GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Brug en FURminator trimmer til pelspleje af dit kæledyr
FURminatoren er meget populær og det mest effektive og komfortable redskab til at trimme dit kæledyrs løse underpels med. FURminatoren er et patenteret produktmærke og den bedste løsning på markedet, når det gælder trimning af underpels. Hos hunderacer, der fælder, er det helt naturligt med regelmæssige fældningsperioder. Fældning sker året rundt, men er især slemt ved udskiftning af sommer- og vinterpels. Selvom man elsker sit kæledyr højt og er indstillet på det ekstra arbejde et kæledyr kræver, så elsker man ikke dets fældning lige så højt som dyret selv.


Kæledyrets altid løse hår på gulve, tøj og i møbler kan i dets fældningsperioder synes håbløst at få bugt med. Den hyppige rengøring og støvsugning, på grund af løse hår alle vegne, kan reduceres betragteligt ved jævnlig børstning med en FURminator. Din hund eller kat vil føle stor velvære efter en børstning.


Brug en FURminator børste og spar tid på rengøring, så du kan tilbringe mere tid sammen med din dejlige hund. Både hund og ejer vil have stor glæde af en FURminator børste. Hunden slipper for en filtret underpels. Får i stedet en blank og blød pels, og hundeejeren slipper for mange løse hundehår i hjemmet. FURminatoren sælges hos Petworld.dk i et bredt udvalg, så det er muligt at finde den helt rigtige børste til lige netop din hunds størrelse og pelstype.

Vælg FURminator børste efter hårlængde og størrelse
FURminatoren bruges og anbefales af professionelle hundetrimmere og dyrlæger. Børsten reducerer fældning med op til 90% og fås i et bredt udvalg. Vælg din FURminator ud fra kæledyrets pelslængde og størrelse. Valget af FURminator afgøres af om pelsen er kortere eller længere end 5 cm, og hvilken størrelse kæledyret har.


FURminator trimmeren kan bruges til flere slags pelsdyr. Petworld.dk fører et stort udvalg af FURminator børster, som er anvendelige til kaniner, katte, hunde og heste. Ved korrekt brug vil udformningen af trimmerens skær sørge for at fjerne underulden og de løse hår uden at beskadige kæledyrets sarte hud.


FURminatoren er markedets bedste pelstrimmer. Den er af fremragende kvalitet med et skær af rustfrit stål, og den har et godt ergonomisk håndtag. Det er dejligt nemt at fjerne de løse hår fra børsten. Med blot et tryk på børstehovedets integrerede knap, kaldet FURejector, skubbes hårene af FURminatoren.

God pelspleje er vigtigt for dit kæledyrs velbefindende
Pelspleje er nødvendigt af hensyn til dit kæledyrs hygiejne og gode helbred. Hvis du ikke børster de løse hår væk falder de selv af, men inden da sidder de i pelsen og kan forårsage hudirritation. Børstning stimulerer huden og øger blodcirkulationen omkring hårrødderne. Sekretionen fra hårkirtlerne fordeles i pelsen ved børstning, og gør den vandafvisende og skinnende flot.


De fleste kæledyr elsker at blive kælet for, nusset om og børstet. Desuden er denne pelspleje med til at styrke båndet mellem kæledyret og dets ejer. Rutinemæssig børstning giver samtidig ejeren god mulighed for et checkup på pelsen samt tidlig opdagelse af eventuelle problemer, som f.eks. skovflåter, lopper eller andre parasitter, som kæledyret skal befris for.

Anvendelsen af FURminator
Hvor ofte man skal børste sit kæledyrs pels afhænger af pelstype, hårlængde og fældningssæson. Det skal gerne være en god oplevelse for dyret. Rutinen med pelspleje af dit kæledyr bør derfor være en integreret del af dets opdragelse, og bør starte i dyrets helt unge alder. Ved tilvænning til den gentagne børstning lærer dit kæledyr at stå stille og nyde pelsplejen.


Hundens børstning og pelspleje skal være forbundet med en positiv oplevelse, som f.eks. efter leg, fodring eller træning. Normalt er en ugentlig grundig trimning af pelsen hos korthårede hunderacer nok, mens langhårede hunderacer helst skal børstes igennem dagligt. Til den hyppige børstning kan man bruge en almindelig børste, men Furminatoren, som jo trimmer underpelsen grundigt, er ikke nødvendig at bruge så hyppigt. En Furminator reducerer fældningen med 90%, så det er nok at bruge den på korthårede hunde tre gange om måneden og på langhårede hunde fire gange om måneden.


Kattens pelspleje afpasses efter dens fældningsmønster og levevis. Katte holder selv sin pels fin og ren ved at slikke den og får derved en masse løse hår indenbords. Børstning af katten er godt for at minimere mængden af hårboller i mavesækken. Det anbefales at børste korthårede katte minimum tre gange om måneden, mens langhårede katte gerne kan børstes hyppigere.
Kaniner børstes mindst en gang om ugen for at fjerne de løse hår, da kaniner fælder uafbrudt. Nogle racer har særlige fældningsperioder, og i disse perioder skal de børstes hyppigere. Børstningen af kaniner skal være kortvarig, men kan gradvist øges når den har accepteret behandlingen.

Børst blidt og med hårene

  • Brug aldrig Furminatoren på våd pels.
  • Begynd børstningen af dit kæledyr yderst forsigtigt på de mest sensitive steder på kroppen og slut positivt af på de mindre følsomme områder.
  • Gør børstningen til en god oplevelse for dit kæledyr. Børst altid med hårene.
  • Børst med korte strøg uden at trykke for hårdt og undgå at børste de samme steder flere gange.
  • Skån det sarte skind med bløde strygninger. Børsten kan være hård ved skindet så der må ikke trykkes hårdt.
  • Undgå at børste på steder med skrammer eller sår.


FURminator shampoo og balsam
Ud over børster og pelstrimmere sælger Petworld.dk også andre produkter til pelspleje af hunde og katte fra FURminator.
FURminator Shampoo til hunde er beriget med Omega 3 & 6 fedtsyrer samt en række planteekstrakter. Blandingen af ingredienser i shampooen hjælper med til at reducere fældning og fjerne den løse underpels under badningen. FURminator Shampoo indeholder ingen parabener eller kunstige farvestoffer, og kan bruges til hunde og katte over seks måneder.


FURminator Solution Balsam til hunde er en conditioner, som bruges efter badet. Lige som FURminator shampooen har balsamen også god løsnende effekt på den løse underpels med lindrende virkning til følge. FURminator Solution Balsam indeholder ingen parabener eller kunstige farvestoffer og kan bruges til hunde og katte over seks måneder.


FURminator Tørshampoo til katte er meget populær og giver en flot blank pels. Shampooen er beriget med Omega 3 & 6 og er fri for parabener og kunstige farvestoffer. FURminator Tørshampoo reducerer kattens fældning og dermed indtaget af hårboller. Da de fleste katte ikke bryder sig om badning i vand er brugen af tørshampoo en nem løsning. Badning uden vand er let med tørshampoo, som sprayes på og derefter tørres af med et håndklæde. FURminator Tørshampoo kan anvendes til killinger over seks uger.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy
Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.