BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Happy Dog – foder til en glad hund
Happy Dog er super premium hundefoder produceret og fremstillet i Tyskland af lokale råvarer. Happy Dog er kendt for at fremstille hundefoder af rene ingredienser, protein af topkvalitet og helt uden brug af kunstige tilsætningsstoffer, hvilket tilsammen sikrer en fordøjelighed på op mod 90 %. Dette betyder, at din hund udnytter foderet godt, så der skal bruges mindre mængder. Happy Dog fremstiller hundefoder af topkvalitet til alle slags hunde. De har specielle serier til små og store hunde, fra hvalpe til ældre hunde og hunde med særlige behov for foder med eller uden bestemte ingredienser. Med foder fra Happy Dog vil du derfor altid kunne finde et foder, som din hund både vil elske og trives optimalt med.

Allergivenligt hundefoder fra Happy Dog
Hvis du er bekymret for om din hund har foderallergi bør du naturligvis først få den undersøgt af en dyrlæge. Dernæst har du mange muligheder for at finde et allergivenligt foder, som din hund kan tåle. Det skal naturligvis være et hundefoder uden de ingredienser, som du har fundet ud af, at din hund ikke tåler. Her har Happy Dog nogle unikke tilbud med foder med proteiner fra mere ualmindelige kilder, så som struds og lam. Hvis du giver din hund et foder med kun én proteinkilde, så har du mere styr på hvad hunden reagerer på i kosten. Til at optimere proteinet er det allergivenlige foder fra Happy Dog suppleret med lavallergene kulhydratkilder, så som kartofler, majs og ris.

Happy Dog til hvalpe af alle størrelser
Uanset om du har en hundehvalp af lille eller stor race, så har Happy Dog et foder, der er skræddersyet til din hund. Deres hvalpefoder findes nemlig i en Mini, Medium og Maxi udgave. Alle hundehvalpe har behov for foder, der er let fordøjeligt, proteinrigt og med den rette balance mellem kalcium og fosfor, samt selvfølgelig alle nødvendige vitaminer og mineraler. Mindre hunderacer skal dog bruge meget energi på at vokse i deres lidt kortere vækstperiode. Derfor har hvalpe af små hunderacer et større behov for let tilgængelig energi i kosten, end hvalpe af store racer har. De store racer skal man modsat passe på ikke vokser for hurtigt af hensyn til udviklingen af led og knogler, og derfor skal foder til hvalpe af store racer indeholde mindre mængder energi og et meget nøje afpasset mineralindhold. Hos Happy Dog er Maxi hvalpefoder derfor også inddelt i to: Maxi Baby og Maxi Junior. På denne måde sikres den optimale fodring af din store hvalp.

Happy Dog til store og små voksne hunde
Happy dog er kendt for et foder med en rigtigt god duft og smag, som mange hunde elsker. Og deres store udvalg af foder med forskellige ingredienser sikrer, at du kan finde et foder, som lige din hund allerbedst kan lide. Dertil har du mulighed for at skifte mellem de forskellige smagsvarianter som en ekstra inspiration på menukortet. Happy Dog har foder til Mini, Medium og Maxi hund samt foder til ekstra aktive hunde og foder specielt til senior hunde. Hos Happy Dog kan du finde foder med smag af kylling, lam, kanin, laks, and med mere. Du har dermed alle muligheder for at give din hund et foder, den vil elske.

Light hundefoder fra Happy Dog
Hvis din hund er blevet lidt for rund eller har tendens til at blive overvægtig, så har Happy Dog en unik formular med hele to light produkter.
Happy Dog Light 1- low carb og Happy Dog Light 2- low fat.
Happy Dog Light 1 er til hunde, der er overvægtige og også ofte deraf meget sultne ved forsøg på slankekur. Happy Dog Light 1 er fremstillet med et lavere indhold af kulhydrat og dermed et lavere energi indtag. Der er til gengæld tilsat ekstra fibre, så hunden stadig føler sig mæt og et moderat proteinindhold, så hunden bevarer sin muskelmasse. Derudover er Happy Dog Light 1 tilsat blandt andet L-carnitin, der hjælper med til at øge hundens forbrænding af fedt. Når hunden har tabt sig til den ønskede vægt og denne skal bevares bedst muligt, så skiftes der foder til Happy Dog Light 2. Dette foder har et lavt fedt indhold og hjælper dermed med til at sikre, at din hund ikke tager på igen. Foderet kan også bruges til hunde med tendens til overvægt. Det kunne for eksempel være hunde, der var blevet kastreret og som følge deraf blevet mere sultne. Happy Dog Light 2 er også suppleret med L-carnitin for øget fedtforbrænding og har en dejlig smag af blandt andet kylling og fisk.

Forkæl din ældre hund med seniorfoder fra Happy Dog
Når din hund kommer op i årene ændrer dens næringsbehov sig på flere måder. En ældre hund bevæger sig typisk ikke helt så meget i dagligdagen og dens forbrænding kan mindskes. Derfor har hunden behov for at foder med en smule lavere kalorieindhold, så den ikke bliver overvægtig. Især som ældre er det belastende for hundens led og knogler at veje for meget, så det er vigtigt at undgå. De indre organer, som nyrer, lever og hjerte kan også gennem korrekt fodring skånes, hvis de grundet alder er en smule svækket. Dette tilstræbes ved et nøje afstemt mineral indhold. Derudover er Happy Dog senior fremstillet med ekstra letfordøjelige ingredienser, gode fibre og tilsat New Zealandsk musling og andre gavnlige urter for optimal ledpleje og velbefindende.

Hurtig levering
Køb dit hundefoder fra Happy Dog hos Petworld og få det leveret inden for 1 – 3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at få foder hjem - lige til døren! Ydermere har du helt gratis levering, hvis du bestiller for mindst 399 kr. per gang eller bestiller foderet til afhentning i din lokale Petworld.

Smagsgaranti og prismatch
Når du køber hundefoder gennem Petworld, så er du sikker på at få den bedste pris. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder dit foder billigere et andet sted i en dansk butik eller webshop, så skal du blot henvende dig til os og vi vil matche prisen. Og kan din hund mod forventning ikke lide et tørfoderprodukt, herunder Happy Dog, købt hos Petworld, så er du så heldig, at vi har smagsgaranti på vores tørfoder produkter til hunde og katte. Henvend dig til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker dig at benytte denne service.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Gode produkter
Gode produkter, god service.
22.11.2017 - Lene Marie Pedersen
Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.