BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Det er loppesæson 24 timer i døgnet, 365 dage om året
Loppesæsonen er i gang i alle dagens timer. Milde vintre, varme somre og velisolerede huse med centralvarme, væg-til-væg tæpper og bløde tekstilmøbler giver lopperne ideelle betingelser for at stortrives og formere sig hele året rundt.

Så hurtigt kan det gå:
1 loppe bliver på 3 uger til 1.200 nye lopper på forskellige udviklingsstadier (æg, larver, pupper og nye voksne lopper), under de rette betingelser: en indendørs stuetemperatur på omkring 21° og en passende luftfugtighed.

Hvad betyder loppernes cyklus for behandling af lopper?
Når en loppe er klækket ud af ægget, springer de hurtigt derefter på et egnet værtsdyr. Den loppe, der oftest angriber hunde og katte er den, der i daglig tale kaldes ”katteloppen”. Disse lopper bevæger sig rundt i pelsen og suger blod, som de skal bruge til at formere sig. Et loppeangreb kan ofte afsløres i pelsen, fordi man kan se små sorte ekskrementer, der ligner kaffegrums. Lopperne parrer sig og lægger æg i hundens eller kattens pels. En hunloppe kan lægge ca. 50 mikroskopiske æg OM DAGEN i pelsen på kæledyret. Æggene har dog en så glat overflade, at de let falder på gulvet, når dyret klør eller ryster sig. Ved stuetemperatur kan loppeæg klække allerede efter kort tid, og ud kommer en sulten larve. Loppelarven lever af skæl og ekskrementer fra de voksne lopper. Larverne spiser også bændelorme æg, og kan derfor senere overføre disse til værtsdyret og medføre gener.
Larven spinder senere en kokon og forpupper sig. Inde i puppen udvikler larven sig til den voksne loppe. Hvor hurtigt dette sker, afhænger af temperatur og luftfugtighed. Når lopperne er færdigudviklede vil de orientere sig mod et værtsdyr ved at mærke vibrationer, infrarød varme, udåndingsluft og sanse lys og skygge. Når et pattedyr er i nærheden, kommer alle lopperne frem fra deres kokoner stort set samtidig. Derfor har mange kæledyrsejere oplevet et loppeangreb i forbindelse med, at de er kommet hjem fra ferie eller når de tager i sommerhus. Idet man træder ind i de rum, hvor de voksne lopper ligger i kokonerne, klækkes utroligt mange på en gang, og angriber dyr såvel som mennesker. Loppens livcyklus er afsluttet, idet loppen klækkes og springer på en ny vært. I de rette omgivelser kan loppens livscyklus gennemføres på 3 uger. Derfor kan en enkelt loppe meget hurtigt blive til rigtig mange.

Lopper i omgivelserne
Som det fremgår af det ovenstående er lopperne ikke kun direkte på dyret, men også i dets omgivelser. Derfor skal man ved loppeangreb ikke kun sætte ind med behandling af dyret, men også med behandling af omgivelserne. Derfor skal hjemmet grundigt rengøres med støvsugning og støvsugerposen smides ud. Herefter skal dyret behandles med for eksempel Frontline Combo, der også forhindrer udvikllingen af nye larver og lopper, og dermed også virker på omgivelserne. Det er vigtigt at huske, at lopperne kun befinder sig på dyret, når de vil suge blod. Resten af tiden er de i dyrets omgivelser. Det er derfor heller ikke en garanti for at hunden ikke har lopper, hvis man ikke finder lopper på den. Har du flere kæledyr i din husstand er det også vigtigt at behandle disse, selvom de måske ikke virker plaget. De kan være med til at trække nye lopper med ind i hjemmet. Frontline har effektive loppemidler til både hunde og katte i alle aldre. Når du er kommet et loppeproblem til livs, er det vigtigt at fortsætte med at behandle forebyggende.

Vær grundig - og vær tålmodig!
Et døgn efter behandling med Frontline Combo, er de lopper, der var i pelsen væk. Men det kan tage sin tid før kæledyrets omgivelser også er loppefrit, og i den periode kan du stadig opleve enkelte lopper i dyrets pels. Brug Frontline Combo i minimum 3 måneder efter der sidst er set lopper. Pupperne kan sagtens overleve så længe i sine omgivelser, før de klækker. Men er der behandlet med Frontline Combo, vil alle nyklækkede lopper, der hopper over i pelsen, hurtigt dø - sædvanligvis før de kan nå at lægge æg selv. Fortsæt så med at behandle regelmæssigt hver 4. uge med Frontline Combo, så der ikke bringes nye lopper med hjem, som lægger æg osv.

Frontline til forebyggelse af flåtangreb
Frontline Combo beskytter ikke kun mod lopper, men er også en effektiv beskyttelse mod flåter. Der er en forebyggende beskyttelse i op til 4 uger ved brug af Frontline Combo på hund og 2 uger på kat. Når du har beskyttet din hund eller kat med Frontline Combo, så vil flåter, der allerede er i pelsen, dø indenfor 48 timer. Og det beskytter mod nye angreb ved at lamme parasitterne allerede, når de får kontakt med stoffet i pelsen. Det er vigtigt at beskytte sin hund eller kat mod flåter, da disse kan overføre sygdomme som borreliose og TBE.

Hvordan virker Frontline Combo
Frontline Combo har to meget effektive indholdstoffer: Fipronil og Methopren. Disse midler er udelukkende giftige for ydre snyltere, som flåter, lopper og lus, og er ikke giftige for pattedyr.  Når Frontline Combo dryppes ud på huden i dyrets nakke, så vil det fordele sig over hele hudoverfladen og ned i talgkirtlerne. Herfra udskilles det så igen langsomt til hud og pels, og får derfor den langtidsvirkning som Frontline Combo har.

Hvad er forskellen på Frontline Pour on og Frontline Combo?
Kort fortalt er forskellen på de to midler at Frontline Pour on primært er til forebyggelse af nye angreb, da den ikke virker på loppernes æg, pupper og larver og Frontline Combo kan bruges både forebyggende og behandlende, grundet dens langtidsvirkninger på alle loppernes levestadier. Hvis du derfor allerede har et konstateret loppeproblem, bør du vælge Frontline Combo og ønsker du blot at forebygge nye angreb, kan du vælge Frontline Pour on. Begge midler virker lige godt mod flåter.

Frontline Combo, Frontline Pour on og Frontline spray er alle nemme at bruge!
Uanset hvilket middel du vælger fra Frontline er det meget brugervenligt og let at håndtere. Sprayen skal blot fordeles i dyrets pels helt ned til huden og pipetterne åbnes nem og dryppes i nakken på dyret.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.