GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Frontline loppemiddel til hunde
Flåter lever af blod fra fugle og pattedyr, og de er nødt til at have to eller tre blodmåltider i sit liv. Problemet med skovflåten er ikke, at den skal bruge blod. Problemet er derimod, at skovflåten kan få skadegørende mikroorganismer i sig fra en smittet vært, og at disse mikroorganismer kan overføres til den næste vært. På den måde kan alvorlige sygdomme overføres til dig og din hund.

Effektiv forebyggelse og bekæmpelse af lopper
Med Frontline loppemiddel til hunde kan du behandle og forebygge både lopper og flåter. Frontline dræber de voksne lopper og flåter samtidig med, at udviklingen af loppeæg og -larver forebygges. Frontline virker hurtigt på både lopper og flåter – lopper dræbes indenfor 24 timer mens flåter dræbes inden for 48 timer. Frontline loppemiddel beskytter din hund mod nye loppeangreb i op til 8 uger.

Hvorfor finder jeg stadig lopper, efter jeg har behandlet med Frontline loppemiddel?
Har du først fået lopper inden for dørene, kan de være svære at få bugt med. Blot et par små lopper kan lynhurtigt smitte omgivelserne med flere tusinde æg, larver og pupper. Det kan således tage op til flere mån eder at blive 100% loppefri. Det bedste du kan gøre er derfor at behandle med Frontline loppemiddel, nedfryse diverse puder, tæpper m.m. og sprøjte med insektmiddel. 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.