GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hills hundefoder  - sådan sikrer du din hund et sundt og langt liv!
Hos Petworld finder du et bredt sortiment af hundefoder og hundemad fra Hills, som er udviklet i et tæt samarbejde med førende dyrlæger og eksperter i ernæring. Her på siden finder du alt lige fra hvalpefoder til seniorfoder og specialfoder. For nemhedens skyld har vi opdelt hundemaden her på siden efter alder, så du kan finde netop det hundefoder, som er bedst egnet til din hund. Når du vælger Hills hundefoder, kan du være sikker på, at din hund får den ernæring, som den har brug for. Hills Science Plan hundefoder er sammensat af kvalitetsingredienser skræddersyet til din hunds alder, race, størrelse og specielle behov. Kvalitetsingredienserne gør hundemaden nemmere at fordøje samtidig med, at de øger smagfuldheden.  Herudover indeholder alle Hills Science Plan-produkterne klinisk dokumenterede antioxidanter, som sikrer din hund et sundt og stærkt immunforsvar.

Døjer din hund med overvægt eller sart mave? Så vælg Hills hundefoder.
Hills har udviklet en serie af produkter specielt tilpasset hundes særlige behov. Har din hund eksempelvis en tendens til overvægt, kan du her på siden finde en række light-produkter, som hjælper din hund med igen at nå sin idealvægt. Herudover har Hills også udviklet hundemad specielt til hunde, der døjer med sart mave og/eller hudproblemer. Endelig finder du her på siden også hundefoder, som kan afhjælpe problemer med tandsten og plak.

Hills voksenfoder – hundefoder af høj kvalitet
Hills hundefoder er kendt verden over for den høje kvalitet, og det er ikke uden grund, at mange dyrlæger anbefaler netop dette hundefoder. Ved at vælge Hills hundefoder sikrer du dig, at din hund får den nødvendige ernæring, der skal til for at holde sig sund. Hills hundefoder består af nøje sammensatte ingredienser af høj kvalitet skræddersyet til din hunds alder, race, størrelse og særlige behov. Hills hundefoder indeholder en klinisk dokumenteret sammensætning af antioxidanter, som sikrer din hund et sundt immunforsvar. Hills voksenfoder er velegnet til alle hunderacer i alderen 12 måneder – 6 år.

Hvorfor vælge Hills voksenfoder?
Hills hundefoder er lavet af ingredienser af høj kvalitet og indeholder mere end 50 forskellige næringsstoffer for at imødekomme din hunds specifikke behov. Sammensætningen af kvalitetsingredienser betyder desuden, at hundefoderet er nemmere at fordøje. Du skal vælge Hills voksenfoder, fordi din hund vil nyde hvert eneste måltid. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af Hills voksenfoder velegnet til alle hunde – uanset alder, race, størrelse og livsstil. Har din hund eksempelvis tendens til overvægt , finder du hos os en serie af light produkter fra Hills, som er velegnet til alle hunderacer. Vi tilbyder også foderet Oral Care som er udviklet specielt til at hjælpe hunde, der døjer med tandsten og plak.

Hills seniorfoder – afbalanceret ernæring
I takt med at din hund ældes ændres dens behov. Hills seniorfoder anbefales til ældre hunde, som har behov for færre kalorier. Det kan eksempelvis være hunde som med alderen er blevet mindre aktive, neutraliseret eller har tendens til overvægt. Fra din hund er omkring 6 år, bør du skifte til et seniorfoder. Hos Petworld.dk finder du er bredt udvalg af seniorfoder i premium kvalitet fra Hills. Hills seniorfoder er lavet af kvalitets ingredienser specielt sammensat til at dække de ernæringsmæssige behov hos ældre hunde. Grundet de gode råvarer er Hills seniorfoder letfordøjeligt. Hundefoder, der ikke er korrekt sammensat til at opfylde hundens behov, kan medføre helbredsmæssige problemer. Når du skifter fra et voksenfoder til et seniorfoder kan det være en god idé at lave skiftet gradvist, da nogle hunde med sart fordøjelse kan opleve fordøjelsesproblemer, hvis skiftet sker for hurtigt.

Få dit Hills seniorfoder leveret direkte til døren!
Hos Petworld.dk finder du altid de skarpeste priser på Hills seniorfoder. Og så kan du oveni købet få de tunge poser leveret direkte til din adresse indenfor 1-2 hverdage. Som noget nyt kan du nu også tilmelde dig Petworld's abonnementsordning. Det er gratis og så får du automatisk leveret dit hundefoder til din dør måned efter måned. Så bliver det ikke nemmere at købe hundefoder!

Natures Best hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder
Hos Petworld.dk finder du et velasssorteret udvalg af Natures Best hundefoder til både hvalpe, voksen- og seniorhunde. Natures Best hvalpefoder er også velegnet til drægtige og diegivende hunde. Natures Best hundefoder er fremstillet af sunde, naturlige ingredienser og er utrolig skånsomt for din hunds fordøjelsessystem. Natures Best hundefoder er et fuldfoder velegnet til alle hunde uanset alder og race. Grundet den unikke formel og evne til at optimere 
fedtforbrændingen, så er Natures Best også velegnet til neutraliserede hunde.

Hvorfor skal jeg vælge Natures Best hundefoder?
Natures Best hundefoder indeholder alt det, som din hund behøver for at få et langt og sundt liv. Natures Best hundefoder er kendetegnet ved, at det grundet de naturlige ingredienser er mildt mod din hunds fordøjelsessystem, er velegnet til neutraliserede hunde, ikke indeholder kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer eller farvestoffer, indeholder ingen hvede, æg eller mælkeprodukter. Derimod er er Natures Best hundefoder tilsat vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer. Natures Best hundefoder indeholder desuden omega 3 og 6 fedtsyrer, som sikrer din hund en sund hud og skinnende pels. Natures Best hundefoder fremmer og bibeholder en sund livsstil.

Hills vådfoder til hunde i alle aldre
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af vådfoder fra Hills. Det er populært at "pynte" hundens tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Hills vådfoder indeholder ingen overflødig salt men er rigt på antioxidanter og indeholder mere end 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Derfor skal du vælge Hills vådfoder til din hund
Hills vådfoder er sammensat til at forbedre din hunds helbred og levetid. Hills vådfoder er med til at bevare sunde, vitale organer med et afbalanceret natrium- og fosforindhold.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.