GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Killing
Eukanuba Kitten med kylling/lever er den ideelle kost for at give din killing den bedst mulige start. Det giver din kat en sund vækst, understøtter immunforsvaret og giver en sund fordøjelse. Indeholder fibre, som fremmer optageligheden. Giver desuden en sund pels og støtter opbygningen af stærke knogler. 

Voksen
Eukanuba Cat Adult Chicken & Lever smager ikke kun fantastisk. Det indeholder lige nøjagtig de næringsstoffer, den voksne kat har brug for. Sænker pH i urinen, og mindsker derved risikoen for urinsten. De sprøde foderbolde indeholder også specielle stoffer til at forhindre dannelsen af tandsten. Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper desuden din kat og få sunde led og en skinnende pels.
 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Gode varer og hurtig betjening
Gode varer og hurtig betjening
27.05.2017 - jorgen rasmussen
Hurtigt ,nemt og billigt
Hurtigt ,nemt og billigt
27.05.2017 - Allan Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.