GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvilke råvarer bør mit hunde- og kattefoder indeholde?
Din hund og kat har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Derved sikrer du, at din hund eller kat får det kød, som de naturligt har behov for, da kød skal være dyrets primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dets muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer.

Kornfrit foder fra Hill's Ideal Balance
Har du mistanke om, at din hund eller kat måske ikke tåler korn særlig godt? Du har måske lagt mærke til, at hunden eller katten klør sig meget og dens hud virker irriteret, eller dens pels virker tør og trist? Hos Petworld.dk finder du kornfrit foder fra Hill's. Hunde- og kattefoder uden korn har vist sig at være særdeles godt til hunde eller katte, der viser tegn på mulig foderallergi. Kornfrit foder dækker alle din hund eller kats ernæringsmæssige behov og ved at fodre med et foder uden korn, fodrer du den mere naturligt. Hunde og katte er fra naturens side overvejende kødædende og levede din hund eller kat vildt, ville dens kost hovedsageligt bestå af kød, mindre mængder bær, grønsager og frugt med mere. Hos Petworld.dk finder du kornfrit foder, der tilbyder din hund eller kat et mere naturligt foder.

Hvad er den ideelle balance i Hill's Ideal Balance?

Protein:
For lidt protein: Kan hæmme dyrets udvikling af muskulaturen
Den ideelle mængde protein: Fremmer muskeludviklingen, giver den rette vækst og afbalancerede mineral niveauer.
For meget protein: Overskydende og/eller lavkvalitets proteiner kan medføre uønsket fordøjelsesbesvær.

Fedt:
For lidt fedt: Fedt har ofte et dårligt ry. Men for lidt kan efterlade dit kæledyr med en glansløs hud og pels.
Den ideelle mængde fedt: I den rigtige mængde får dyret en sund hud og en skinnende pels.
For meget fedt: Ligesom hos os mennesker kan for meget fedt føre til uønsket vægtøgning.

Vitaminer:
For lidt vitaminer: Dit kæledyr får tendens til at blive sløv og træt.
Den ideelle mængde vitaminer: Hjælper til at fremme et sundt immunsystem.
For mange vitaminer: Vitaminer er vigtige. Men for meget kan medføre en nedsat appetit.

Mineraler:
For lidt mineraler: Kan forårsage generel svaghed.
Den ideelle mængde mineraler: I den rigtige mængde nyder kæledyret godt af stærke knogler og tænder.
For mange mineraler: Kan medføre tør hud og mat pels. For meget protein eller proteiner af dårlig kvalitet kan ofte være synderen.

Fiber:
For lidt fiber: Kan give løs afføring.
Den ideelle mængde fiber: En vigtig faktor i forbindelse med fordøjelsen.
For meget fiber: Kan give uønsket meget luft i tarmene.

Hill's Ideal Balance foder til din hund
Hill's Ideal Balance til hunde fås både som tørfoder og som vådfoder. Og i flere forskellige smagsvarianter.

Hill's Ideal Balance Adult hundefoder:
Dette Hills Ideal Balance hundefoder med kylling og brune ris egner sig til voksne hunde af stor race, som har et moderat aktivitetsniveau.

Hill's Ideal Balance Mature hundefoder:
Dette Hills Ideal Balance hundefoder med kylling og brune ris passer rigtig godt til små og mellemstore senior hunde, som har et moderat aktivitetsniveau.

Hill's Ideal Balance Adult hundefoder:
Dette Hills Ideal Balance hundefoder med kylling og brune ris passer rigtig godt til små og mellemstore voksne hunde, som har et moderat aktivitetsniveau.

Hill's Ideal Balance Puppy hvalpefoder:
Dette Hills Ideal Balance med frisk kylling og brune ris egner sig til hvalpe af små og mellemstore racer. Energitætheden i dette foder er meget højt, netop for at imødekomme hvalpens høje energibehov, men uden at hvalpen skal indtage for store måltider. Foderet indeholder en stor mængde kvalitetsprotein, da dette støtter sund vækst og stærke muskler, hvilket især er vigtigt for en hvalp, da hvalpen bør får en god start på tilværelsen.

Hill's Ideal Balance Tun hundefoder:
Hills Ideal Balance er et kornfrit fuldfoder til voksne hunde. Foderet indeholder en masse gode kilder, som giver din hund en række vigtige fordele. Det høje indhold af protein støtter en hensigtsmæssig vækst af din hund samt vækst af slanke og sunde muskler.

Hill's Ideal Balance vådfoder til hunde:
Findes i 3 smagsvarianter: Med kylling, lam eller laks.

Hill's Ideal Balance foder til din kat

Hill's Ideal Balance Kitten killingefoder :
Dette Hills Ideal Balance killingefoder er en lækker sammensætning af kylling og brune ris, som helt sikkert vil falde i god jord hos din killing.

Hill's Ideal Balance Adult kattefoder:
Dette Hills Adult Ideal Balance kattefoder med kylling og ris egner sig til voksne katte med et moderat aktivitetsniveau.

Hill's Ideal Balance Kyllinge kattefoder:
Dette Hills Ideal Balance kattemad er med kylling og kartofler som hovedingrediens. Foderet egner sig til voksne katte.

Hill's Ideal Balance Mature kattefoder:
Dette Hills Ideal Balance senior kattefoder med kylling og brune ris egner sig til voksne katte med et moderat aktivitetsniveau.

Hill's Ideal Balance vådfoder til katte:
Findes i en 12 stk Multipack med 4 smagsvarianter: Kylling, kalkun, laks og ørred.


Vi har prismatch på Hill's Ideal Balance
Hos Petworld har vi prismatch. Vi sætter en ære i at tilbyde dig den bedste pris inden for hele vores sortiment. Vi matcher derfor ALTID konkurrenters priser, såfremt det lykkes dig at finde lavere priser end hos os.
Finder du en identisk vare til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi altid prisen én til én i din lokale Petworld eller på vores webshop, petworld.dk. Alternativt kan du få refunderet prisdifferencen, hvis du allerede har købt varen hos os til en højere pris. Læs mere om betingelserne på petworld.dk.

Smagsgaranti
Vi har smagsgaranti på en lang række af vores foderprodukter. Fortvivl derfor ikke, hvis dit kæledyr ikke bryder sig om smagen af dit nyindkøbte foder.

Har du spørgsmål om Hill's Ideal Balance?
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på kundeservice@petworld.dk eller på telefon 76 90 80 00. Har vi ikke umiddelbart et svar, finder vi det hurtigt til dig.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.