GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Flexi rulleliner tilbyder et bredt udvalg
Rulleliner fra det tyske firma Flexi er yderst populære. Det er fleksible hundesnore, der kan trækkes ud, og som automatisk ruller ind igen, når trækket i dem slækkes. Flexiliner er lavet af en god og robust kvalitet. Flexi opfandt rullelinen i 1972, hvor den første prototype blev fremstillet. Produktionen startede i 1973, og siden er teknikken og designet af Flexi rulleliner blevet udviklet til et væld af forskellige slags, passende til ethvert behov og ønske hos ejere af både hund og kat. Millioner af mennesker fra 90 forskellige lande verden over bruger Flexi rulleliner.

Virksomheden Flexi, som kun producerer rullesnore og tilbehør hertil, blev i 2010 præmieret for sin gode kvalitet med titlen som Århundredets Mærke af Deutsche Standards. Der er rulleliner til både helt små og meget store hunde. Der er et bredt udvalg af lange og korte liner med tynde runde snore eller brede bånd. Flexi rullesnore fås i mange forskellige farver. Det meget brede udvalg af Flexiliner tilfredsstiller enhver hundeejers smag og behov for en passende rullesnor til lige netop hans/hendes hund. Snoren kan også bruges til katte og kaniner, hvis de bærer en korrekt sele. Flexi rulleliner er dog hovedsageligt beregnet til hundeluftning.

I petworld.dk sælges også forskellige accessories og tilbehør fra Flexi. Det er tilbehør, som passer til rullesnorene. Der fås bl.a. Flexi LED Flash Light som tilbehør til rullelinerne. De kan lyse konstant eller blinke og er vandtætte og rigtig gode til luftning af hunden i de mørke timer. Til Flexi-størrelserne small og medium kan fås en Multi Box, som monteres på underste del af håndtaget. Multi Boxen er en smart og praktisk beholder til opbevaring af f.eks. godbidder eller de uundværlige hundeposer til lufteturen.

Flexi rullesnore fås i mange størrelser og varianter
Rullesnorene fås i forskellige længder og udgaver til både små og store hunde. Flexi rullesnore fås med liner i størrelser fra XS til XL, beregnet for små til meget store hunde. Der kan vælges en rulleline i form af en tynd rund snor eller en flad bred båndline og med forskellige linelængder. Linerne er forsynet med en solid forkromet karabinhage. Petworld.dk fører Flexi linelængder fra tre til otte meter. Selve grebet på håndtaget kan vælges i standard udgave eller med det komfortable soft grip håndtag.

Der er mange forskellige farver og udformninger at vælge i mellem, lige fra standard over de trendy og neonfarvede til de lidt mere fashionable udgaver. Om valget skal falde på et klassisk, sportsligt, moderigtigt eller et elegant design, så er der valgmuligheder nok for enhver smag til at tilfredsstille både hundeejer og hund.

Flexi rulleliner er slidstærke med ergonomiske håndtag
Flexi rulleliner er fint håndværk, der omfatter et solidt patenteret High-tech fjedersystem. Flexiliner er håndlavede og er kendetegnet ved sine innovative teknikker. Teknikkerne ved fjedersystemet udmønter sig i komplekse præcisionsprodukter. Flexi linerne har meget komfortable soft grip håndtag og er lavet af udsøgte materialer. Flexi rulleliner har en velplaceret stopknap til tommelfingeren for øjeblikkelig bremsning af linens forlængelse, når hunden trækker i linen. Desuden har Flexi håndtaget en låseanordning til fastlåsning af ønsket linelængde. Både kvalitet, funktionalitet og sikkerhed er i højsædet, når man vælger at købe en Flexi rullesnor til sin hund. Det eksklusive håndværk og moderne design understreger Flexi rullelinens perfektion.

Frihed for hund og ejer under ansvar
Fordelene ved Flexi princippet er, at det giver både hund og ejer stor komfort og frihed til individuel bevægelse indenfor den længde, som linen giver. Rullesnoren er en fantastisk god ide på steder, hvor hunden kan løbe frit, men hvor kontrol er nødvendig. Den fleksible hundesnor giver hunden plads og rum til en mere naturlig adfærd, hvor den er fri til at snuse rundt og besørge de rigtige steder på gåturen. Hundeejeren giver hunden frihed med denne hundesnor uden samtidig selv at miste kontrollen over hunden. En Flexi rullesnor er et vældig godt alternativ til at slippe hunden løs på egnede steder som f.eks. i skoven, på marken eller ved stranden. Den er velegnet til lufteture på steder, hvor den lange snor ikke kan risikere at spænde ben eller spærre vejen for andre mennesker. Flexi linen er rigtig god, når en hund i lang line ikke vil være til gene for andre mennesker eller dyr.

Forholdsregler og sikkerhed
Når man skal købe en Flexiline til sin hund er det vigtigt, at man vælger den rigtige model afhængig af hundens størrelse og vægt. Man skal være sikker på, at linen og låsemekanismen er kraftig nok til hundens styrke og træk i snoren. Af sikkerhedsmæssige hensyn skal den fleksible line bruges med omtanke og justeres i forhold til det område og den færdsel, der måtte være det sted, hvor fri bevægelighed er forsvarligt. Ved gåture i bymæssig bebyggelse og på stier og fortove skal anvendes kort line, derfor anbefales det her at bruge almindelige korte hundesnore. Det samme gælder, hvor hunden kan risikere at løbe ud foran en bil. Det er ikke nemt at trække hunden hurtigt til sig, når den har lang line.

Rullesnoren må kun anvendes til gåture. Bind aldrig hunden fast med rullesnoren. Dertil bruges i stedet en almindelig hundesnor. Skal hunden sættes alene et sted eller foran en butik skal man bruge en fast line. Det kan ikke tilrådes, at børn lufter hunden med en rullesnor. Hertil kræves en mere voksen ansvarlighed. Brugsanvisningen bør læses grundigt igennem inden brug.

Pleje af Flexi rullesnoren
Hvis snoren er blevet meget våd efter en gåtur i regnvejr, er det bedste man kan gøre at rulle snoren helt ud, låse den og lade den tørre inden den slippes ind i håndtaget igen. Er snoren meget beskidt kan man skylle eller vaske den udstrakte snor og derefter lade den tørre helt. På den måde kan man forhindre sin Flexi rullesnor mod beskadigelse af den indre fjederanordning og dermed forlænge dens holdbarhed. Selve huset med fjederanordningen skal man undlade at prøve og åbne. Det er ikke beregnet til at blive åbnet. Det kan medføre personskade at åbne fjederhuset, da det indeholder en meget kraftig fjederspænding, som kan slå meget hårdt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.