GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Ferplast – fra idé til virkelighed på få år
Historien om den italienske virksomhed Ferplast er den klassiske succeshistorie om den lille virksomhed, der startede op på en god idé og på få år voksede sig store, fra ingenting til et multinationalt firma, med eksport til 80 lande på fem kontinenter. Ferplast blev grundlagt i 1966 i en kælder i den italienske provins Vicenza af søskendeparret Vaccari, som begyndte med at lave små fuglebure til salg. Siden da har de udvidet produktionen af produkter til kæledyr til i dag at være førende leverandør på verdensplan. Hos Petworld.dk kan du købe Ferplast-fremstillede produkter til hunde, katte, gnavere og fugle.

Ferplast Atlas transportbokse til små hunde og katte
Atlas transportkasser fra Ferplast er af rigtig god og solid kvalitet. Transportkasserne har en solid plasticbeklædt dørrist af stål. Der er sørget for god ventilation i boksen med tremmer i siderne af transportkassen. Takket være det fastmonterede håndtag på boksens top er den let at bære rundt på og er ideel til at transportere og holde styr på din lille hund eller kat under rejser med bil, tog, skib og fly. Hos Petworld.dk kan du nemt udvælge dig lige den transportkasse, der passer til dig og din lille hund eller kat:

  • Ferplast Atlas 30 er en større udgave af Atlas burene beregnet til små hunde eller store katte. Boksen indeholder accessories som pude og plasticskål. Størrelsen på dette transportbur er 60 x 40 x 38 cm.
  • Ferplast Atlas 10 EL er den lille basale udgave af Atlas boksene og er designet specielt til meget små hunde og små katte. Boksen kan tilpasses egne behov med forskellige accessories. Størrelsen på denne transportboks er 48 x 32,5 x 29 cm.
  • Ferplast Atlas 20 EL er den mellemstore basale udgave af Atlas boksene og er designet specielt til små hunde og katte. Boksen kan tilpasses egne behov med forskellige accessories. Størrelsen på denne transportboks er 58 X 37 X 32 cm.
  • Ferplast Atlas 30 EL er den store basale udgave af Atlas boksene og er designet specielt til små hunde og store katte. Boksen kan tilpasses egne behov med forskellige accessories. Størrelsen på denne transportboks er 60 x 40 x 38 cm.


Vælg et åbent eller lukket Ferplast kattetoilet
Hos Petworld.dk kan du købe kattebakker i høj kvalitet fra Ferplast. Vælg f.eks. en åben eller en lukket Ferplast kattebakke, som er udformet specielt til at passe ind i et hjørne. Hjørnebakkerne er særlig gode til hjem, hvor man ikke har så meget plads til en kattebakke. I hjørnet af et rum fylder bakken ikke meget. De lukkede kattebakker fra Ferplast har en rist i toppen af låget beregnet til placering af et aktivt kulfilter for neutralisering af dårlige lugte. Der medfølger kulfiltre ved køb af de lukkede kattebakker. Ekstra kulfiltre kan tilkøbes. I petworld.dk kan du vælge mellem tre udgaver:

  • Ferplast Dama kattebakke er en åben hjørnebakke med målene 57,5 x 51,5 x h 22 cm. Bakken har en dyb og bred bund samt en bred ramme på kanten, som skal forhindr,e at der spildes kattegrus uden for bakken.
  • Ferplast Mika kattebakke er en stor hjørnebakke med låg. Den har målene 57,5 x 51,5 x h 42 cm.  Kattebakken har en dyb bund til et godt lag kattegrus for god hygiejne. Denne smarte kattebakke har et håndtag i toppen af låget, så den er nem at flytte rundt med. Låget fastgøres med nemme clips, som gør det let at rengøre bakken. Ved køb af denne bakke medfølger kulfilter til risten i toppen af låget.
  • Ferplast Maxi Bella kattebakke er en ekstra stor firkantet kattebakke med låg, låge, kulfilter og håndtag. Låget er let at afmontere for rengøring af kattebakken. Målene på denne smarte kattebakke er 50 X 66 X 46 cm.


Bredt udvalg af Ferplast bure og tilbehør til din lille gnaver
Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af bure i den gode Ferplast kvalitet. Vi har et større sortiment af bure til dit lille kæledyr. Til din hamster er der flere forskellige typer at vælge imellem, lige fra den helt basale til den noget større med leg og sjov. Tag f.eks. et kig på det smarte Ferplast Furet Tower, som er udformet som et tårn, hvor der følger en masse tilbehør med, såsom trapper, hylder, tunneller, madskåle, drikkeflaske, toilet og sågar en hængekøje. Ferplast Furet Tower er et højt tårn med en størrelse på 75 X 80 X 161 cm.

Glæd din hamster med en smart drikkeflaske og giv den lidt adspredelse ved at supplere buret med tunneller og andet sjovt tilbehør. Ferplast Sippy drikkeflaske placeres udvendigt på buret og kan efterfyldes udefra ved at fjerne et lille låg. Sippy drikkeflaske er nem at tage af, når den skal rengøres. Drikkeflasken er indrettet med et smart tappesystem, så den ikke drypper.

Du kan også finde dig et mindre og underholdende hamsterbur fra Ferplast udformet som et cirkustelt. Ferplast Cirkus hamsterbur er niveaudelt med stiger mellem hver etage. Taget på cirkusburet er nemt at tage af, når buret skal gøres rent. Buret leveres med lidt tilbehør og nogle farvestrålende klistermærker, så du selv kan designe udseendet af dit lille hamstercirkus. Cirkusburet har en størrelse på 49 X 35 X 42 cm.

Skal du finde dig et godt Ferplast bur til din kanin, rotte eller dit marsvin er vi også leveringsdygtige i det. Har du en ilder, kan du også finde dig et godt bur til den hos Petworld.dk.

Få et nydeligt og rummeligt bur til dine små fugle
Ferplast Piano 6 Fuglebur er, med sin størrelse på 87 X 46,5 X 70 cm, et dejligt stort og komfortabelt bur, som er perfekt til små fugle som undulater, kanariefugle eller små eksotiske fugle. Buret indeholder alle nødvendige funktioner, som gør det til det ideelle hjem for små fugle. Der er flere låger i buret, så det er nemt at komme til fuglene og tilbehøret. Buret er meget rengøringsvenligt med skuffer i bunden af buret.
Der følger et smart bøjeligt grensystem med buret. Med de bøjelige grene kan du skabe et miljø, der giver fuglene lidt naturlige omgivelser. Med de bøjelige grene kan du skabe et varieret grensystem, som giver god bengymnastik. Buret indeholder både foderskåle, drikkeflasker og gynger.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig levering. :-)
Hurtig levering..
19.11.2017 - Marianne
nemt og hurtig
nemt og hurtig
18.11.2017 - hans bargisen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.