GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Alle Gnawlers godbidder eller tyggeben er lavet af granuleret hundekiks, der er sammenpresset til at ligne et hårdt hundeben til din hund. Formen er perfekt til at gnave i for hundens kæber, og findes i to forskellige størrelser – 12 cm og 20 cm samt mange smagsvarianter, som okse, bacon og kylling.

Hvilke værdier står Petcare for?
Petcare står for kvalitet og høj standard, når det gælder deres produkter, som er dyreartikler – hovedsageligt med vægt på hunde- og katteartikler. Petcare har eksisteret siden 1989, og er et grossistfirma, der har en afdeling i både Danmark og Sverige. Petcare arbejder i hele Skandinavien med både egne og velkendte internationale mærker inden for dyreartikler og foder - deriblandt Gnawlers.

Gnawlers godbidstyggeben er 100 % spiselige
Gnawlers er et kompakt tyggeben, som er 100 procent spiselig. Derudover har den også mange andre gode egenskaber, såsom at den er med til at reducere plaque og tandsten – og i det hele taget opretholde en god tandhygiejne. Selve udformningen af benet er med til at hjælpe din hund til at opretholde et sundt miljø i munden. Din hund vil være vild med det hårde komprimerede godbidsben, der har kiksesmag tilsat smagsvarianter som okse, bacon og kylling. Gnawlers findes i to størrelser, der passer til små, mellemstore og store hunde.
Husk at Gnawlers kan afgive farve – og derfor ikke bør gives på et lyst gulvtæppe.

Gnawlers forsyner din hund med flere timers underholdning
Gnawlers godbidstyggeben er et produkt med høj kvalitet, som er udformet efter din hunds størrelse og kæbestyrke. Tyggebenene er tandrensende og beskytter mod plaque og tandsten. Gnawlers kan altid gives til din hund, når du ønsker den aktiveret og beskæftiget med en lækker godbid, der holder i lang tid. Med Gnawlers tyggeben er din hund altid sikker på at få en langvarende godbid, den vil være vild med.

Hvorfor give din hund godbidder?
Når vi giver vores hund en godbid, kan det være i forbindelse med enten forkælelse, belønning eller med øje på træning. Godbidder er fortrinlige i forhold til hundetræning, fordi din hund kan lugte en godbid på over 20 meters afstand – og endda lugte hvilken godbid, der er tale om. De virker på den måde som et godt ”lokkemiddel” for din hunds motivation.
Det vigtigt, at du ikke belønner din hund med en godbid, når den er ophidset eller overaktiv. Godbidder skal udelukkende bruges til at fremme en rolig og underdanig adfærd. Når godbidden gives, skal din hund have lov til at lugte til den først inden du lader hunden spise den. Husk at godbidden først skal tilbydes, når din hund forholder sig helt rolig. Det er denne opførsel som skal belønnes.
Efter nogen tid, vil din hund selv gennemskue, at god opførsel blive belønnet med en dejlig godbid.

Gnawlers er et sundt og smagsrigt godbidstyggeben til din hund
Gnawlers er både sunde, tidsbeskæftigende og velsmagende for din hund. Du kan give din hund Gnawlers af mange årsager, men uanset hvad, vil det være med til at styrke båndet mellem dig og din hund.
Derudover har Gnawlers en forebyggende effekt i kampen mod tandsten og plaque og er fedtfattige. Gnawlers indeholder stivelse, granuleret kylling, okse eller svin, soya, kalium og aromastoffer. De analytiske bestanddele er: 19,6 procent råprotein, 4 procent fedt, 1,5 procent fibre, 11,4 procent vand og 2 procent mineraler.

Hvornår er det bedste tidspunkt at give sin hund en godbid
Det bedste tidspunkt at give sin hund en godbid er som et mellemmåltid. Hvis din hund lige har spist, vil den være mindre interesseret i en godbid. Og hvis du bruger godbidder med henblik på træning, vil effekten af godbidden ligeledes være mindre, hvis den lige har spist.

Levering er altid hurtigt og nemt hos Petworld.dk
Når du bestiller på Petworld.dk kan du få dine varer leveret direkte til døren, en pakkeshop eller i en Petworld butik. Vi bestræber os på at sende din bestilling inden for maks. 3 hverdage. Dvs. hvis du bestiller mandag vil din pakke være fremme senest torsdag hvorimod, hvis du bestiller fredag vil din pakke være fremme senest onsdag. Du kan frit vælge om du vil have varerne til døren, i en pakkeshop eller om du vil afhente det i en af butikkerne. Såfremt du ikke er hjemme kan fragtmanden også stille din varer et sted du vælger, dette skal bare stå skal i kommentarfeltet til din ordre på Petworld.dk. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar at få stillet sin vare, så vi anbefaler det ikke til store ting som akvarier eller terrarier. Vores fragtpriser er meget favorable og du kan endda få fri fragt hvis du køber over 399 kr.

Vi har e-mærket
Du kan handle trygt og sikkert på Petworld.dk da vi er e-mærket. E-mærket garanterer en sikker handel online og det er noget vi hos Petworld.dk går meget op. Vi bestræber os på at få vores kunder til at føle sig sikre og trygge, når der bliver handlet hos os, og derfor vælger vi at leve op til kravene for at blive e-mærket.

Køb dine varer i fysiske butikker eller køb produkter hos Petworld.dk
Petworld har i alt 27 butikker fordelt i hele Danmark, hvor du kan købe billige kvalitetsprodukter til dine dyr. Udover butikkerne har vi på Petworld.dk et meget stort og billigt udvalg af dyreprodukter, hvor vi sender til hele Danmark samt flere andre lande i Norden.

Petworld er aktivt medlem af Dyrenes Beskyttelse
Hos Petworld er vi aktive medlemmer af Dyrenes beskyttelse, fordi vi gerne vil være med til at forlænge alle kæledyrs livskvalitet. Derfor har vi også i Petworld en klar holdning til, hvilke produkter, vi indfører i vores sortiment på både webshoppen, Petworld.dk, og i vores fysiske butikker. Dette indebærer, at vi som dyreelskere tager afstand fra visse produkter, som vi mener er skadelige for vores kæledyrs velbefindende -  såsom eksempelvis pighalsbånd, antigø-halsbånd med spray og elektriske hegn til hundegårde. Vi forsøger at opretholde en ansvarlig dyreetik, hvor vi varmt kan anbefale produkter som Gnawlers, der tager udgangspunkt i, hvad der er godt og sundt for hunden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig og præcis.
Meget god og hurtig levering . Meget fin service .
20.11.2017 - Grethe Rasmussen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.