GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

EverClean kattegrus er et suverænt produkt
EverClean kattegrus er et fantastisk produkt bestående af lugt-neutraliserende og maksimalt klumpende kattegrus. At EverClean er maksimalt klumpende betyder, at man kan nøjes med at bruge en lille skovl til at fjerne de store klumper fra kattegruset, i stedet for at tømme hele kattebakken. Ved brug af EverClean kan man nemt se de store klumper efter katten har besørget i bakken, fjerne klumperne og således spare på kattegruset. Med EverCleans produkter bruger man derfor mindre kattegrus i forhold til andre traditionelle produkter.

Aktivt kulstof neutraliserer stanken
EverClean indeholder to patenterede teknologier, som tilsammen sikrer maksimal kontrol af lugtgenerne. Inkorporeret aktivt kulstof i det mineralblandede bentonit-ler i EverClean kattegruset tilbageholder den gennemtrængende og uappetitlige stank af katteurin og ekskrementer, som vi ikke bryder os om. Takket være det aktive kulstof i det opsvulmende og klumpende EverClean sikres dit hjem en minimal lugt fra kattens efterladenskaber. Det aktive kulstof i EverClean virker som en magnet på organiske duftmolekyler, som absorberes på overfladen af det aktive kulstof. Udover en stærk absorberingsevne indeholder EverClean også et antimikrobielt stof, som er effektivt i bekæmpelsen af ildelugtende bakteriel gasudvikling. 


Det aktive kulstof i EverClean er bundet inde i kornene ved en proces kaldet agglomeration og kornene er derfor rene og sikre for både kat og hjem. Inkorporeringen af aktivt kulstof i de mineralberigede lerkorn fra EverClean er netop det, der adskiller kvalitetsproduktet EverClean fra de fleste andre mærker af kattegrus. Det aktive kulstof i EverClean har en unik kombination af porøs indre mikrostruktur, og har et ekstremt stort overfladeareal, der gør det effektivt i absorbering af lugtmolekyler. Til illustration af omfanget af det overfladeaktive kulstof kan fortælles, at bare fem gram af det aktive kulstof har et overfladeareal svarende til størrelsen af en fodboldbane.


I 1987 blev EverClean det første amerikanske firma, der lancerede klumpende EverClean kattegrus og to år senere i 1989 blev de kåret som "Best Product of the Year" i Pet Products News. Siden hen har de videreudviklet og forbedret deres kattegrus til at blive et vindende produkt af høj kvalitet.

Ever Clean Extra Strength bedst i test
I 2011 vandt EverClean Extra Strength en test blandt ni forskellige slags kattegrus. Testen blev foretaget af Smartson i Sverige. EverClean Extra Strength vandt på kattegrusets gode absorptionsevne, dets intakte klumpning under fjernelse af kattens efterladenskaber, dets meget hygiejniske egenskaber og gode og lette rengøringsvenlighed. Kattegruset dufter udmærket og neutraliserer kattens urin og ekskrementer på udmærket vis. Sandet hænger ikke fast i bunden af bakken. Desuden er EverClean støvfrit og blødt for katten at træde i. Produktet holder hvad det lover, og prisen er rimelig set i forhold til kvaliteten. Pakken er funktionel og gennemtænkt med håndtag.

EverClean fås i flere varianter
EverClean kan fås i forskellige varianter afhængig af behov for egenskab. Klik ind på varianterne og læs om den specifikke egenskab. EverClean sælges som finkornet eller grovkornet med eller uden frigivelse af duft. Duften kan for eksempel være en frisk havbrise eller en aromatisk duft af lavendel. Duften aktiveres og frigives først, når der er behov for det, nemlig ved fugtig påvirkning, når katten besørger i bakken. EverClean uden duft er velegnet til hjem med katte eller mennesker, som er sarte eller allergiske over for aromatiske dufte. Det grovkornede kattegrus er især velegnet til langhårede katte, da det ikke har samme tendens til at hænge fast i pelsen, som det finkornede sand har. 


Har man flere forskellige katte i hjemmet er varianten EverClean Multiple kattegrus et godt valg. Den har fået tilsat ekstra meget antimikrobielt stof til bekæmpelse af den stramme kattedunst, som let opstår ved lidt større kattehold.


Alle varianter indeholder det aktive kulstof CARBON Plus™ så man kan være sikker på maksimal lugtkontrol uanset hvilken variant, man vælger. Hovedingrediensen i alle varianter er bentonit-ler blandet med naturlige mineraler. Leret har den egenskab, at den svulmer op og klumper sammen ved tilførsel af fugt. Alle varianter indeholder aktivt kulstof. EverClean sælges i 10 liters pakker.

Ved skift til EverClean kattegrus fra et andet mærke
Hvis man vil skifte fra et helt andet mærke af kattegrus til en variant af EverClean kattegrus kan det være en god ide at starte med at strø et tyndt lag af den nye variant oven på den gamle type grus, indtil katten har vænnet sig til sit nye toilet. Katten skal have tid til at tilpasse sig det nye underlag. Efter et stykke tid når katten har vænnet sig til det nye underlag, kan hele bakkens indhold udskiftes med det nye kattegrus.

Placering af kattebakken
Når der er fundet en god placering til kattebakken er det bedst at lade den blive stående der. En god placering er et sted ikke for tæt på foderskål, og ikke for langt fra familien. Et godt sted til kattebakken er der, hvor katten bruger den. Som en tommelfingerregel må der helst ikke være mere end to katte om en kattebakke. Nogle katte foretrækker endda at have en bakke helt for sig selv.

Renholdelse og bortskaffelse af kattegrus fra EverClean
Renholdelse af kattebakken med EverClean kattegrus er nemt, fordi dette kattegrus er eminent til at absorbere lugt og urin meget effektivt. Den daglige renholdelse foregår ved at fjerne de klumper og ekskrementer, der ligger i kattebakken. Det gøres let med en lille skovl og bortskaffes i affaldsposer som restaffald. Skyl ikke det opsamlede ud i toilettet, da det kan tilstoppe afløbet! Det tilbageværende kattegrus er rent, fordi EverClean er meget effektivt til at opsuge fugten.


Det anbefales at udskifte hele bakkens indhold en gang om måneden, hvor bakken rengøres og fyldes op igen. Bakken bør fyldes så rigeligt op igen, at der er nok til at fjerne de daglige klumper, der dannes efter kattens toiletbesøg. Et lag på 8-10 cm skal der helst være. Det anbefales også at efterfylde, hvis gruslaget mellem rensningerne bliver for tyndt. God håndhygiejne og brug af engangshandsker under rengøring kan anbefales.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen
alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.