GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Stort udvalg af Hills hvalpefoder
Din hvalps første foder spiller en stor rolle for dens videre udvikling. Du bør derfor være omhyggelig med dit valg. Hvis du ønsker at benytte dig af et andet hvalpefoder end opdrætteren, er det vigtigt, at du skifter hvalpefoderet ud gradvist. Det betyder, at du skal blande noget af det nye hvalpefoder i det gamle, og gradvist øge mængden af det nye hvalpefoder i løbet af en uges tid, til du er gået helt over til det nye foder. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af hvalpefoder fra Hills – naturligvis til skarpe priser. Når du skal vælge hvalpefoder, er det vigtigt, at du vælger et hvalpefoder, som tilfører hvalpen alt det, den skal bruge for at vokse og udvikle sig optimalt. Hills hvalpefoder indeholder vitaminer, som øger sundheden, antioxidanter som styrker immunforsvaret og mineraler, som giver sundere urinveje. Hills hvalpefoder indeholder ingen salt, eftersom for meget salt kan være skadeligt for hvalpens nyrer. 

Køb Hills hvalpefoder hos Petworld.dk...
… Og spar penge! Hos Petworld.dk finder du altid de skarpeste priser på Hills hvalpefoder. Og så kan du oveni købet få de tunge poser leveret direkte til din adresse indenfor 1-2 hverdage. Så bliver det ikke nemmere at købe hvalpefoder!

Natures Best hvalpefoder
Hos Petworld.dk finder du et velasssorteret udvalg af Natures Best hvalpefoder. Natures Best hvalpefoder er også velegnet til drægtige og diegivende hunde. Natures Best hvalpefoder er fremstillet af sunde, naturlige ingredienser og er utrolig skånsomt for din hundehvalps fordøjelsessystem. Natures Best hvalpefoder er et fuldfoder velegnet til alle hundehvalpe uanset race.

Hvorfor skal jeg vælge Natures Best hvalpefoder?
Natures Best hvalpefoder indeholder alt det, som din hundehvalp behøver for at få et langt og sundt liv. Natures Best hvalpefoder er kendetegnet ved, at det grundet de naturlige ingredienser er mildt mod din hundehvalps fordøjelsessystem, ikke indeholder kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer eller farvestoffer, indeholder ingen hvede, æg eller mælkeprodukter. Derimod er er Natures Best hvalpefoder tilsat vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer. Natures Best hvalpefoder indeholder desuden omega 3 og 6 fedtsyrer, som sikrer din hundehvalp en sund hud og skinnende pels. Natures Best hvalpefoder fremmer og bibeholder en sund livsstil.

Hills vådfoder til hvalpe
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af vådfoder fra Hills. Det er populært at "pynte" hundehvalpens tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Hills vådfoder indeholder ingen overflødig salt men er rigt på antioxidanter og indeholder mere end 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Derfor skal du vælge Hills vådfoder til din hundehvalp
Hills vådfoder er sammensat til at forbedre din hundehvalps helbred og levetid. Hills vådfoder er med til at bevare sunde, vitale organer med et afbalanceret natrium- og fosforindhold.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.