BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hills, en passioneret partner
Hills arbejder for at hjælpe hunde og katte til at opnå deres fulde potentiale igennem ernæring og pleje. Det, der driver dem, er deres hengivenhed til sunde, glade hunde og katte. 

Hills startede i 1939 med en fremragende veterinær. Deres mission er at berige og forlænge det specielle forhold mellem mennesker og deres husdyr. For at gøre dette muligt, laver de det dyrefoder af højeste kvalitet, som er tilgængeligt på markedet med deres dyrefoderserier. De går også op i velfærden af hunde og katte overalt og er aktivt involveret i at støtte veterinærer og internater. I hvert aspekt gør de en forskel for mennesker og deres husdyr over hele verden. 

Et spørgsmål om balance i kosten
God og rigtig ernæring er ikke kun et spørgsmål om hvilke ingredienser, der er brugt. Men i ligeså høj grad om den rigtige balance af indholdet. Fodrer du din hund forkert, kan det i værste fald betyde en række problemer med helbredet. Hill’s Science Plan har indset dette og har en nøjagtig balance mellem 50 næringsstoffer fordelt over alderstrin, livsstil, race og specielle behov. For meget og for lidt – det arbejder man hele tiden på at undgå.

Hill’s Science Plan hundefoder til alle alderstrin og behov
Hos Petworld.dk fører vi hele sortimentet fra Hill’s Science Plan. Fra hvalpefoder til seniorfoder. Og foder beregnet til hunde med forskellige problemer som f.eks. overvægt, tandhygiejne, fordøjelse, pels, osv.

Hill’s Science Plan hvalpefoder
Korrekt fodring af din hvalp er vigtigt, så den får den bedste start på livet. Mængden og intervallerne skal være afstemt alt efter hvilken slags hund, du har. Du kan følge anvisningerne på foderposen, men de vil altid kun være vejledende. Hvis du vil være helt sikker, er der her et par trin, som du kan følge:

 • Vej din hund med jævne mellemrum

 • Anvend kun den mængde foder, som vejledningen angiver

 • Lav et skema, hvor du kan følge hundens vægt i forhold til fodermængden

 • Herefter kan du bedre afmåle korrekt mængde foder

Store racer har således større behov for ekstra energi for at sikre den bedste udvikling af knogler og led.

Når du går over til Hill’s Science Plan skal du introducere det gradvist i en periode på 7 dage. Du kan gerne blade med det gamle foder og på den måde skifte til det nye. Og husk, at din hvalp altid har adgang til frisk vand.

Vær forsigtig med at give godbidder i form af madrester fra middagsbordet. Det kan være fristende at gøre, men det kan ved overdrivelse føre til forkert ernæring og måske overvægt.

Hill’s Science Plan voksenfoder til hunde
Når din hund går fra hvalpe- til voksenstadiet er det også tid til at skifte foderet ud med voksenfoder, som passer til din hunds behov. Hos Petworld.dk fører vi Hill’s Science Plan til alle størrelser hunde. Til små, mellemstore og store hunde. Og i forskellige smagsvarianter. Også her er det vigtigt gradvist at introducere det nye foder over en 7-dages periode.

Hill’s Science Plan seniorfoder til hunde
Efterhånden som din hund bliver ældre, ændres dens energibehov også. Den er mindre aktiv og har ikke behov for så meget tilførsel af energi som i dens yngre dage. Hos Petworld.dk fører vi Hill’s Science Plan seniorfoder, som er specielt beregnet til ældre hunde. Følg eventuelt foderanvisningerne på posen, hvis du er i tvivl. Og gå gradvist i løbet af en uges tid over til det nye foder.

Hill’s Science Plan til hunde med problemer
Hos Petworld.dk fører vi hundemad til afhjælpning af forskellige problemer hos hunde. Det kan være problemer med vægten, musklerne, pelsen, bevægeligheden. Her får du foder, som er specielt målrettet til at hjælpe på disse problemer.

Hill’s Science Plan vådfoder til hunde
Hos Petworld.dk kan du få hele sortimentet fra Hill’s Science Plan som vådfoder. Det er det samme gode indhold som ved tørfoderet, men nogle gange foretrækker hunde vådfoder. Også på grund af den store smagelighed.

Hill’s Nature’s Best hundefoder
Dette hundefoder er lavet, så det er skånsomt for din hunds fordøjelsessystem. Det indeholder gode, naturlige ingredienser og er velegnet som fuldfoder til hunde i alle aldre. Fås til hvalpe, ældre hunde samt små, mellemstore og store hunde. Alle produkterne sørger for ekstra fedtforbrænding, så det er selvsagt også meget anvendeligt til hunde, som er neutraliserede.

Hill’s Science Plan kattemad
Ligesom til hunde fører Petworld.dk også sortimentet fra Hill’s Science Plan til katte. Her har man inddelt foderet i 4 hovedgrupper:

 • Killingefoder

 • Voksen kat

 • Ældre kat

 • Senior kat

Herudover er der også fodertyper, som afhjælper de problemer, som katte ofte kommer ud for.

Hill’s Science Plan killingefoder
Korrekt fodring af din killing er vigtigt, så den får den bedste start på livet. Mængden og intervallerne skal være afstemt alt efter hvilken slags kat, du har. Du kan følge anvisningerne på foderposen, men de vil altid kun være vejledende. Hvis du vil være helt sikker, er der her et par trin, som du kan følge:

 • Vej din kat med jævne mellemrum

 • Anvend kun den mængde foder, som vejledningen angiver

 • Lav et skema, hvor du kan følge kattens vægt i forhold til fodermængden

 • Herefter kan du bedre afmåle korrekt mængde foder


Hill’s Science Plan kattefoder til voksne katte
Når din kat går fra killinge- til voksenstadiet er det også tid til at skifte foderet ud med voksenfoder, som passer til din kats behov. Hos Petworld.dk fører vi Hill’s Science Plan til alle størrelser katte. Til små, mellemstore og store katte. Og i forskellige smagsvarianter. Også her er det vigtigt gradvist at introducere det nye foder over en 7-dages periode.

Hill’s Science Plan kattemad til senior og ældre katte
Efterhånden som din kat bliver ældre, ændres dens energibehov også. Den er mindre aktiv og har ikke behov for så meget tilførsel af energi som i dens yngre dage. Hos Petworld.dk fører vi Hill’s Science Plan seniorfoder, som er specielt beregnet til ældre katte. Følg eventuelt foderanvisningerne på posen, hvis du er i tvivl. Og gå gradvist i løbet af en uges tid over til det nye foder.

Hill’s Science Plan til katte med problemer
Hos Petworld.dk fører vi kattemad til afhjælpning af forskellige problemer hos katte. Det kan være problemer med vægten, musklerne, pelsen, bevægeligheden. Her får du foder, som er specielt målrettet til at hjælpe på disse problemer.

Hill’s Science Plan vådfoder til katte
Hos Petworld.dk kan du få hele sortimentet fra Hill’s Science Plan som vådfoder. Det er det samme gode indhold som ved tørfoderet, men nogle gange foretrækker katte vådfoder. Også på grund af den store smagelighed.

Hill’s Nature’s Best kattefoder
Dette kattefoder er lavet, så det er skånsomt for din kats fordøjelsessystem. Det indeholder gode, naturlige ingredienser og er velegnet som fuldfoder til katte i alle aldre. Fås til killinger, voksne og ældre katte. Alle produkterne sørger for ekstra fedtforbrænding, så det er selvsagt også meget anvendeligt til katte, som er neutraliserede.

Billig hunde- og kattemad fra Hills´s 
Hos Petworld.dk har vi løbende gode tilbud på fodervarianterne fra Hill’s Science Plan. Hold øje med siden her og spar penge.

Levering til din dør
Slip for besværet med at slæbe tunge foderposer hjem. Bestil på Petworld.dk og få varerne leveret direkte til din dør indenfor få dag.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.