GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Kronch Fuldfoder er baseret på frisk laks

Henne Pet Food A/S er en dansk virksomhed, beliggende i Vestjylland, som producerer fodermidler samt hunde- og kattemad baseret på frisk laks. Den friske laks anvendes i foderet indenfor 48 timer og behandles så nænsomt, at de sunde egenskaber i både lakseolie og i -protein bevares bedst muligt.

Kronch fuldfoder har højt indhold af Omega-3 og -6 fedtsyrer
Laks er rig på de essentielle Omega-3 og -6 fedtsyrer, som har gode helbredsmæssige egenskaber. Omega-3 styrker immunforsvaret og mindsker risikoen for hjerte-/kar sygdomme. Omega-6 fremmer en sund hud og glansfuld pels. Hvis du fodrer din hund eller kat med Kronch fuldfoder dækker du dit kæledyrs behov for både omega-3 og -6 fedtsyrer.

Kronch Lakseolie som supplement ved hudlidelser
Kronch Lakseolie er koldpresset og meget rig på Omega-3 og -6 fedtsyrer. Dit kæledyr er godt dækket ind med Omega fedtsyrer, hvis du fodrer med Kronch Fuldfoder, men hvis dit kæledyr har hudlidelser eller ledproblemer kan det have god gavn af, at du supplerer kosten med Kronch Lakseolie. Lakseolien kan forebygge hudproblemer som tør hud, kløe og mat pels hos både hund og kat.


Der kan også være andre situationer, hvor behovet for supplement opstår. Et tilskud af lakseolie kan også gives til fravænnede hvalpe, drægtige og diegivende tæver samt hvis dit kæledyr har en sygdomsperiode. Giver du dit kæledyr lakseolie på daglig basis skal du være opmærksom på, at Kronch Lakseolie er meget energirig, og at det derfor kan betyde, at du skal reducere en smule i foderrationen.


I Petworld.dk kan du købe Henne Pet Kronch Lakseolie til din hund i fire forskellige størrelser. Vi fører Kronch lakseolien med indhold i pumpeflasker á 250 ml, 500 ml og 1000 ml og i en dunk á 2500 ml. Lakseolie til din kat kan du købe her i Petworld i pumpeflasker á 250 ml. Efter åbning bør lakseolien opbevares på køl.

Lakseproteiner har høj foderværdi
Sammenlignet med andre proteinkilder har lakseprotein en meget høj biologisk værdi, som er et udtryk for dens værdi som energikilde. Hele 93% af lakseproteinet kan kroppen bruge direkte til forbrænding og frigivelse af energi. Den høje biologiske værdi og effektive udnyttelsesgrad af lakseproteinet bevirker derfor også en mindre produktion af afføring end proteinkilder med lavere biologisk værdi, som f.eks. hvede, soyamel, svinekød, oksekød og fårekød.

Fem typer Henne Pet Kronch fuldfoder til din hund
Henne Pet Kronch fuldfoder til hund fås i fem varianter og alle indeholder minimum 16% frisk laks og alle er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne. Fuldfoderet dækker hundens daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Det skulle være muligt at finde en variant, som passer lige netop til din hund. Vi fører alle fem varianter i Petworld.dk

Henne Pet Kronch Basic dækker behovet for proteiner, vitaminer og mineraler hos en voksen hund med normalt energiniveau.

Henne Pet Kronch Main har en lavere fedtprocent end Basic og er til den lettere overvægtige eller den noget ældre hund. Som kulhydratkilde er der tilsat hvede i Main til forskel fra Basic, som indeholder ris.

Henne Pet Kronch Optimal er velegnet til unghunde og til den drægtige eller diegivende tæve. Dette produkt er tilpasset disse hundes noget større behov for vigtige vitaminer, mineraler og energi.

Henne Pet Kronch Active er udviklet til aktive hunde og arbejdshunde, som har brug for ekstra energi. Active fuldfoder har et højere fedt- og proteinindhold end de øvrige varianter for at sikre, at den aktive hund får den fornødne ekstra energi.

Henne Pet Kronch Grain Free er et kornfrit produkt, og er derfor meget velegnet til de hunde, der ikke tåler kornprodukter.

Luksus LakseKronch godbidder til din hund
Laksegodbidderne fra Henne Pet Food til din hund er et luksusprodukt lavet af 100% ren laks. Dette lækre knaseguf til din hund fra Henne Pet Food er fremstillet ved, at laksen er hakket til fars og tørret på en skånsom måde.

LakseKronch - The Original er en sund og nærende hundesnack, som din hund vil elske. LakseKronch godbidder er et rent naturprodukt, som indeholder de vigtige Omega-3 og -6 fedtsyrer, vitaminer og mineraler. I Petworld kan du købe denne lækkerbisken til din hund i to varianter. Vi sælger LakseKronch i mindre poser á 175 g og i større poser á 600 g.

LakseKronch - Pocket har samme indhold som The Original LakseKronch. Blot er disse knaseguf i en ikke- fedtende variant til lommen og er tilført lidt kartoffelmel, så du undgår fedtede fingre og lommer. Denne pocketudgave fås i poser á 175 g.

Energirig snack til slæde- og arbejdshunden
Kronch Pemmikan er en letoptagelig og kalorierig hundesnack, som indeholder 59% fedt. Henne Pet Food har udviklet Kronch Pemmikan i samarbejde med Slædepatruljen Sirius. Resultatet af samarbejdet med Siriuspatruljen blev højenergifoderet Pemmikan, der opfylder hundenes ekstra energibehov under barske arbejdsforhold.


Denne kaloriebombe af en godbid er velegnet som energitilskud til hunde med krævende opgaver og i koldt vejr. Kronch Pemmikan kan også bruges som energitilskud til hunden under jagt eller som tilskudsfoder til afmagrede hunde og diegivende tæver med for lille mælkeproduktion.

Henne Pet Kronch fuldfoder til din voksne kat
I Petworld kan du også købe Kronch fuldfoder til din voksne kat. Henne Pet Kronch Adult Kattemad indeholder, ligesom de andre Kronch produkter, også frisk laks. Kronch Adult er sund kattemad af høj kvalitet. Kronch Adult dækker din kats daglige energibehov for fedt, proteiner, mineraler og vitaminer. Denne foderblanding er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO normerne. Tørfoderet er udviklet til voksne neutraliserede katte og forebygger urinvejssten, som hyppigst rammer neutraliserede katte. Desuden kan Kronch Adult også minimere hårboller og mindske lugtgenerne fra kattebakken. I Kronch Adult pakningen er indholdet fordelt på mindre poser á 750 g med genluk for bevarelse af friskheden.

Lækre LakseMønch snack til din kat
LakseMønch fra Henne Pet Food er kornfrie godbidder til din kat. Denne lækre lakseguf er lavet af 100% ren laks, som er tørret på en skånsom måde. Dermed bevares alle laksens gode egenskaber og det naturlige indhold af de essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer. LakseMønch er let fordøjelige, sunde og velsmagende.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.