GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Frontline loppemiddel til katte
Flåter lever af blod fra fugle og pattedyr, og de er nødt til at have to eller tre blodmåltider i sit liv. Problemet med skovflåten er ikke, at den skal bruge blod. Problemet er derimod, at skovflåten kan få skadegørende mikroorganismer i sig fra en smittet vært, og at disse mikroorganismer kan overføres til den næste vært. På den måde kan alvorlige sygdomme overføres til dig og din kat.

Kattelopper er blodsugende insekter, der kan hoppe op til 30 cm. Loppens krop har mange ”børster”, som hjælper den til at blive siddende på værtsdyret, hvor den lever det meste af sit voksne liv. Loppens forplantning og æglægning foregår i pelsen på værtsdyret. En hunloppe lægger 10-25 æg om dagen. Derfor er det vigtigt, at man regelmæssigt undersøger sin kat for lopper. Det er nemmest at løse loppeproblemet, hvis det opdages så tidligt som muligt. Det er nemmest at rede katten igennem med en tættekam, lægge det afredte i en klar plasticpose og tjekke det igennem for lopper, loppeæg og ekskrementer. Det kan imidlertid vare længe, inden man er kommet helt af med lopperne, da en del af loppebestanden kan ligge i kokoner i flere måneder, inden de kommer frem som voksne lopper.

Med Frontline loppemiddel til katte kan du behandle og forebygge både lopper og flåter. Frontline dræber de voksne lopper og flåter samtidig med, at udviklingen af loppeæg og -larver forebygges. Frontline virker hurtigt på både lopper og flåter – lopper dræbes indenfor 24 timer mens flåter dræbes indenfor 48 timer. Frontline beskytter desuden mod loppeangreb i op til 8 uger og mod nye flåtangreb i op til 4 uger. Frontline virker med andre ord på alle stadier af loppens livscyklus. Frontline kan også bruges til drægtige eller diegivende katte. Frontline må ikke bruges på syge og afkræftede dyr. Killinger kan behandles med Frontline fra 8 ugers alderen. Til killinger under 8 uger anbefaler vi Frontline Vet Spray.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % i orden.
100 % i orden. Har aldrig oplevet noget bedre.
21.11.2017 - Kitty Christensen
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.