Eukanuba.

Eukanuba voksen- og seniorfoder
Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af Eukanuba hundefoder til voksen- og seniorhunde. Eukanuba er en af de førende producenter på markedet indenfor hundefoder. Ved at vælge Eukanuba voksen- eller seniorfoder sikrer du dig at din hund får alle de vitaminer, mineraler og proteiner, som den har brug for – uanset din hunds alder, race, størrelse og aktivitetsniveau. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af hundefoder fra Eukanuba, så du kan finde netop det hundefoder, som matcher din hunds behov bedst. 

Eukanuba hundefoder til alle livets faser
Så behøver du kun at vælge fodermærke én gang. Hos Petworld.dk tilbyder vi et bredt udvalg af hundefoder fra Eukanuba – hvad enten du søger et hvalpefoder, voksenfoder eller seniorfoder. Hundefoder fra Eukanuba indeholder den rigtige blanding af ingredienser tilpasset den enkelte hunderace, livsfase og livsstil.

Hvorfor vælge Eukanuba hundefoder?
Eukanuba hundefoder indeholder eksempelvis præbiotiske fibre, som sikrer din hund et stærkt immunforsvar, omega 3 og 6 fedtsyrer som fremmer en sund hud og en blank pels samt animalske proteiner som styrker din hunds muskler. Hver dag udsættes din hund for mange faktorer, der kan have en negativ effekt på dens generelle helbred. Derfor er det vigtigt, at du giver din hund et hundefoder, der hjælper med at understøtte dens naturlige forsvar. Derfor skal du vælge et hundefoder fra Eukanuba.

Eukanuba racefoder
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af racefoder fra Eukanuba, som ernæringsmæssigt er tilpasset de forskellige hunderacers behov. Eukanuba racefoder er 100 % komplet og afbalanceret daglig ernæring. Ved at vælge et racefoder fra Eukanuba får du det bedste frem i din hund. Hos Petworld.dk finder du racespecifikt hundefoder fra Eukanuba til følgende hunderacer: Golden retriever, schæfer, cocker spaniel, rottweiler, cavalier king charles spaniel og west highland white terrier. Eukanuba racefoder er lavet af råvarer af højeste kvalitet. Hunde er kødædere, hvorfor Eukanuba racespecifikt hundefoder er baseret på animalske proteiner. Desuden indeholder Eukanuba racefoder ingen kunstige smagstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Racespecifikt hundefoder tilpasset din races specifikke behov 100 %
Eukanuba racespecifikt hundefoder er lavet af ingredienser af højeste kvalitet og tilpasset den enkelte races specifikke behov. For eksempel er Eukanuba Cocker Spaniel specielt udviklet til at fremme en sund hud og glansfuld pels, idet hundefoderet indeholder zink, kobber og omega 3 fedtsyrer. Eukanuba Schæfer er derimod udviklet til at tage højde for racens følsomme fordøjelse og bevare stærke led samt god mobilitet. Eukanuba Schæfer indeholder derfor roetrævler og naturlige bruskfremmende næringsstoffer som eksempelvis glucosamin. Derfor bør du vælge et racespecifikt hundefoder.

Eukanuba Daily Care
Voksne og ældre hunde har ofte behov for en særlig kost tilpasset de fysiske udfordringer, som de står over for i hverdagen. Derfor finder du et udvalg af Daily Care-produkter fra Eukanuba hos Petworld.dk, som er udviklet specielt til voksen- og seniorhunde uanset race. Hos Petworld.dk finder du eksempelvis hundefoder fra Eukanuba specielt udviklet til hunde med stive led, hunde der døjer med overvægt eller sart fordøjelse.

Hvorfor vælge Eukanuba Daily Care?
Eukanuba Daily Care er en serie af højkvalitets fuldfoder, som er specialfremstillet til at dække voksne og ældre hundes kostbehov. Eukanuba Daily Care fremmer et stærkt immunforsvar, sunde led, sunde tænder og sikrer, at din hund holder idealvægten. Med Eukanuba Daily Care sikrer du, at din hund får præcis det foder, som gør, at den kan leve et sundt og aktivt seniorliv.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig og præcis.
Meget god og hurtig levering . Meget fin service .
20.11.2017 - Grethe Rasmussen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.