GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Bredt udvalg af hvalpefoder fra Eukanuba
Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af hvalpefoder fra Eukanuba. Eukanuba hvalpefoder er udviklet i et tæt samarbejde med verdens førende dyrlæger. Oprindeligt blev Eukanuba hvalpefoder udviklet specielt til opdrættere. Nu har private hundeejere også mulighed for at give deres hvalpe dette unikke foder.

Hvorfor skal jeg vælge Eukanuba hvalpefoder?
Eukanuba hvalpefoder er kendetegnet ved, at det er lavet af kvalitetsingredienser med animalsk protein som hovedproteinkilde. Samtidig indeholder hvalpefoderet fra Eukanuba hverken kunstige farve-, aroma- eller konserveringsstoffer. Eukanuba hvalpefoder har en høj næringsstoftæthed, hvilket betyder, at du ikke behøver at give din hvalp nær så store fodermængder. På den måde er Eukanuba hvalpefoder også et godt valg rent økonomisk set. Ved at give din hvalp Eukanuba hvalpefoder, giver du din hvalp en god og nærende start på livet. Med Eukanuba hvalpefoder får din hvalp den helt rigtige balance af protein, fedt, kulhydrater, mineraler og vitaminer.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.