GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Kvalitetsprodukter til akvarieentusiasten
I mere end 30 år har Fluval gjort sig fortjent til akvaristers tillid ved at levere innovative produkter, som giver mange fordele. Det er kvalitetsprodukter du kan stole på. Fluval søger hele tiden at være i front med teknisk avancerede og kreative produkter, som er lette at bruge, og som holder i længden. Siden 1982, hvor Fluval som de første i verden introducerede spandfiltre, har de vist vejen for akvarister ved at levere effektive, pålidelige og brugervenlige spandfilter systemer.
Fluvals pionerånd og engagement med hensyn til teknologi og design afspejles også i dets brede produkt sortiment - lige fra den teknisk avancerede Fluval G serie af filtre til de stilfulde og alligevel praktiske Fluval Edge, Spec, Chi og Roma akvarier.

Udvendige spandfiltre fra Fluval
Udvendige akvariepumper befinder sig, som navnet siger, uden for akvariet, hvor vandet transporteres ind og ud af filteret ved hjælp af slanger. Den udvendige akvariepumpes mange filtre er typisk placeret i en spandlignende beholder uden for akvariet, hvorfor udvendige akvariepumper ofte også kaldes for spandfiltre.
Fordelene ved at vælge en udvendig pumpe er, at man opnår en stor filtrering af akvarievandet og pumpen nemt kan skjules under f.eks. akvariebordet. Det eneste synlige i akvariet er pumpens indsugningsrør. En udvendig akvariepumpe består typisk af en spandlignende beholder, hvor filtermaterialet er placeret og et pumpehoved. Desuden kan den bruges til flere akvarier på samme tid.
Fluvals 06-serie kræver minimal opmærksomhed, og er i forhold til sin størrelse en lydsvag pumpe - akkurat som er velsmurt symaskine. Som akvarist er man som regel mest interesseret i at sidde foran akvariet og nyde livet under vandoverfladen - et farverigt syn med alle sine flotte farver og stadige liv af fisk. Det kan virke som ren meditation. Og derfor skal man heller ikke bruge for meget af sin tid på at vedligeholde akvariet. Filtret arbejder stille i baggrunden. Det kræver kun et minimum af vedligeholdelse, og derved bliver akvarieplejen enkel og problemfri. Filtret egner sig i øvrigt både til saltvands- og ferskvandsakvarier.
Fluvals patenterede Aqua-Stop ventil gør, at det er en enkel sag at fjerne slangen uden, at der står vand op af pumpen. Samtidig er der inde i filtret flere udtagelige filterkurve fyldt med mekaniske, kemiske og biologiske medier. Filterpumpen har en kvadratisk udformning, som gør, at den kan indeholde op til 50% mere vand end tilsvarende runde filtre. Gennemstrømningen af vand bliver hermed større og derfor er vandets kontakt med de forskellige medier også længere. Dette giver er optimal rengøringsproces.
Fluvals udvendige filterpumper fås i flere størrelser og med tilsvarende forskellig kapacitet og ydeevne. Bestil her på petworld.dk. Vi sender det til dig indenfor 1-3 hverdage.

Indvendige spandfiltre fra Fluval
En indvendig akvariepumpe er som regel opbygget af et pumpehoved og en filterbeholder, hvor filtersvampen er placeret. Den fungerer ved, at vandet trækkes ind i filterbeholderen i bunden af pumpen, og herefter trækkes igennem filtersvampen. Det filtrerede vand sprøjtes til sidst ud gennem toppen af pumpen.
Fordele ved at have en indvendig akvariepumpe er, at den er nem at rengøre og kan anskaffes til en forholdsvis billig pris. Ulempen ved en indvendig akvariepumpe er, at filtermaterialet ofte er i begrænset størrelse og at pumpen kun kan benyttes til et enkelt akvarium ad gangen.
Petworld fører Fluval indvendige filtre til mange størrelser akvarier. Også helt med til nano akvarier.
Fluvals U.serie er et indvendigt filter, som benytter sig af en 3-trins filtrering. Også kaldet Biomax. Den har et Flip-Top låg, som sikrer en hurtig og enkel udskiftning af de enkelte filtre.
Fase 1 består af skumplast, som fjerner de store snavspartikler.
Fase 2 er en filterindsats af polyester og med aktivt kul. Dette opfanger de mindste partikler og samtidig bliver renheden i vandet forbedret og eventuel forurening fjernes.
Fase 3 giver en optimal og effektiv biologisk rensning.
Fluval U indvendige filtre kører stille og effektivt. Og de er lette at installere og vedligeholde.
Fluvals indvendige filterpumper fås i flere størrelser og med tilsvarende forskellig kapacitet og ydeevne. Bestil her på petworld.dk. Vi sender det til dig indenfor 1-3 hverdage.

Filtermaterialer fra Fluval
Jævnlige udskiftninger af akvarievandet er med til at sikre et sundt akvarium, men vandskift alene er ikke nok for at opretholde en naturlig balance i akvariet. Hvis du skal holde akvariet nogenlunde frit for kvælstof, er det nødvendigt med effektiv filterdrift. I akvariet skal der derfor være et filter, som består af en pumpe, der suger vand ind, trækker vandet igennem et filter, hvorefter vandet strømmer ud i akvariet igen.
Fluval har flere forskellige filtermaterialer til sine pumper.
Ekstra fine filtermåtter specielt udviklet til Fluval 4Plus pumpen. Filtrerer selv de helt fine partikler fra.
Trænger din pumpe til et nyt filter, så er Fluval Nana Chi filtermateriale et fremragende valg.
Fluval filtermåtte fin er specielt designet til Fluval FX5 og FX6. Disse polyester måtter fanger små partikler og snavs. Hjælper samtidig med at holde vandet klart. Måtterne skal anvendes i forbindelse med Fluval Water Polishing måtter for at optimere renheden af akvarievandet.
Fluval filtersvampe bruges til udvendige pumper.
Fluval kulplader er et specielt udviklet kulfilter til Fluval 3Plus pumpen. Filtrerer effektivt selv små partikler ud af vandet og hjælper med til at forbedre vandets klarhed, farve og lugt.

Vi har prismatch på produkter fra Fluval
Hos Petworld har vi prismatch. Vi sætter en ære i at tilbyde dig den bedste pris inden for hele vores sortiment. Vi matcher derfor ALTID konkurrenters priser, såfremt det lykkes dig at finde lavere priser end hos os.
Finder du en identisk vare til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi altid prisen én til én i din lokale Petworld eller på vores webshop, petworld.dk. Alternativt kan du få refunderet prisdifferencen, hvis du allerede har købt varen hos os til en højere pris. Læs mere om betingelserne på petworld.dk.

Har du spørgsmål om Fluvals produkter?
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på kundeservice@petworld.dk eller på telefon 76 90 80 00. Har vi ikke umiddelbart et svar, finder vi det hurtigt til dig.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.