BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

VOKSEN-HUNDEMAD FUN4PETS CROC HUNDEFODER
15 KG
Pris pr. kg DKK 8,66
ALDER: 1 ÅR -
FUN4PETS CROC HUNDEFODER
(5414970049276)  
 
DKK 129,95
HVALPE-HUNDEFMAD FUN4PETS JUNIOR HUNDEF..
15 KG
Pris pr. kg DKK 12,00
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
FUN4PETS JUNIOR HUNDEFODER
(5414970049283)  
 
DKK 179,95

Fun4Pets kan bruges til alle dyr
Fun4Pets er dyrefoder, som kan bruges af alle dyr, der er over tolv måneder.  Foderet er rigt på vitaminer og mineraler, og vil sikre dit kæledyr et fuldfoder, som både er næringsfyldt såvel som velsmagende. Fun4Pets har både foder til hunde og katte.

Hvilke krav har Fun4Pets til sit dyrefoder?
Der er generelt en stor interesse i dyrefoder og at fodre sit kæledyr korrekt. Der findes således også et væld af produkter inden for dyrefoder, som er kategoriseret efter alt inden for racer, vægt, allergi, div. problemer, alder mm. Dog skal der være en fællesnævner for alt foder, der som minimum skal indeholde seks basale næringsstoffer:

Proteiner

Fedt

Kulhydrater/fibre

Vitaminer

Mineraler

Vand

Hvordan fodrer du bedst din hund?
Modsat katte er det ikke en god idé, at din hund har adgang til foder hele dagen igennem. Det er ikke sundt eller naturligt for din hund at have mulighed for at spise hele tiden. Hunde som lever vildt i naturen, vil jage mad og spise sig mætte – for derefter at grave maden ned til senere brug. Hvis din hund altid har adgang til mad, vil den måske miste interessen for at spise, idet dens jagtinstinkt forsvinder uden at skulle ”arbejde” for føden.

Fun4Pets indeholder den rigtige ernæring for din hund
Fun4Pets dækker alle dine hunds ernæringsmæssige behov, og kan derfor bruges som fuldfoder. Dette vil sige, at din hund ikke har behov for andre tilskud i form af vitaminer og mineraler. Nogle hundeejere kommer ofte til at give deres hund rester fra middagsmaden, hvilket ikke er specielt sundt for hunden, idet vores mad typisk indeholder megen salt og fedt. Dertil kan der også være andre ingredienser i vores mad, som din hund ikke kan tåle, og som kan føre både til overvægt og andre sundhedsproblemer. Dette problem undgår du helt ved at fodre din hund med Fun4Pets, som fuldt ud gør det ud for et måltid. Husk at den daglige fodermængde fortrinsvis skal deles ud på to måltider.

Hvilke krav stilles der til fodring af din kat?
Fun4Pets tilbyder bl.a. A-vitaminer, D3, E og kobber, som alle er vigtige vitaminer for din kats velbefindende. Derudover har kattefoderet et højt indhold af proteiner og et lavere indhold af fedt. Katte er generelt kræsne af natur og skal ofte have en længere tilvænningsperiode, hvis de først har vænnet sig til en bestemt slags foder. Derudover er katte også udprægede vanedyr, og har ofte et helt bestemt spisemønster. De fleste katte spiser små måltider hele dagen igennem, og derfor er der mange katteejere, som vælger at lade madskålen stå fremme dagen igennem. Der findes også katte, der supplerer deres kost med eget jagtbytte, men med Fun4Pets er din kat fuldt ud dækket med de næringsstoffer, som den behøver for at sikre katten trivsel og velvære. Det er vigtigt at tage i betragtning, at katte er adrætte og aktive dyr, som for at bevare deres smidighed og blanke pels, skal have tilstrækkelig med vitaminer og proteiner.

Hvad skal man tænke på, når man køber dyrefoder?
Der er primært tre ting, som du skal tage i betragtning når du køber hundefoder. Din hunds alder, dens størrelse og aktivitetsniveau. Hvalpe har som eksempel brug for et større vitamin-, fedt-, protein- og mineral tilskud, idet hvalpe stadig er i voksealderen, og har et stort aktivitetsniveau. Som regel kan man sige, at en hund er fuldt udvokset efter cirka otte måneder til tolv måneder. Lidt større hunderacer kan stadig vokse efter de er fyldt et år. Når din hund er udvokset, vil dens behov for energi, fedt og proteiner være nedsat, og den skal derfor skifte foder fra hvalpe- til voksenfoder.

Hvad kan Fun4Pets tilbyde din hund?
Fun4Pets har valgt at specialisere sig inden for fuldfoder til udvoksede hunde, hvor de med dette foder får alle de vigtige næringsstoffer og ingredienser, som voksne hunde har behov for. Fun4Pets er både velsmagende for din hund, holder hundepelsen blank og skinnende samt sikrer din hund dens ernæringsmæssige sundhed og bringer maven i balance. Husk at det kan være en god idé at blande hundens forrige foder med det nye foder, du vil introducere den til. På den måde sikrer du din hund en god fodringsovergang fra gammelt til nyt - og din hund kan nå at vænne sig til det nye foder. Det samme gør sig gældende for hundens mave og tarmkanaler.

Hvad er fuldfoder?
Fun4Pets er fuldfoder, som består af foderblandinger med alle de nærringsstoffer, dit kæledyr har brug for. Alle nærringsstoffer er tilpasset i nøjagtige mængder, og Fun4Pets har således et tilstrækkeligt højt indhold af både proteiner, fedt, rå fibre, rå aske, kalcium, vitaminer og mineraler.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder du mod forventning tilbehør til hunde eller katte billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Levering fra Petworld
Når man bestiller sit produkt hos Petworld leveres varerne direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man vælge at få varerne stillet et sikkert sted på sin adresse – en afdækket garage eller lign. Petworld sørger for, at kunden hurtigst muligt får sine bestilte varer.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Fun4Pets eller generelt om tilbehør til kæledyr kan man altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.