BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

COMPACT KLUMPENDE KATTEGRUS EXTREME CLASSIC MED LA..
15 KG
COMPACT FINKORNET
EXTREME CLASSIC MED LAVENDELDUFT
(0777979203151)  
 
DKK 129,95
EXTREME CLASSIC KATTEGRUS MED BABYPUDDER
(0777979100153)  
 
DKK 129,95
EXTREME CLASSIC KATTEGRUS UDEN PUDDER
(0777979102157)  
 
DKK 129,95

Extreme Classic kattegrus er klumpende og af høj kvalitet
Den canadiske producent af kattegrus, Intersand beliggende i Montreal, har produceret kattegrus siden 1992 og har udviklet dette højkvalitets kattegrus baseret på en patenteret og unik formel, navngivet Triple Action™. Den patenterede tredobbelte aktive komponent i kattegruset sikrer super klumpning på grund af den høje sugeevne, en perfekt lugtkontrol og det 99,9% støvfrie kattegrus.

Extreme Classic har en super sugeevne
Classic produkternes super klumpende egenskaber skyldes kattegrusets fantastiske sugeevne. Extreme Classic kattegrus absorberer væske fantastisk godt. Kattegruset opsuger 400% af sin egen vægt i væske. Denne super sugeevne resulterer i store meget hårde klumper, som er lette at se og dermed fjerne på daglig basis. Denne høje sugeevne bevirker, at Extreme Classic er meget drøj i brug og forhindrer, at kattegruset klistrer fast til kattens poter eller til bunden af kattebakken.

Extreme Classic neutraliserer lugten og er 99,9% støvfri
Den lugt neutraliserende blanding af Extreme Classic kattegrus indeholder små blå korn specielt designet til exceptionel kontrol af lugten. Denne fantastiske lugtkontrol yder katteejeren stor tilfredshed med hjemmets lugt og luft i det daglige. Både kat og ejer kan også glæde sig over det støvfrie kattegrus, som ikke støver pels og omgivelser til. Det 99,9% støvfri og lugtneutraliserende kattegrus giver mulighed for et godt og sundt indemiljø trods det indendørs kattetoilet.

Extreme Classic forhandles i tre varianter
Det er muligt at finde en variant af Extreme Classic passende til ethvert behov og hjem. Petworld.dk sælger Extreme Classic med lavendel duft, uden duft og med babypudder. Fordelene ved det klumpende kattegrus er, at det er drøjt i brug, og derfor mere økonomisk at købe end ikke klumpende kattegrus. Dette gode finkornede kattegrus af klumpende bentonit ler fra Intersand sælges hos Petworld.dk i poser med 15 kg. Ved køb online hos Petworld.dk bliver de tunge poser leveret direkte hjem til dig, så du selv slipper for at hente dem.

Det klumpende kattegrus er ufarligt for katte og mennesker
Extreme Classic klumpende kattegrus indeholder rent ler. Når leret kommer i kontakt med urin svulmer det op og klumper sammen. Denne sammenklumpning er delvist hjulpet af en smule tilsat lerstøv, der virker som cement mellem klumperne. Der er lige nøjagtig lerstøv nok til denne sammenbindende proces og kun så lidt, at kattegruset stadig er 99,9% støvfrit. Det er vigtigt at understrege, at det er nødvendigt med en smule støv for, at der kan dannes hårde klumper, men kattegruset er også støv-behandlet, så katten kan trives med sit toilet. Tilsammen bevirker indholdsstofferne, at lerkornene bindes sammen til hårde klumper, som er lette at fjerne. Indholdet i Extreme Classic er helt ufarligt, meget hygiejnisk og er meget drøjt i brug, fordi det klumper meget effektivt sammen ved tilførsel af fugt.

Klumpende kattegrus er ikke egnet til killinger
Klumpende Extreme Classic er IKKE velegnet til killinger. Selvom det klumpende Extreme Classic er helt ufarligt er der dog en forholdsregel, som man må tage alvorligt. Man skal være opmærksom på, at helt små killinger kan finde på at indsnuse og sluge kattegruset. Ved introduktion af kattebakke til en lille killing er det derfor mest hensigtsmæssigt at starte med noget naturstrøelse, som ikke svulmer op og blokerer åndedræt og fordøjelsessystem. Senere, når killingen har fundet ud af at kattebakken er et toilet og ikke indeholder noget spiseligt, kan man starte med at blande ikke-klumpende kattegrus i strøelsen.

Klumpende kattegrus kan ikke anbefales til introduktion af kattebakken for små killinger. Indtil killingens otte måneders alder må det derfor anbefales at bruge ikke-klumpende kattegrus. Petworld.dk har et stort udvalg af forskellige typer kattegrus. Herunder også ikke-klumpende kattegrus, som er velegnet til killinger. Der er flere mærker at vælge mellem. Efter otte måneders alderen kan man vælge gradvist at skifte til klumpende kattegrus og ende op med at udskifte al det ikke-klumpende kattegrus.

Placering af kattebakken
Kattebakken placeres bedst på et tørt og godt ventileret sted langt fra kattens madskål. Katte er meget renlige dyr og bryder sig ikke om at æde nær sin kattebakke. Fugtige steder som badeværelse eller kælder er ikke egnet til placering af kattebakken, da kattegruset et sådan sted vil miste noget af sin effektive sugeevne. Kattens toilet skal også helst placeres et roligt sted uden for meget gennemgang og støj, dog ikke alt for langt væk fra familien. Katte kan, lige som vi mennesker, godt lide lidt privatliv under sine toiletbesøg. Når kattebakken har fået en plads, hvor katten vil benytte den dagligt, er det vigtigt at den ikke flyttes derfra igen.

Mange katte kræver mange kattebakker
En kattebakke pr. kat er nok det ideelle, men har man flere end to katte kan man ikke nøjes med en enkelt kattebakke. To katte kan godt deles om en pæn stor kattebakke. Man skal så bare sørge for, at der er rigeligt med kattegrus i bakken til fjernelse af de daglige efterladenskaber.

Udskiftning fra andet mærke kattegrus til Extreme Classic
Ved skift fra et helt andet mærke af kattegrus til en af varianterne af Extreme Classic kattegrus bør man nok begynde med at strø et mindre lag af Extreme Classic oven på den gamle type kattegrus. Når katten, efter nogen tid, har vænnet sig til det nye underlag i sit toilet udskiftes hele bakkens indhold med Extreme Classic kattegrus.

Opfyldning og renholdelse af kattebakken
Kattebakken fyldes op med otte til ti cm Extreme Classic kattegrus. Dagligt fjernes ekskrementerne og de store urinklumper med en lille skovl beregnet hertil. Resten af kattegruset forbliver i kattebakken. Hvis det er nødvendigt efterfyldes kattebakken med mere kattegrus. Skyl aldrig kattegruset ud i toilettet, da det kan tilstoppe afløbet! Ved brug af klumpende kattegrus tømmes og rengøres kattebakken ikke så ofte som ikke-klumpende kattegrus. Cirka en til to gange månedligt er det nok at rengøre kattebakken og udskifte al kattegruset. Det kan være en god ide at bruge handsker under rengøringen af kattebakken. God håndhygiejne er vigtigt.


Urin kan brænde sig fast i plastic. Det kan især vise sig, hvis katten strinter på siderne af bakken. Efterhånden kan plasticbakken have optaget så meget urinlugt, at det på et tidspunkt kan blive tiltrængt også at skifte den ud.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.