GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Premium hundefoder fra Henne Pet
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af hundefoder af høj kvalitet fra Henne Pet. Vi tilbyder Kronch Active, Kronch Basic, Kronch Main og Kronch Optimal, som er sunde og velsmagende fuldfoderprodukter af høj kvalitet lavet af friske laks. Ved at anvende laks som fedtkilde overføres de vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer, der findes i laksen, til foderet. Omega-3 og -6 fedtsyrer vil have en positiv effekt på hundens hud og pels samt styrke hundens immunforsvar og mindske risikoen for hjerte-/kar sygdomme.  Ved at anvende laks som proteinkilde sikres din hund essentielle aminosyrer og et letfordøjeligt foder med en høj udnyttelsesgrad, der resulterer i et lavere foderforbrug og en mindre mængde afføring.

Skal jeg vælge Kronch Basic, Active, Main eller Optimal?
Valget af hundefoder afhænger I høj grad af din hunds behov. Kronch Basic og Kronch Main er eksempelvis velegnet til hunde, der har et normalt energibehov, men døjer med diverse hud- og pelsproblemer. Kronch Basic og Kronch Main forebygger og afhjælper med andre ord allergi, fældning, kløe, mat pels, skæl og tør hud. Forskellen på Kronch Basic og Kronch Main er primært energiindholdet. Energiindholdet i Kronch Main er en smule lavere end i Kronch Basic. Kronch Active er derimod velegnet til hunde, der har behov for ekstra energi i løbet af dagen. Det kan være brugs-, sports-, jagt og tjenestehunde. Kronch Optimal er særdeles velegnet til diegivende tæver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super service
Super service . Gode tilbud . Gode varer.
18.09.2017 - Malene
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, super gode priser/tilbud og lige det udvalg vi har brug for! Handler aldrig foder og tilbehør til vores katte andre steder end Petworld.
19.09.2017 - Nadia Wolden

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.